Trio matern

Ești agitată, plină de dorințe.. privești în jur și nimic nu ajută.. singură în casă cu doi copii, Paula și Denis ce s-au izolat parcă și ei pentru a te consola, deși sunt majori.. auzi foșnete și devii curioasă, ceva se întâmplă și îți scapă.. dar simți dorința și în aer, ca și cum mii de hormoni ar face horă în jurul tău.. clar e ceva suspect și incitant.. camera Paulei e goală, așternutul intact.. te grăbești și nu prea, vrei să vezi totul bine, fără vreun dubiu.. mâna ta coboară și mângâie sânii.. ești deja excitată.. mamă singură, fierbinte și în călduri de parcă ai avea iar 17 ani când ai aflat ce e acela extaz.. și ce înseamnă apoi să fii mamă.. chicotești și te mângâi în continuare, încet, pe șolduri și pe coapse.. fără să îți dai seama dai bluza jos, apoi cade fusta.. e suficient așa.. mâna ta alunecă în chiloți.. clitorisul e umflat și dornic.. te miști încet, masezi lent, să nu îți trădeze vreun geamăt prezența.. parcă te simți mai bine.. renunți greu dar curiozitatea e mare, dincolo de perete auzi gemete, specifice unui bărbat, fiul tău… îți e clară imaginea dar nu prea crezi.. nu poate să o iubească pe soră-sa! Gata, ești lângă ușă, e momentul adevărului.. te tragi puțin, să ai un unghi mai discret, să-i vezi tu prima.. și apar lungiți în pat, el lungit sub Paula, desfătat de mâna și părul ei, un sărut pune capac la toate, simți sânii umflați de excitare, de dorința de a te alătura, deși ai vrea să-i cerți.. poate să-i cerți acum că nu te-au invitat, un gest scurt și cade și sutienul.. te-au mai văzut topless, nu-i problemă.. te oprești aproape de ei și tușești ușor..

-Ce faceți?

Reacție instantanee, se separă brusc, te privesc uimiți și amândoi spun:

-Mama!

Te uiți de la unul la altul, stau ușor ghemuiți, zâmbești, apoi râzi de-a dreptul, îți alunecă și chiloții.. te privesc șocați, nu înțeleg, ai să-i cerți, ai să-i ierți.. ai să ce? Te relaxezi și te urci în patul lor.. și ciripesc frumos că de la majoratul lui Denis, Paula ca soră mai mare i-a fost cadou.. și se tot joacă de o săptămână încheiată cum pot și pe unde se apucă.. oftezi când te gândești.. și tu nu ai mai făcut-o de ceva timp, ultima dată trist cu un coleg ce se mișca greoi și termina prea repede.. și nu te umplea.. și ai așa comori în casă… îi îmbrățișezi și le tragi capurile spre pieptul tău.. îți sărută sânii cu plăcere, își caută limbile fugar, apoi revin la tine.. mâinile lor se caută.. mâna ta se strecoară pe falusul lui.. clar vei avea plăcere cu el.. simți delicat o mână pe clitorisul tău.. și gemi de plăcere.. simți mâna lui pe lângă tine căutând-o pe Paula.. acum fiecare se joacă.. lanț de iubire maternă ce a pornit demult de fapt, nu o dată i-ai privit apreciativ fără să faci nimic.. acum faci și se vede, falusul lui și mâna ta sunt una.. te oprești.. se opresc și ei, vrei să guști și să te guste.. îți repezi buzele pe el și oferi labiile generoase.. simți sărutul lor, mângâierea limbilor lor pe ele.. catifea și satin atingându-te, mângâindu-te, alintându-te.. dorința ta crește tot mai mult.. dar vrei să-l termini cu buzele și simți victoria venind.. falusul îți umple gura, jet cu jet… vine și momentul tău, dar simți că e mai mult.. îi prinzi capul lui cu picioarele și te descarci.. orgasm completat de urina.. tremuri și te oprești puțin.. faci semn și termini ultimele jeturi în gura Paulei.. zguduită de orgasm și ea.. se linge pe buze în timp ce Denis îi linge labiile..

Le zâmbești și le spui.. după orgasm merge o cafea.. pauza e binevenită când urmează altele.. și Denis va trebui să arate tot ce poate de acum, doar are două iubite acum!

 

 

 


 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s