Denisa și Monica III

După acea întrebare ce se asemăna cu o cerere în căsătorie, Denisa o îmbrățișă, buzele li se uniră iar într-un sărut copleșitor, palmele reluară jocul pe tot corpul, fetele se simțeau cu adevărat fericite, se priveau și se alintau cu pasiune, corpurile goale se încolăceau de parcă era unul, vulvele se jucau lipite și transmițând mult erotism, la fel și sânii.. simțeau cum se bucură de fiecare orgasm.. se desprinseră greu una de alta și atunci Denisa văzu prima rază a Soarelui și o bucurie imensă o cuprinse, aveau un răsărit trăit împreună, va fi de bun augur pentru ce va urma.
-Iubita eu plec, să prind puțin somn până se trezește casa mea, ne vedem mai târziu și stabilim cum vii la mine..
-Bine iubita, abia aștept, voi adormi cu tine pe buzele mele, spuse Monica furând un ultim sărut și alunecând obosită în așternuturi..
Denisa se furișă cu grijă, închise portița, sări ușor geamul ei și se aruncă voluptoasă în pat, adormind imediat.. visând ce ar mai fi făcut cu Monica dacă era cu ea.. cum ar fi sărutat-o, alintat-o, mângâiat-o, încât la 8.30 când fu chemată la cafea se trezi umedă bine dar satisfăcută deplin, cu toate orele puține dormite.. vorbi cu mătușa verzi și uscate, auzi toată bârfa satului, cum doi băieți fuseseră prinși seara cu două fete din sat de părinții mândrelor și ieșise scandal, deși toți patru negau că s-ar fi întâmplat ceva.. și atunci văzu limpede, aici era riscant să mai stea să facă ceva cu Monica, bârfa satului ar fi auzit ceva și s-ar fi dus liniștea lor.. Nu termină bine gândul – bing! mesaj de la roboțelul ei care-i spunea să vină acasă că au de vorbit. Repede trimise mesaj spre Monica să se vadă pe la 10 la un suc și să discute ca fetele cuminți iar după aceea ea va pleca și va pregăti terenul venirii ei.. – imediat veni mesajul afirmativ, se văd la bărulețul din centru pe la zece și fiecare ia altă uliță.. O dată înțelese Denisa se întoarse la discuția cu mătușa – ca să-i spună că trebuie să plece, treburi acasă. Cum convenise, urcă pe ulița mai ocolitoare spre băruleț, cu puținul bagaj la ea, și-l găsi gol la ora aceea în care mulți erau la câmp. Stând pe terasă cu un suc de căpșuni în mână o văzu pe Monica apărând unduitoare din partea cealaltă, cu pași de pisică satisfăcută.
– Neața, se pare că ai avut o noapte perfectă, așa arăți, glumi Denisa și începu să râdă, iar Monica răspunse veseliei ei.. Uite cum e treaba, cred că roboțelul meu are o problemă, altfel nu eram așa repede chemată, are el cu cine sta.. vreau să profit de asta și să-i fac vânt.. când te sun vii în oraș și te iau la mine la serviciu, se scoate un post de asistent la funcția mea și te propun pe tine, am dreptul ăsta, eu lucrez cu cine vreau, chit că nu ai experiența, te formez eu!
– Superb, atunci aștept semnul tău și sper ca după aceea să nu mai fie vreo problemă! Nici la tine, nici la mine! sublinie Monica
Veni și comanda ei și băură vesele sucurile după care Monica o conduse la microbuz. Până în oraș Denisa făcuse deja strategia și sunase un prieten notar, era posibil să-i facă după amiază o vizită. Ajunse acasă, roboțelul ei disperat, făcuse un accident cu mașina firmei, era șomer acum și firma îi cerea să plătească daunele. Semnase o înțelegere, pleca în Grecia, îl asigurase un prieten că-i găsește de lucru în construcții. Acum Denisa trebuia să țină toată casa și spera el să-l aștepte până repară boacăna.
