Blind sex sau conexiunea magică

ImagineMă plimb pe o stradă întunecoasă a unui oraș străin mie, încercând să găsesc un loc în care să mă liniștesc, eventual o cazare bună.. observ o ușă care se deschide undeva în fața mea și o siluetă feminină care intră. Am senzația unui gest care mă cheamă prin acel întuneric, o fi efectul oboselii sau chiar a fost un gest? Risc să avansez, simt că nu am de ce să mă tem. Ajung la acea ușă și bat ușor.. se deschide silențios și o mână feminină în mănușă albă apare și mă trage în interior.. nu văd nimic, întuneric total, mă aruncă de un perete și acest gest mă surprinde puțin. Profită de asta și scoate repede o bandă neagră, mată și mă leagă la ochi. Îmi revin și încerc să fac gesturi defensive dar mă lipeștecu corpul de perete și îi simt formele generoase.. încep să mă excit! Simte asta și îmi spune din vârful buzelor:

–       Nu te opune la ce vei simți și va fi bine!.. și corpul ei se scurge lasciv peste al meu încât ajunge să-mi simtă falusul cu sânii.. excitația mea crește! Simt hainele ei fine transmițând senzații noi și mă decid, las valul să vină! Simte cedarea mea și mâinile ei mă mângâie și se impun în același timp, are o energie care mă reconfortează.. mă simte iar și grăbește mișcările.. bluza mea zboară, simt apoi o altă mișcare care mă lasă fără pantaloni în fața ei, gol pușcă, o caut cu mâinile mele și surpriză.. dau de sânii ei minunați, surprins ezit, nu îmi dau seama când s-a dezbrăcat.. aud un foșnet și-mi dau seama că mișcându-se să mă dezbrace, a folosit gesturile spre a scăpa și ea de haine. Continui să o caut și mâinile îi ating fața.. pipăi cu răbdare obrajii, buzele, nasul… hop.. are și ea o bandă, la fel cum m-a legat pe mine! Minunat, îmi spun, ne vom simți fără să ne privim… palmele mele coboară din nou, alint umerii, apoi din nou pieptul, o simt încinsă și gâfâi, nu-mi mai dă timp de reacție, mă sărută pasional, mă umple cu limba și buzele,  e dominatoarea mea de seară și mă supun ușor.. se vede că geografia locului îi e cunoscută, mă trage iar și mă lovesc  de sânii ei, ajungem mai în interiorul camerei, se lasă pe spate, mă trage peste  ea și simt un pat generos sub noi.. continuă să mă domine în inițiative, o străină în întuneric, atât de seducător este încât mă simt tot mai bine! palmele ei mă alintă și mă provoacă, mâinile noastre se ating și energii se dezlănțuie, le simt trecând din ea în mine și simt cum se înfioră și ea.. îi simt apoi coapsele sub palmele mele, palmele ei găsesc falusul meu care e pregătit.. un fior puternic ne cuprinde și o îmbrățișez.. se desprinde și se așează peste mine. Corpurile noastre se comportă ca unul, mă simt tot mai bine, sunt ușor, sunt relaxat la maxim.. parcă zbor o dată cu ea, atât apuc să simt cum se zbate în orgasme și devine tot mai fermă în mișcări spre a obține capitularea mea… se mișcă iarăși, încă puțin, mai pot să mă mișc câteva clipe și explodez în ea.. cade peste mine, mă îmbrățișează încântată de starea minunată pe care o avem.. îi aud vocea șoptită:

–       Iubitule, ai fost superb, a fost perfect, am avut cea mai frumoasă seară din viața mea! Nu te știu,  nu mă știi dar nu mai contează.. acum știm unde ne căutăm, unde ne găsim dacă dorința ne cheamă! Și crede-mă, în seara asta venind aici simțeam prezența ta, simțeam toată posibilitatea și așa a fost! Dacă mă vei mai căuta, să fii sigur că te voi simți și te voi aștepta.. cu o condiție: nu ne vom vedea unul pe altul, vom avea clipe minunate în întuneric total. Așa farmecul se va păstra la fiecare întâlnire și ne vom dori mereu!

O aprob cu o îmbrățișare și mă gândesc deja la următoarea ocazie, următoarea mea plimbare.. la cât de stors mă simt probabil că nu va fi mâine dar când va fi va fi la fel de frumoasă!
Imagine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s