Un Crăciun gol

Seară de ajun.. stau în dubii ce să fac.. hai să merg la colindat puțin și după aceea aștept surprizele.. ies și mă îndrept spre capătul străzii, încep cu câteva case și apoi blocul din capătul meu.. La prima casă, nimeni, a doua – o bătrână ascultă dar cu gândurile ei.. mă fac cu două mere.. parcă-i un parastas, nu Crăciun! Ultima casă la care mai încerc mă întâmpină cu multe râsete feminine.. o brunetă înaltă și cu ochi negri spune peste umăr, în timp ce mă trage înăuntru :
– Fetelor, a venit Moș Crăciun!.. fac ochii mari de mirare.. mai apar o brunetă și o blondă.. îmi aruncă priviri apetisante.. ca și cum aș fi cina lor… îmi spun că asta e hora, hai să joc! Și mă las în voia simțurilor.. bruneta ce mă întâmpinase îmi prinde capul în palme și mă sărută.. încet, ca și cum ar vrea să simtă tot, din aproape în aproape! Când limbile ni se întâlnesc îi răspund cu aceeași poftă, lucru ce o întărâtă mai tare, ia mâna mea dreaptă și o mișcă pe corpul ei, îmi dau seama ce vrea să spună și o mângâi, tot mai posesiv pe sâni, pe șolduri, mâna mea fuge de sus jos și înapoi într-un dans ce-i trezește gemete tot mai puternice.. brusc o mână străină intervine, simt cum sunt descheiat de geacă, aruncată într-un colț de cameră.. apoi bruneta simte ce urmează.. oprește puțin sărutul și puloverul, cu tot cu tricou, zboară și ele de pe mine.. iarăși, alte mâini îmi desfac pantalonii, îi trag cu o mișcare scurtă și sunt gol goluț cu Crăciunițele mele.. care râd cu poftă la început de reacția mea, apoi bruneta redevine stăpână pe buzele mele.. nu mai aștept și limba mea iese la joacă, oftează de excitare.. simt celelalte palme alintând trupul meu.. de sus până jos.. inclusiv falusul meu e alintat, cu palmele, cu sânii, cu buzele… dau ochii peste cap de plăcere, simt un torent, un val ce mă străbate sub impulsul atingerilor voastre.. palmele mele nici nu mai știu ce ating la una și la alta,totul e o plăcere comun împărtășită… când simt că una din voi e cu palmele pe pieptul meu.. și imediat îmi capturează penisul cu vulva.. mișcarea palmelor dă ritmul mișcărilor ei.. știe să se miște ca să mă păstreze tare… simt ritmul ce-i aduce orgasmul și o simt ridicându-se… mișcarea ce urmează îmi arată că dominatoarea mea, cea ce mă întâmpinase, urmează la dansul ce aduce orgasmului.. e așa umedă că îmi dau seama că primul a venit repede, caută unul mai mare, izbăvitor.. se ridică ușor și iar simt palme pe corp și buze peste ale mele.. nici nu mai contează ale cui sunt! Mă simt extraordinar și termin și eu cu jeturi lungi în interiorul brunetei.. care nu se lasă, cu câteva mișcări sus-jos falusul meu revine.. îi simt zâmbetul triumfător și-i aud strigătul.. se asează ușor lângă mine, alintând corpul meu cu mișcări lente, săruturi dulci, în timp ce ultima se așează pe mine… pare cea mai pofticioasă din toate, poate pentru că a rămas ultima.. continui să fiu alintat de celelalte două.. care se așează în așa fel încât palmele mele să le alinte clitorisul și vulvele… uaaauuuuuu… ce senzație, gândul ăsta mă face să termin din nou… simțind orgasmul ei venind în întâmpinarea celui simțit de mine… aud cum se mângâie și se liniștesc între ele.. apoi un orologiu se aude departe și din bătăile scurte îmi dau seama că e trecut bine de miezul nopții.. într-un final mă iau și mă sărută din nou, pe rând apoi bruneta spune :
– Ai fost cadoul nostru de Crăciun și ai petrecut Ajunul împreună cu noi, gol și din ce am simțit, plăcut impresionat de noi. Te mai așteptăm, ne-a plăcut să te avem cu noi și vei fi mereu cadoul nostru.. și noi cadourile tale! Ce zici?
Am zâmbit larg și am dat din cap că-mi place ideea.. după care m-am lăsat să cad pe coapsa uneia din ele și în parfumul de vulvă excitată am adormit imediat.
081212_130914_iss50_5108_fg_xmas_shoot_21
Melissa Debling, Jodie Gasson &amp- Daisy Watts - Naked Makes Christmas Sexy! Zoo December 2012 LQx 10

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s