Gemenele

Florina și Sorina fuseseră apropiate de la naștere, le separase un sfert de oră. Gemene identice de nota 10 se alintau deseori la oglindă, copile fiind, lăudându-se una pe cealaltă, în ciuda fratelui lor msi mic cu un an care se simțea dat la o parte.. Gemenele aveau un ”eu” al lor pe care-l simțeau doar ele, reușind să-și intuiască una alteia stări și dorințe, ca un singur corp. Șatene superbe, cu sâni ce se dezvoltau tot mai frumos nici nu și-au dat seama când au început să simtă atracții reciproce, prima dată în cadă, spălându-se una pe alta.. dar nu au dat inițial atenție, toți în jur le spuneau că vor rupe inimile băieților… numai ele nu prea se uitau la băieți ci la colegele de clasă, care le invidiau însă pentru frumusețe și au ajuns la a se complimenta una pe alta..
Vine vara, ajung la țară, nimeni nu le mai avea grija, fetele veniseră să se odihnească înainte de școală, cu cameră separată într-un corp de casă ce ducea la livadă, liniștit, doar păsările le auzeau dimineața, restul lumii nu avea treaba lor.

Într-o seară caniculară Florina aruncă cămașa de noapte și spune – ”Eu așa dorm, nu suport nimic pe mine!” Sorina o aprobă și fetele se aruncă în patul moale, trag pernele mai aproape și se iau una pe alta în brațe.. apoi Florina găsește cu palma sânii Sorinei și simte furnicături în corp.. Sorina începe să geamă, dă capul pe spate dar Florina nu o lasă.. caută buzele surorii ei pentru primul lor sărut, lung și pasional.. se pierd una în ochii alteia, mâinile fug pe tot corpul lor.. buzele se despart greu dar asta pentru că Sorina vrea să-i simtă gustul surorii sale.. și fuge cu buzele de la gât la sâni.. aici insistă și face cerculețe pe sfârcuri, apoi alte forme, Florina simte ce vrea sora ei, ce va urma și e deja umedă.. încât buzele Sorinei după ce se joacă pe abdomen, coapse și gambe când urcă spre vaginul surorii simt mirosul excitării.. trei atingeri cu limba și primul orgasm a venit.. destul de intens.. se simt însă și altele așa că Sorina insistă și insistă.. Florina termină în cascade, nu mai știe nici ea de câte ori a terminat datorită limbii Sorinei, știe că își adoră sora pentru asta
O caută ca un gest de mulțumire, o prinde de mână, o trage sub ea și începe și ea traseul parcurs de sora ei, insistând mai mult, peste tot, vrea ca Sorina să simtă un tsunami orgasmic atunci când va termina cu ea.. deja când îi atinge coapsele, Sorina tremură, simte iminența orgasmului, imploră atingerea dar Florina ia același traseu, adorând tot corpul.. îi suge degetele picioarelor înainte de a urca, starea Sorinei e tot mai fierbinte și cedează la primele atingeri pe vagin.. Florina continuă, caută orgasmul cel mare, o suge tot mai insistent pe labii și clitoris, o penetrează cu limba.. simte cutremurele din corpul pe care a pus stăpânire.. și continuă, simțind orgasmul izbăvitor.. începe să-i frece clitorisul cu palma stângă și valul vine, descărcându-se în gura ei pregătită și pofticioasă.. imediat își simte sora moale, respirația egală.. a venit momentul odihnei..Florina nu se mai obosește, îmbrățișează coapsele Sorinei, devenite pernuță pentru ea și adoarme ca un copil satisfăcut că a primit prăjitura cea mai bună..
A doua zi, se trezesc simultan, se privesc și se sărută, apoi se iau în brațe.. o ocheadă pe geam le arată că au intimitate în spatele casei și pot sta acolo
Stau acolo, protejate de gardul înalt, se alintă, se mângâie, se sărută, starea din seara precedentă pare să revină dar e cam riscant afară, nu știi cine te mai surprinde așa că încheie cu o îmbrățișare totul și se retrag în casă.. nu durează mult și sună telefonul.. fratele se anunță că vine să le vadă.. nu prea le place vestea, le încurcă planul dar speră să se descurce cumva.. doar să nu vină și mama că ar fi numai cu gura pe ele, să o ajute la una sau la alta și atunci adio intimitate… oricum ar fi, se vor descurca ele și întăresc decizia cu o ultimă îmbrățișare înainte de a merge la masă..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s