Stăpâne noi

Intru acum câteva zile pe un forum – găsesc un anunț în care Stăpâna căuta partener supus.. stau, mă gândesc și îmi zic – de ce nu, fire supusă oricum sunt, hai să încerc.. văd pe facebookul atașat că e și ziua ei și dau un mesaj dublu – felicitări și dorință de supunere, prin SMS.. trec 5 minute și sună telefonul.. o voce dulce îmi spune :
– Sclavule, unde ești și ce faci?
-Acasă, Stăpână, așteptam un semn!
-Bine.. și cum așteptai, ești gata să vii la mine?
– Un minut să pun două haine și vin Stăpână!
– Dacă ești gol sclavule, vino așa.. și cumpără de la alimentară niște apă, fructe, citrice mai ales, ceva iaurt.. și vreau bon ca să fiu sigur că nu minți!
-Bine Stăpână!
Pun o pălărie de soare, ochelari de soare, borsetul și cobor.. profit de ora amiezii când mulți se feresc de soare ca să mă strecor din zona mea către zona de blocuri a noii Stăpâne, relativ apropiată de mine.. două puștoaice privesc admirativ corpul meu, cu falusul deja erect de ineditul situației.. chicotesc.. cred că știu al cui client sunt și capriciile ei, par a merge în aceeași zonă.. mă grăbesc și intru în alimentara plină de clienți.. inventez repede o scuză și dau lista cumpărăturilor la care adaug de la mine niște înghețată, pe căldura asta sigur va dori Stăpâna.. plătesc cu cardul, iau bonul și ies.. vânzătoarea mă privește lung, îi place ce vede, încă vreo două femei de asemenea, puștoaicele stau afară și râd.. cum am intrat eu gol în alimentară!))) În fine mă duc spre casa cochetă mascată de copăcei și arbuști, intru pe poartă și o văd stând lejeră pe un șezlong.. mă așez în genunchi în fața ei, las sacoșa jos, o prind cu dinții și o așez ușor pe ea.. vădit mulțumită de cât de repede am venit și m-am conformat cererilor ei se uită atent în sacoșă, vede și bonul, apoi ridică piciorul și mi-l bagă ușor în gură, prind cu buzele, încep să sug.. ea și mai mulțumită începe să-l miște.. îmi regula buzele cu piciorul ei fin.. îmi prinde apoi capul între coapsele ei și alternează picioarele în gura mea.. aveam o stare de excitare ce creștea vizibil..
– Știi, cred că îmi trebuie și niște pastramă și ceva brânză de la alimentară.. te descurci?
Aprob tacit și mă ridic.. plec spre alimentară.. lumea iar se uiita amuzată la mine – ”uite-l și pe ciudatul ăsta!” le citeam pe buze.. paradoxal, acum alimentara se golise, era doar vânzătoarea de mai devreme ce mă servise.. atunci îmi dau seama că din grabă lăsasem borsetul jos, lângă Stăpână.. vânzătoarea observă, râde, pune repede tabla la ușă cu ”primim marfă” și-mi spune :
– Cum nu ai card sau bani de plătit în față, ai să plătești în spate! O urmez pe ușa ce ducea laa magazie, deschide acolo ușa unui vestiar drăguț și destul de încăpător, cu o canapea confortabilă.. probabil pentru momente de distracție îmi zic eu.. ea se așează, se dezbracă repede și spune din nou – prima plată va fi lichidă! Îmi dau seama ce vrea și încep să-i sărut labiile, tandru, ușor.. până simt cum își dă drumul.. un jet călduț și ușor îmi inundă gura, amestecându-se cu parfumul tălpilor Stăpânei.. termină și cu un ultim spasm de plăcere mă aruncă pe canapea, îmi face semn să nu fac nimic, vrea să obțină plăcerea din ritmul ei.. se așează în falusul meu.. woooowww.. o senzație minunată mă cuprinde, jocul ei e minunat, mă strânge, mă lasă, mai lent, mai rapid.. până o simt udă toată și un prim tremur anunță orgasmul.. ea continuă, mai repede și mai repede.. ritmul crește până mă simte pe mine aproape și termină într-un val orgasmic.. parcă un tsunami i-a cuprins corpul.. n-am mai rezistat și am erupt adânc în ea.. mi-a zâmbit, s-a șters discret și s-a îmbrăcat, mi-a arătat unde găsesc ce am pe listă și a ieșit în grabă să facă ultimele treburi înainte de a schimba tura.. ies cu plasa pregătită, îmi face cu ochiul.. îi văd colega la tejghea și pe ea cu banii ce-i uitasem eu.. îi pune în casă, se pupă cu colega, clar se grăbește.. eu ies din magazin, sigur o să mă certe Stăpâna! Nu fac zece pași că aud vocea vânzătoarei :
