scufița Monica

A fost odată o fată zglobie şi drăgălaşă, pe care o iubea oricine de cum o vedea.
Dar mai dragă decât oricui îi era ea bunicii, care o alinta mereu. Odată, bunica îi dărui o pelerină roşie şi pentru asta o făcea ușor de recunoscut peste tot. Într-o zi, maică-sa îi zise:
– Monica, ia şi du-te până la bunică-ta, mi-a zis că e bolnavă şi vezi cu ce o poți ajuta. Pleacă acum cât e răcoare să poți face treaba bună, să poți veni până în seară acasă. Dă un sms că ai ajuns cu bine și anunță-mă de orice schimbare de plan ca să nu stau cu grijă. Iar când intri în casă, salut-o pe bunica din partea mea şi vezi să nu faci trăsnăi! Și ai grijă că golanul acela de Sergiu am auzit că umblă pe aici, să nu-i dai motiv să se ia de tine.
– Am înțeles ce trebuie să fac la bunica.. cu Sergiu n-am probleme, mă descurc eu! Frate-su mi-a fost coleg de bancă! îi răspunse fata și plecă.
Bunica locuia în marginea orașului, cam la vreo jumătate de ceas de mers pe jos printr-o zonă pe unde traversa un parc mare și verde.. Şi cum intră Monica în parc, numai ce apăru și Sergiu. Dar Monica zâmbi, fără teamă când îl văzu.
– Bună ziua! îi zise el.
– Mulţumesc frumos,ce faci Sergiu?
– Încotro aşa de dimineaţă, Monica?
– Până la bunica! Mă conduci?
– Sigur, de ce te duci acolo?
– E bolnavă şi are nevoie să o ajut.
– Dar unde stă?
– Colo în spatele parcului, la vreun sfert de ceas şi mai bine de aici. Cum ajungi sub cei trei stejari, ai şi dat de casa ei, iar tu sigur știi zona asta, m-ai putea însoți ca să ajung bine, zise Monica
Sergiu gândi în sinea lui: Bună începutul, mișto fata! Ce mai partidă ar ieși cu ea! Bine a lăudat-o frate-miu că are craci și piept.. chiar are! Dar trebuie să fiu atent și să nu o sperii că poate ies în aşa fel lucrurile mai bine decât sper”…
Monica la rândul ei își spunea ”Dacă e adevărat doar jumătate din ce am auzit despre frate-su și tot ar fi fain.. la scule prea diferiți nu pot fi și pe-a lui frate-su deja am măsurat-o!.. Numai să vrea să se dea la mine!”
Mai merseră o bucată de drum alături și Sergiu începu să-i spună:
– Monica, ia te uită ce flori frumoase strălucesc în jurul tău! Ne oprim puțin aici.. magnolia aia parcă ne cheamă și vreau să stăm puțin numai noi!
Monica ridică privirea şi când văzu cum o privea se topi și aprobă din cap.., apoi mișcă mâna ca o invitație să o îmbrățișeze..
Nu apucă să termine gestul că Sergiu o prinse de spate, o trase spre el și o sărută pasional.. ea se topi în brațele lui.. răspunse cu un geamăt.. sărutul deveni profund, uitau de ei, mâinile zburdau pe corpurile lor.. el se opri cu greu și spuse
–      Sincer Monica, nu așteptam să răspunzi așa repede dar îmi place, te vreau.. hai să ieșim de pe alee, magnolia aia e perfectă pentru intimitatea noastră!.. Și o luă de mână, o trase la stânga și la câțiva metri crengile magnoliei formau un spațiu interior destul de lejer și blocau orice privire indiscretă.. locul perfect pentru a o seduce.. sau a fi sedus, încă nu-și dădea seama.
Pelerina roșie a Monicăi căzu pe iarba moale, apoi cămașa lui și tinerii se dezbrăcau și sărutau febril, cu o foame unul de altul teribilă.. palmele lui îi alintau sânii, corpul se mișca încât să îl simtă cât mai bine, ea gemea de plăcere și senzația deveni minunată când îi simți corpul gol lipit de al ei.. simți cum mâna lui dă la o parte chiloții ei și rămânea goală doar a lui.. mâinile ei îi mângâiau spatele.. îl zgârie nerăbdătoare.. excitarea i se citea în ochi și Sergiu reacționă.. începu să-i alinte tot corpul, mâinile lui o făceau să simtă peste tot fierbinte și toată a lui, gemetele ei îl excitau teribil și îl făceau să vrea mai mult de la ea.. ea îl dărâmă cu nerăbdare și începu să-l domine și să-l alinte,  acum el gemea în brațele ei și se vedea dorința lui… îl simțea tot mai bine și începu să se miște pe el.. un geamăt îi scăpă la momentul izbăvitor.. se mișcau acum împreună și se alintau unul pe altul.. ea-i mângâia pieptul cu sânii.. gemetele se întețeau.. ea îi simțea excitarea crescută și-l stârnea tot mai tare.. dorea să-l simtă al ei cu totul, pierdut.. și se întâmpla asta cu fiecare mișcare a ei..  se simțea minunat și ea dar vroia mai mult.. mai frumos, alintările ei mergeau drept la țintă și se prăbuși asupra lui strivindu-l încântată când simți capitularea lui. El o strânse în brațe și se liniștiră împreună.. privirea lui arăta triumful ei, reușise cu totul ceea ce dorise, puteau să se pregătească să plece, câștigase un amant minunat!
