Trio matern – de la cunoaștere la plăcere

În bucătărie expressorul zornăie de zor..  Denis se așează comod pe un scaun și te trage spre el.. te sărută, cu mâna cealaltă o trage pe Paula.. picioarele lui sunt băncuțele voastre.. săruturi fugare, generos împărțite vă fac să vă simțiți mai bine.. falusul lui răspunde la atingerile vostre.. și crește.. împletești mâna cu a Paulei pentru cea mai frumoasă masturbare a lui Denis de când se știe.. cling.. e gata cafeaua.. cu regret te ridici și o aduci în cana cea mare.. iei o gură.. și o împarți cu Paula.. apoi încă una și pentru Denis.. îi mângâi în timp ce ei împart gura lor.. prelungită și savuroasă.. te arăți geloasă și o ții mai posesiv în săruturi pe Paula.. abia respiră când îi dai drumul dar savoarea cafelei e parcă mai tare.. cu Denis faci să scapi puțină cafea pe pieptul lui.. tresare.. Paula soarbe imediat dâra lăsată ceea ce dă un fior suplimentar.. ce trece de la unul la altul.. în fine, gata și cafeaua.. în dormitorul lor ai fost.. hai să fii tu gazda… și-i tragi după tine, ei chicotesc și schimbă săruturi fugare, din plăcere și extaz.. Denis o lasă să se așeze.. tu privești puțin contrariată cum ea, din genunchi, îi adoră falusul.. dar va veni și rândul tău.. și nu te lasă mult să aștepți.. te trage spre el..

 

E în culmea fericirii, supt pe rând de cele două femei la care ține.. dar nu vrei doar atât, îl vrei în tine.. o tragi și pe Paula, o săruți spre a împărtăși gustul de falus erect și îmbrățișate vă aruncați pe canapeaua mare a dormitorului tău.. nici nu mai ții minte ultima dată când a mirosit a sex.. din nou faceți masturbare împreună.. apoi te ridici și-l tragi.. intră din prima în tine.. Paula vă alintă trupurile, vă sărută pe rând.. dar mintea ta e la ce bine te umple.. ce bun armăsar de băiat ai.. te călărește fără să se oprească, și vine și vine.. și valul din tine crește.. Paula te sărută la timp, strigătul tău de triumf îl savurează ea.. răspunzi pasional dar mai vrei.. îl vrei în tine.. și în Paula.. din priviri vă decideți cum faceți, voi vă veți juca cu el.. înnebunindu-vă și una pe alta.. un sărut vă încoronează planul.. și începeți jocul, savurând gemetele lui, stați una lângă alta, vă sărutați, vă mângâiați în timp ce el intră pe rând în voi.. din priviri îl rogi să te umple..

Și nu se lasă mult așteptat, unu, doi, trei, în Paula se înfige în tine și nu-i dai drumul.. contracțiile tale îl fac să explodeze cu jeturi lungi.. nu ai anticoncepționale dar nu îți pasă.. dacă e să se întâmple, să se întâmple, vei fi o mamă și acum cum ai mai fost.. și va fi la fel de bine, acum ai experiență.. cât despre Denis și Paula.. nu scapă ei așa ușor.. cum le-ai spus, noaptea e lungă și tu ai de recuperat..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s