Dansul ploii

Simt două senzații puternice – una e privirea ta, necunoscută mie, ce mă arde.. mă simt savurată de sus până jos! și alta e ploaia ce o văd începând afară.. aș alerga puțin cu ea sub privirea ta.. poate până la lac și înapoi! Învinge ploaia.. cobor scara aruncând hainele de pe mine, ultimii pantalonii ajung pe podea.. alerg prin ploaie, mă alintă încet.. pe față, simt apa ca un sărut.. pe gât, ca o mângâiere fugară.. pe sâni.. ca și cum palma ta ar fi cuprins plinătatea lor.. îți simt privirea de pe balcon fără să te văd.. și mă mișc mai mult.. mă ofer mai mult..

…

Șoldurile mele sunt ude, bucuria ce o simt e la fel de mare ca apa ce curge pe mine și-mi alintă picioarele.. simt cum dâre lungi curg pe coapse spre talpă.. uit cu totul privirea ta, sunt doar eu și ploaia!.. ce senzație.. ce beție de bucurie, ce bine e!.. mă simt insuficient expusă, desfac brațele și îmbrățișez valurile ploii, care-mi alintă acum clitorisul febril.. zguduit de primul orgasm.. scot un strigăt de fericire în ploaia ce mă alintă tot mai bine.. mai mult și mai mult, aducând alte orgasme.. am făcut dragoste cu ploaia și am simțit mai mult decât orice avusesem până atunci.. ce minunat!

hammonrye: iluvbingnude: looks super happy to be nude Wow! What an expression.

Mă liniștesc încet-încet și revine asupra mea ideea că mă privești din balcon.. zâmbesc la ideea că în clipele mele de extaz m-ai privit dar n-am fost cu tine.. am fost doar cu ploaia.. mă așez pe pontonul de pe malul lacului și mă las pradă relaxării.. și ploii.. un ultim orgasm mă cuprinde, un ultim strigăt.. te privesc cum ți-e foame de mine dar trebuie să ai răbdare.. acum a câștigat ploaia în fața ta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s