Denisa și Monica IV

Alarma telefonului sună punctuală și fetele săriră buimace.. era 9 seara, Denisa imediat se gândi la Violeta dar își aduse aminte că o lăsase dormind.. așa că se liniști și se întinse în pat.. Monica se aplecă asupra ei și o sărută cu tandrețe dar și lăcomie, stârnind un val de dorințe.. se opri totuși și sub privirea mirată a Denisei spuse :
– Mă duc să mă asigur că nu vom fi întrerupte!
Denisa zâmbi iar Monica zvârli pe ea în grabă un halat pufos de baie și ieși.. curios, văzu lumină în bucătărie și pe Violeta cinând:
– Ce faci puiule aici? Îți e foame? Poftă mare!
-Mulțumesc, vrei și tu? răspunse fetița
– Nu, nu mi-e foame acum, am să iau ceva să mâncăm în pat, eu cu mami.. și începu să facă două sandvișuri mari, consistente
– Văd că le faci mai bine ca tati, spuse Violeta, aș vrea și eu să le fac așa bine, în ultimele luni am învățat să mă descurc cu masa singură, că mami vine târziu de la serviciu iar tati nu se pricepe, mâncarea lui nu-mi plăcea deloc! spuse Violeta, stârnind râsul Monicăi
– Păi dimineață eu îți voi face micul dejun și îți voi pune mâncare pentru școală, cred că o să-ți placă mai mult după ce vei gusta! Acum mă duc să iau cina cu mami, să vedem un film și tu fi fetiță cuminte, termină ce mai ai de făcut și la somn cu tine, da?
-Bine, răspunse Violeta.. îmi place că știi să faci ce îmi place, că vorbești de parcă aș fi sora ta mai mică, mai vedem noi unde ne înțelegem.. mai ales că tati a plecat, trebuie să fim o familie noi, nu?
Monica o luă și o îmbrățișă cu căldură, îi ciufuli cu tandrețe părul buclat.. Violeta se desprinse greu de ea, dădu doi pupici de ”noapte bună!” – unul pentru mami, da? și plecă zâmbitoare în camera ei.
Monica o urmări gânditoare, nu se așteptase la așa gesturi de prietenie, văzu că Violeta intră la baie, apoi reveni în camera ei și știu – copilul se ține de cuvânt și se duce la somn..
Intră cu grație în dormitor, lăsă să-i scape halatul, urcă goală în pat și puse farfuria pe noptieră.. apoi o îmbrățișă pe Denisa și o sărută lung, posesiv dar tandru.. cel mai frumos sărut de care era în stare :
– Asta e pupicul de noapte bună al Violetei.. mie mi-a dat doi, ca unul să ajungă la tine.. dar nu m-am putut abține să fie doar un pupic.. și te-am sărutat cum îmi place mie!
Denisa râse bine și când se opri întrebă :
– Să înțeleg că deja sunteți prietene?
-Dimineață vrea să-i fac micul dejun și pachetul de școală, i-a plăcut cum am făcut sandvișurile astea.. și da, o simt ca pe sora mea mai mică și scumpică.. și discretă.. o iubesc!
Denisa își îmbrățișă iubita, o sărută cu tandrețe dar fu oprită :
– Prima dată ne hrănim, după aceea ne iubim! Și puse farfuria cu sandvișuri între ele, luă unul și-i dădu Denisei să guste. Prinzând jocul Denisa imită gestul și își hrăni iubita cu celălalt sandviș, fără să se grăbească, fetele mâncau cu înghițituri mici, printre săruturi furate, ceea ce sporea excitarea.. în final farfuria ajunse înapoi pe noptieră dar Monica se ridică și fără vreo jenă luă farfuria, goală și o duse cu pași ușori la bucătărie.. Camera Violetei era în întuneric și asta o asigură pe Monica de faptul că fetița făcuse cum promisese, era timpul distracției, al iubirii.. intră discret în cameră și se repezi asupra Denisei, îi prinse mâinile în ale ei, îi presă sânii cu ai ei, îi prinse și picioarele, era captiva ei! O privi cu multă iubire, coborî buzele și-i oferi un sărut ușor, apoi buzele ei apăsară mai tare, limba începu să se joace și ea pe buzele și în gura Denisei.. care nu mai rezistă și se umezi toată spre satisfacția Monicăi.. care nu se lăsă, îi trase în joc mâinile și coborî cu buzele pe gât și sâni, jucându-se aici și obținând alte gemete de plăcere ale Denisei.. în final îi eliberă mâinile ca să-i sugă vulva udă și să-i ofere plăcerea unui 69.. care aduse alte orgasme.. fetele erau umede toate, nu mai puteau dar ambele simțeau că merită, că orgasmul final va fi cel mai mare.. și veni simultan, cu jet în ambele guri.. erau epuizate dar se strecurară în baie unde se spălară reciproc.. insistând și fând cerculețe pe sâni, buric și labii.. și orgasmul veni.. se clătiră tot una pe alta apoi reveniră în dormitor.. continuară să se mângâie și să se sărute dar nu mai puteau.. și a doua zi era o promisiune de onorat Violetei.. așa că Denisa o trase în brațele ei pe Monica și adormiră sărutându-se..