–      Uite de asta nu mi-a fost teamă de tine Sergiule, auzisem vorbe printre fete și știam că mă vei face fericită.. doar că am vrut să îți pierzi capul tu.. și am reușit! Fac un buchet de flori pentru bunica și mergem! spuse ea cu ochii sclipind de bucurie, rupând grăbită câteva margarete și clopoței. Se roti puțin și=și așeză fusta și pelerina, apoi îl prinse de mână și ieșiră din poienița lor intimă..
În timpul acesta dinspre casa bunicii venea alt om:
-Bine Monica, tu stai și te lălăi prin parc și eu ți-am făcut toată treaba la bunică-ta că avea nevoie repede de una alta
– A sunat-o pe mama, Claudiu?
– N-a sunat că vrea mai întâi să vorbească cu tine!
– Bine atunci, să ne grăbim și rezolvăm toată neînțelegerea la bunica!, spuse ea și grăbi pasul cu mintea deja lucrând un plan nou.
Ajunseră la casa bunicii și Monica merse să o salute iar cei doi bărbați se așezară la vorbe în odaia din față. Văzu că bunica e liniștită cu ea acolo, spuse că are cu cine se întoarce acasă, o lăsă pe bunica să se odihnească în dormitor și se întoarse în camera din față. Sergiu o întâmpină cu un sărut pe care ea îl întrerupse, îl trase pe Claudiu spre ea și-l sărută apăsat pe buze, stârnindu-i dorința.. apoi coborî cu palmele pe pantalonii băieților și gemu mulțumită de ce găsi.., trase tricourile lor, le aruncă pe spate, se repezi de la unul la altul și-i lăsă goi și dornici în fața ei.., apoi începu să râdă. Se dezbrăcă apoi și ea.. ajutată și de băieți și reîncepu jocul.. pendulând de la unul la altul până simți că e bine toată umezită și ei pregătiți pentru ea.
În vremea asta băieții nu se lăsau nici ei și cu palmele fugeau pe corpul Monicăi, stârnindu-i gemete de plăcere. O prinseră între ei, începură să o alinte împreună, ea se lăsă dusă de valul plăcerii și-i alinta pe rând.. simți dorința lor, îi simți cum se mișcă cu dânsa și plăcerea venea ca un val ce o înălța tot mai tare.. se simțea ca pe o placă de surf plutind pe marea agitată.. agitată de băieții care o doreau și o făceau să se simtă minunat.. și valul ei se tot lăsa și ridica mai tare.. pe măsură ce se simțea tot mai plină.. un ultim val de extaz spart la țărmul ei și simți că sunt gata.. se mișcă mai bine încât să simtă dorința ei și fu suficient să simtă  revărsarea lor deplină..
De îndată ce termină, o cuprinse o bucurie imensă; totul i se părea atât de frumos, plecase de acasă cu gândul să o ajute pe bunica, stârnită de grija mamei pentru drumul ei și uite ce frumos terminase,  avea doi amanți și știa că-i poate avea de acum când și cum vrea.. se ridică și plecă repede să se spele la baia bunicii, adunându-și hainele de pe jos. Merse și la bunica să-și ia rămas bun și-i spuse
– Bunico, data viitoare când mai ai nevoie de mine, dă-mi vorbă prin Sergiu sau Claudiu, n-o mai agita tu pe mama, sunt așa veseli și-mi place să mă plimb cu ei, cu ei știu că până ajung la tine am siguranță pe drum și mai și râd de pocnesc!
– Bine, fetițo, așa o să facem! Răspunse bunica și Monica ieși veselă venind la băieți.

– Gata băieți, putem pleca, am mai rezolvat o treabă, de acum de fiecare dată când vin la bunica va fi măcar unul din voi cu mine, ne vom simți bine! spuse ea și zâmbi ciufulindu-le părul..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s