-Omule, singurul lucru ce ne leagă acum e Violeta, în rest tu nu ai mai mișcat demult ceva în inima mea.. Știu și de alte prostii făcute și adunate, tu nu mai ai treabă cu mine. Mergem la notar, semnăm actele, cedezi tot ce e bun comun în beneficiul Violetei, ura și la gară! spuse Denisa nevenindu-i nici ei să creadă ce repede ieșea din situația pe care, în pat cu Monica, o crezuse mai complicată.. acum se simplifica rapid. Dani nu avu de ales și fu de acord cu divorțul și condițiile lui.. semnă cu tristețe actul și se grăbi la autocar, era unul pe care-l putea prinde într-o oră și-l lăsa în 24 de ore în Salonic.. viață nouă, mai ales că amicul îi povestise și de niște fete care-l făceau să uite de toate.
Denisa uită de Dani, merse să o ia pe Violeta, explică situația fetei de doar 8 ani și fu ușurată să vadă că micuța ei nu plânge și nu insistă cu întrebările, e bucuroasă că va fi mai mult cu ea ”-Oare se naște și-n trupușorul ăsta o pasională ca mine?” gândi Denisa în timp ce suna la serviciu.. vroia un interviu după amiază pentru asistenta ei, găsise femeia potrivită, plăcută, maleabilă și care va învăța repede. Stabili cu șeful să se vadă la birou la 4, când mai erau câțiva din Comitet care să aprobe ocuparea postului. Apoi sună cu nerăbdare:
– Îți faci urgent un bagaj și vii, am stabilit un interviu pentru ora 4, dacă totul merge ca până acum, ești angajata noastră!
– Yyyyuuuuhhhhuuuuuuuuuu!! răspunse Monica, bagajul minimal e pregătit dar cum nu credeam că suni azi mai pun câte ceva și fug la microbuz, nu vreau două drumuri!
Și Monica începu să alerge prin cameră, sortând diverse bluze, rochii, adăugă ținuta office în care se prezentase la terminarea facultății, la banchet, încă-i venea, apoi mai adăugă câteva chestii personale pe lângă toate lucrurile deja aflate în bagaj – cosmetice, bluza preferată, câteva cărți, cd playerul, – mai controlă apoi din scurt de data asta bagajul și fugi în bucătărie :
-Mami, am găsit, am interviu la oraș, m-a ajutat Denisa, voi arăta și eu de acum a doamnă ca ea, nu a fată de la țară! spuse ea îmbrățișând-o. Maică-sa, un pic buimacă îi spuse să-i spună mulțumiri Denisei de ajutor și o ajută să iasă la stradă, să prindă microbuzul de 3 fără un sfert.
Urcată în microbuz, Monica o sună pe Denisa, spuse că a plecat, că ia taxi din autogară, să ajungă mai repede. Denisa protestă inițial dar apoi fu de acord să aștepte la intrarea în firmă.
Monica era la 3 și jumătate în oraș, mai făcu zece minute cu taxiul și cele două iubite se îmbrățișară la intrarea în firmă și intrară în biroul Denisei, unde Monica lăsă bagajul, se schimbă și aranjă ca pentru un interviu important, se fardă scoțând în evidență ochii minunați și merse împreună cu Denisa în sala de consilii.. Aici atmosferă prietenească, mulți bărbați din Consiliu o plăcură din prima pe Monica, o ajutară cu întrebări dezinvolte la care ea răspunse natural, cu lejeritate și bun simț. În final, înaintea șefului, Denisa spuse că e cea mai bună persoană ce o poate ajuta în munca ei, prin modul plăcut de a fi, iar despre partea de acomodare la cerințele firmei, ea se va ocupa de instruirea Monicăi astfel ca și științific să corespundă postului. Directorul aprobă ideea ei și Monica ieși din sală mulțumind tuturor iar pe hol făcu pași de vals până la biroul Denisei, unde așeză repede un strict necesar și ieșiră împreună, Violeta le aștepta acasă.
Pe drum cumpărară pizza, suc și șampanie, să fie împăcată toată lumea iar când masa fu gata, dopul de șampanie sări, paharele pline fură ciocnite de bucurie. Violeta apăru în ușa bucătăriei nedumerită dar și bucuroasă – venise mama cu masa!