– Stai.. că fără mine ești mort! Încetinesc pasul,mă ajunge, zâmbește și pe drum începe să provoace și ea.. deschide nastrii decolteului,îmi zâmbește larg, cu subânțeles.. la un moment dat face o mișcare și-i cad chiloții.. imaginația mea e deja pe dealuri dar ea, continuă, mi-i aruncă dintr-o mișcare, îi prind și-i duc la buze, sărutându-i.. în definitiv și pe ea o simțeam ca stăpână.. ajungem la portița Stăpânei, intră lejeră și cum simte umbra cad și celelalte haine, o sărută pe Stăpână și-i spune ce bun sunt și ce bine am satisfăcut-o.. Stăpâna zâmbește și îmi spune :
– De acum ai două Stăpâne, ea e prietena mea, împărțim tot deci și pe tine te vom împărți.. accept bucuros dar Stăpâna e deja atentă la prietena ei, care o dezbracă tandru și-mi face semn să strâng hainele cu dinții.. le prind bine, bucată cu bucată și le pun la îndemâna lor.. când mă trezesc biciuit cu un sutien.. superbă senzație, Stăpânele râd de erecția mea cea nouă.. un nou semn și devin preș, stau întins iar ele își relaxează picioarele cu mișcări pe spatele meu.. Stăpâna mă întoarce și râde văzând erecția mea pulsândă.. Îi arată Crinei, vânzătoarea – din discuția lor i-am auzit numele și am înțeles că al Stăpânei e interzis de aflat, ea e doar Stăpâna – deci îi arată ce bine sug eu picioarele.. mă conformez și le curăț pe ambele cât mai bine.. Crina mă vrea iar.. înseamnă că i-a plăcut dar până atunci ia o sticlă de apă și o bea cu înghițituri rare.. știu ce va urma doar că va fi altă poziție dacă stau așa.. îi dă să bea și Stăpânei.. deci voi fi al amândurora, pe rând.. nu durează mult și Crina se așează pe mine, potrivește vulva pe gura mea și își dă drumul tot încet, cu mici pauze, ca să pot înghiți tot.. zâmbesc complice, ăsta ar fi fost un test ca să mă pedepsească dar sunt un sclav bun, spune Crina.. care se așează după ce am lins-o bine să mă călărească.. același ritm crescător, dat din propriile mișcări.. acum e rândul Stăpânei cu vulva pe gura mea și preventiv o casc bine, presimt surprize.. și jetul vine precis și puternic, direct în gât și cu mare greutate înghit.. o ling într-o pauză făcută, îi simt o aromă de mosc puternică, doar trebuie să fie Stăpână.. termină mulțumită și cum Crina mai are în joaca ei mă regulează cu clitorisul pe buze.. îl sug cu poftă, ele gem și se caută.. Acum au ajuns la final, stau îmbrățișate în șezlongul mare.. doar eu mai țin steagul sus dar nu îmi dau importanță, ele sunt bucuroase că au primit ce doreau.. eu sunt sclavul dorințelor lor și aștept.. îmi dau seama după cum văd corpurile lor lipite și relaxate că au adormit.. mă pun preșuleț și iepurește adorm și eu.. va trebui să fiu pregătit la orice semn fac pentru a nu fi pedepsit.. simt că dacă scap de ziua asta va veni și răsplata pentru cum am reușit să le satisfac.. așadat, hai la odihnă vigilentă!
Aceasta e doar o fantezie.. dacă vă place, aveți idei de continuare, aștept să le discutăm și poate voi scrie și următoarea parte..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s