Iubire de familie

Florina și Sorina au început, nemulțumite, să se îmbrace, așteptând sosirea fratelui – ”Ce-o vrea și ăsta?”.. sărutări fugare dar pătimașe erau împărțite până când se văd în fața oglinzii în două rochii identice și încep să râdă.. râs oprit de zgomotul de frâne de afară.. greu se desprind să iasă în întâmpinare.. doar că în spatele fratelui e și mama.. ”ce facem și cu ea?” se întreabă Sorina, doar nu-i punem somnifer în ceai.
Îmbrățișări, vorbe de complezență.. mama se duce să-și ocupe camera, fratele la fel.. doar că trebuia să ajungă la camera lui printr-a ei.. o privire scurtă afară, nimeni care să-i deranjeze.. și mama lasă ca o întâmplare să cadă rochia de pe ea rămânând goală în fața lui ”de când a plecat taică-tu în Italia aștept ocazia să-ți simt pula! Te-am văzut într-o seară cum te mângâiai și pot spune că ești mai dotat ca el!” – nu așteaptă răspunsul și buzele ei îi oferă primul sărut, cum nu avusese niciodată cu colegele de școală.. o mângâiere tandră a palmei ei și scula lui se face mare ca un catarg ”Da, simt dorința ta, știu că mă urmăreai când ieșeam goală din cadă așa că nu mai nega, știu că mă dorești, eu te doresc.. așa că, la treabă!” Și dintr-o mișcare îl lasă fără pantaloni, tricoul lui zboară iar buzele ei încep cea mai frumoasă felație pe care au oferit-o vreodată.. excitarea lui crește, începe să gâfâie… simte că nu mai are mult.. ”nu scumpule, nu așa repede, nu termini acum, vreau să termini după ce mă incingi și după ce intri în mine!„ Și se întinde, oferindu-i vulva zemoasă și excitată spre a fi linsă și alintată.. el e pierdut, se aruncă asupra mamei lui cu o poftă nebună, linge cu tandrețe și poftă în același timp și fiecare geamăt al ei e un semn că ceea ce face oferă plăcere. O simte tremurând, i-a provocat primul orgasm, insistă pentru al doilea, care vine destul de repede.. ea îi face semn să treacă la asaltul final și să o penetreze.. ceea ce se întâmplă.. ea e foarte umedă, el excitat, fac un tandem de gemete ce trece de pereții camerei.
Florina tocmai o dezbrăcase pe Sorina, era cu limba pe sânii ei când aude gemete.. nu dă inițial importanță, vrea să se bucure de sora ei și grăbește să ajungă la pizda ei incinsă.. începe să-i dea limbi cu frenezie când un geamăt unit anunță că în partea cealaltă de casă se întâmplă ceva.. se oprește brusc, o trage pe Sorina după ea, nu mai contează goliciunea, presimt că vor găsi tot asta dincolo.. dau ușa încet la o parte și privirile lor sunt încântate de scena cu mama lor întinsă pe canapea și penetrată de fratele lor.. deci nu sunt singurele cu plăceri interzise! Asta le crește excitarea, dezinhibarea, glasul sângelui începe să se simtă și fetele se împart.. Florina se duce să-i alinte sânii mamei și să o sărute iar Sorina se așează lângă fratele ei, îl sărută, îi ia mâna și o duce la vulva ei încinsă.. Mama nu pare surprinsă, știa de fete, le simțise iubirea reciprocă, aștepta să vină și ele să o spună, acum vede că e de fapt o iubire de familie, că acolo unde e sângele lor apare atracția și dorința de a poseda pe cel de lângă tine.. nu ântâmplător copiii au grupa ei de sânge și nu a lui, cel care a uitat să mai vină acasă.. trimite doar sume nesemnificative vara și iarna.. o avea o drăguță acolo.. Scena iubirii de familie e prea mult pentru ea însă.. un ultim orgasm o cutremură cu totul, parcă se năruie pereții.. strânge vulva și primește jeturile generoase ale lui Lucian.. care o umple cu totul.. Sorina termină și ea datorită mâinii lui Lucian iar Florina e ultima.. mâna agilă a mamei a ajutat-o să termine și ea. O dată toată lumea bucuroasă mama spune ”acum haideți la duș, ne spălăm reciproc și stabilim ce vom mai face în seara asta.. și Lucian, ai mai multă grijă, cu mine e mai greu dar dacă te joci cu surorile tale așa, le lași gravide!” Fetele râd și își urmează mama.. știu că posibilitatea aceea s-ar putea împlini acum dar nu le pasă – sunt o familie unită, fericită, iubitoare ce va împărți orice situație.. să fie toate așa frumoase ca seara asta și restul nu mai contează!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s