Seducție feminină

Te remarcasem de ceva timp dar nu reușisem să-ți vorbesc până în acea zi. Era aproape 5 după amiază când te-am văzut la un colț de stradă și te-am urmărit… dar ghinion.. a venit la tine o fată, ți-a zâmbit, te-a întrebat ceva, tu i-ai zâmbit, te-a îmbrățișat.. apoi a pus un sărut timid pe buzele tale, doar că după aceea te-a luat de mână și am înțeles după direcția voastră că vei ajunge la un hotel bun.. am consultat harta din telefonul meu, cel mai apropiat era Marriott.. Bingo, am să vă pot vedea! Sun repede  la recepția hotelului unde lucrează o foarte bună prietenă.. spun că vor ajunge două bune prietene și să facă în așa fel încât camera lor să fie la un etaj cât mai liber pentru că vreau să le văd fără să fie gălăgie sau agitație pe hol… îmi spune că se rezolvă, la etajul 3 vor ajunge, sunt date doar alte 2 camere. Mulțumesc și grăbesc pasul ca să păstrez contactul vizual, apoi îl încetinesc când vă pregătiți să intrați.. cu toate măsurile mele de prevedere întorci capul din intrare, zâmbești ca și cum m-ai citit.. apoi intri. Vă văd la recepție, foarte vesele, glumiți cu recepționera care pare să o știe pe prietena ta, obișnuită a hotelului.. Las să treacă două minute, voi ați urcat deja, intru și prietena mea spune că pe etajul 3 era deja luată camera de tipa respectivă care dorea intimitate.. Mulțumesc și urc.. pe coridor fiind vă aud vorbind..

–       Știi că ne-a urmărit un tip? – spui tu

–        Și ce dacă, răspunde ea..

–       Păi am senzația, simt că e undeva aproape..

 Vin încet să aud mai mult și brusc apari în ușă:

 ”Uite, am știut că vine”, spui tu și mă tragi repede în camera care arată superb, în tonuri de maro-crem, cu așternuturi impecabile pe patul mare și generos. Mă împingi pe un scaun și mă întrebi ce doresc de la voi.. îți spun că îmi place de tine, tu zâmbești și răspunzi că arăt binișor și voi avea șansa mea dacă stau cuminte în seara aceea.. doar cu privitul, nimic altceva!

Accept tacit și te văd întorcându-te spre iubita ta și aruncându-i un zâmbet cuceritor o iei în brațe.. și apoi o arunci pe pat. Urmează o luptă printre săruturi și alintări cum scăpați mai repede de haine.. spre excitarea mea nici una nu poartă chiloți sau sutien.. ești deasupra ei și o săruți cu o foame teribilă, mâinile tale se joacă cu sânii ei, mâinile ei îți alintă spatele.. te zgârie și te mângâie pe rând.. spre umeri și spre fund.. ești înfiorată de aceste atingeri și continui șă-i masezi, să-i amăgești, să-i alinți sânii, ceea ce o înnebunește pe iubita ta, geme necontrolat.. tu urci o mână și-i mângâi gâtul… obrajii… părul… clitorisul tău l-a găsit pe al ei și vă mișcați senzual… ceea ce vă aduce un prim orgasm… săruturile devin mai flămânde, mâinile se pierd pe tot corpul vostru.. fug pe umeri… pe sâni, pe abdomen.. pe picioare… vă așezați apoi una în fața alteia, cu un picior întins și unul flexat, o mână e pe sâni amăgindu-i cu mișcări ușoare, cealaltă a coborât spre clitoris și se joacă cu el într-un sincron generos în care vă copiați aproape gesturile, penetrările vin naturale, un deget.. apoi două, ritmul crește ca la un acord tacit.. doar la orgasme ale tale par mai dese ca ale ei.. te cutremuri atât de plăcut încât îmi crește și mie de pe margine excitația..mă simt tot mai bine chiar dacă stau și privesc.. terminați iarăși, împreună și vă îmbrățișați… apoi schimbați iarăși poziția.. fiecare alintă clitorisul celeilalte cu degetul mare al piciorului stâng în timp ce dreptul e ridicat pe obraz.. prindeți fiecare cu mâna stângă și începeți suav să sugeți, deget cu deget ceea ce aduce noi orgasme… pentru că și cercurile piciorului stâng pe clitoris aduc alte senzații intense.. un ultim orgasm și vă prăbușiți amândouă pe pat.. mă simt terminat.. treceți pe lângă mine spre baie.. te uiți la pantalonii mei umflați bine.. iei din haina ta o carte de vizită și o pui în buzunarul meu șoptind ”sună mâine!” după care te apleci spre mine.. îmi bați pantalonii cu sânii tăi ceea ce îmi aduce și mie finalul… tu râzi cu poftă.. îți iei iubita și intri la duș… vă aud vorbind și râzând sub duș de unde ieșiți după ceva timp reîmprospătate.. adunați hainele de jos și vă îmbrăcați… de lângă mine îți iei bluza și îmi spui..

-Dacă vrei să ne întâlnim, nu ne urmărești, ieși de aici la 10 minute după noi.. vezi că 5 minute mai stau pe jos să te verific!

 Ieșiți împreună și îți respect dorința.. ies după 10 minute și mă pierd în mulțime, căutând un taxi să ajung mai ușor acasă.. cu gândul la ce urma să vorbim mâine!

Imagine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s