Asistenta

Spital.. sector aglomerat, paciente multe.. diagnostice diverse..  ca asistentă începi turul să preiei cazurile noi, să vezi cazurile grave.. la final rezervele, prima, dormea pacienta.. pe mai târziu.. a doua avea familia acolo.. două cuvinte și pleci.. în fine a treia o brunetă singură, păr lung și negru, ochi negri, seducători.. cu chef de vorbă.. se simte magnetismul, atracția din aer.. și totuși nu aveai treabă, acasă era un bărbat, în relație e drept, nu căsătoriți dar și acolo fusese o atracție atunci.. un pic confuză, scapi termometrul.. te apleci să-l ridici.. revii și simți buzele ei întâmpinându-te, ești răvășită și încântată că ești dorită.. până la următorul tur ai puțin timp.. fie ce-o fi.. împingi ușa cu piciorul, pui zăvorașul și te urci în pat.. buzele se întâlnesc iar, corpurile vi se ating și ca la un șoc electric hainele dispar cu repeziciune, vă alintați și vă sărutați peste tot.. sunt senzații minunate, tu le simți pentru prima dată dar pacienta.. un caz ușor din ce ai văzut.. e convinsă, exprimă dorință de femeie din toți porii.. îi simți respirația, o vrei și tu, ești curioasă.. poate fi drumul tău sau doar o seară nebună..

Cu corpurile lipite simți palmele ei pe sânii tăi.. te cabrezi de dorință, te cabrezi să-i simți toată plăcerea atingerilor.. apoi revii și o săruți cu pasiune.. e surprinsă de răspunsul tău dar te încurajează, limba ei te primește, te îndrumă.. pentru a reveni apoi la a fi posesivă.. te simți extraordinar.. tremuri o dată cu primul orgasm.. simți că nu e singurul, o chemi peste tine.. corpurile voastre lipite se îngemănează, se caută în senzații, se mângâie, ești în al nouălea cer și ea simte asta și lungește totul.. tu scâncești, așteptând orgasmul.. care vine izbăvitor.. și încă unul.. le simți cu toată ființa și cazi în brațele ei.. o privești și realizezi că din fericirea ta s-a hrănit și ea.. a simțit venind măcar un final.. îți confirmă asta.. vă liniștiți și vă mângâiați.. te pregătești să reiei serviciul.. ea e toată radioasă și te privește tandru..

Ai grijă să scrii în foaia de observație că ai observat simptome agravante, ca să fie ținută sub observație și să o vezi și la următoarea ta tură.. o faci să promită că va fi secretul vostru și nu va seduce și alte colege.. o săruți și ieși mulțumită.. dacă tura va fi liniștită, poate o vei vedea mai târziu seara asta.. altfel mâine seară veți avea parte iar de tandrețe reciprocă..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s