– Uite scumpa, ea e Monica, e prietena și asistenta mea de azi și am adus-o să sărbătorim, va sta la noi pentru că nu știe pe nimeni altcineva în oraș.. Violeta dădu din cap aprobator și fugi în camera ei să mănânce la tv, văzând desene animate..
Denisa o luă pe Monica în brațe, o sărută pasional, insistent, apoi se opriră și începură să se hrănească cu bucățele de pizza una pe alta.. era extraordinară senzația și cel mai mult se bucurară de faptul că în sfârșit erau singure și nu le mai controla nimeni.. terminară încet pizza, Denisa merse să vadă ce face Violeta, mititica terminase și ea pizza și sucul și sforăia ușor cu farfuria pusă lângă ea.. Denisa lăsă pe măsuță o farfurie cu prăjitura făcută recent, luă farfuria și ieși tiptil.. ajunse în bucătărie, Monica nu mai era, Denisa chicoti.. intră ușor în dormitor, Monica era cu spatele la ea.. pe noptiera ei – ”cutiuța minunată” – buuun! se repezi asupra ei, împinse pe pat și sări pe ea.. luă cătușele din cutiuță și o legă de pat pe Monica.. ce începu să râdă, amintindu=și ce primise noaptea trecută.. de data asta Denisa nu se mai grăbea, Violeta dormea și pe ele nu avea cine să le deranjeze.. așadar avea timp s-o urce în Paradis pe Monica… o sărută ușor pe tălpi.. apoi pe degete.. pe gambe și coapse.. Monica vibra, simțea apropierea dar Denisa urcă.. abdomen.. sâni.. aici insistă până Monica gemu de plăcere.. urcă pe gât.. până ajunse la un nou sărut senzual și posesiv.. alte zvârcoliri de plăcere ale Monicăi.. așa că Denisa coborî iar.. sărutări provocatoare pe gât, insistente pe sâni, cercuri pe areole.. apoi cercuri cu limba și în jurul buricului.. Monica mai avea puțin și simțea că zboară.. Denisa ajunse iar la coapse.. linse cu răbdare și atenție, gambele.. fugar.. spre a-i suge încet degetele de la picioare și a-i săruta tălpile.. Monica nu mai putea de plăcere.. Denisa urcă iar.. degete, gambe, coapse.. dădu impresia că va urca, spre deznădejdea Monicăi.. dar după o pauză de câteva secunde se aruncă asupra labiilor ei, supse clitorisul.. moment ce aduse un orgasm puternic..Denisa chicoti mulțumită și începu alternativ să o sugă și să o penetreze cu limba.. cercurile ei pe vulvă o devastau pe Monica, ce trecea dintr-un orgasm la altul.. nu mai putea.. atunci Denisa umblă la ”cutiuța minunată” și scoase dildoul dublu.. o penetră cu el și se înfipse încet și ea în el.. moment simțit de Monica, o răzbunare dulce, contrele ei veneau mai pternice, mai adânci și după câteva minute orgasmele Denisei erau tot mai mari, nu mai putea răspunde ritmului iubitei sale.. până când amândouă se prăbușiră pe pat extenuate, Denisa o eliberă din cătușe și Monica sări pe ea.. începu să o sărute, să o tachineze gâdilând-o, să se joace cu corpul ei nestând niciodată mult să insiste pe un punct, Denisa dorea să o simtă mai bine, dorea săruturile ei posesive.. într-un final Monica se aruncă asupra vulvei ei, devorând-o cu pasiune.. iar Denisa cedă ultimului orgasm.. imens de mare și plăcut, se lăsă pe spate și adormi.. Monica o îmbrățișă și adormiră împreună ca un corp iubit.. le trebuia odihnă să o ia de la capăt.. doar să nu strice orele nopții care sunt așa de frumoase.. Monica fixă automat un telefon să le trezească peste două ore și se cuibări la loc.. era așa de bine în brațele Denisei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s