Dimineață alarma telefonului le trezi repede.. Monica se grăbi să pună ceva sumar pe ea și fugi la bucătărie.. se spălă repede la chiuvetă, se șterse rapid și puse ibricul de cafea pe aragaz.. aveau nevoie de o cafea tare! Și de sandvișul promis.. scoase repede pâinea, pastrama, roșii, cașcaval, măsline, peste ele puse parmezan și sandvișul era gata.. fix când intra Violeta!
-Wow, ce bun e, ce gust are, ce consistență, cu ăsta mă satur juma de zi, mulțumesc mult Monica, spuse fetița trăgând-o spre ea și îmbrățișând-o.. între timp apăru și Denisa, într-o ținută lejeră, sânii i se vedeau prin bluză dar Violeta era atentă la gustul sandvișului nu la maică-sa.. în schimb Monica o sorbea.. termină repede sandvișurile.. Denisa turnă cafeaua, fără zahăr, și o sorbiră încet, așteptând ca puștoaica să plece din bucătărie spre școală. La ușă Violeta spuse :
-Monica, îți dau voie să o pupi pe mama, de azi ești sora mea mai mare!
Fetele rămaseră blocate, cu ceștile la buze, sorbiră atent cafeaua..apoi se ridicară de pe scaune, sandvișurile le vor mânca în prima pauză.
Denisa luă cheile mașinii de serviciu, de firmă foarte bună, un 4×4.. își puseră centurile și demarară.. intrau în turnul firmei cu 10 minute înainte de ora stabilită.. numai bine ca Monica să-și așeze biroul, să se schimbe la ținută de birou și să ia altă atitudine.. Denisa o chemă și-i arătă un dosar ce trebuia rezolvat azi, ce parte rezolva ea și ce parte Denisa..
– Că tot ajungi la contabilitate, să-ți ceri și prima de instalare, altfel te lasă să mori luna asta, că primul salariu îl vezi luna viitoare – spuse Denisa
Și Monica începu să-și arate eficiența, văzu pe etaje unde avea de ajuns și le luă pe rând, rezolvând pe rând tot ce era, rămăsese contabilitatea.. cine o pusese oare la etajul 11? Să zică merci gândi ea că nu are de circulat prin etajele vreunui zgârie-nor.. acolo avea biroul la etajul 21, și toate lucrurile de rezolvat o duceau până la etajul 110.. Ajunse la contabilitate, intră zâmbitoare, femeia de la birou îi răspunse la zâmbet.. luă hârtiile, inclusiv cererea ei de primă.. moment în care tinerele simțiră ca un arc electric, ca și cum le-ar fi curentat ceva.. Monica insistă și află răspunsul în tandrețea privirii ce o întâmpina – Gina contabila era la fel cu ea și Denisa doar că nu reușise până acum să arate cuiva ce simte, nu simțise acea apropiere.. Monica ieși plutind după ce o invitase pe Gina să ia masa de prânz cu ele, la restaurantul firmei..
Intră bucuroasă în biroul Denisei și spuse:
-Șefa, rezolvat tot, dar la masă vom fi 3, am invitat-o pe Gina, îmi place și mi-a destăinuit că te place.. poate după job ieșim împreună.. sau ceva..
– Da, nu pot spune că nu-mi place dar tu vei fi mereu iubita mea, ai înțeles iubita? Și pecetlui cuvintele cu un sărut tandru, destul de lung cât să-și pună iubita pe jar..
-Înțeles iubita.. și Monica se lipi de ea într-un dans al sânilor, provocator când ochii-i picară pe ceasul de perete.. era 2 și trebuiau să coboare la masă.. din bunăvoința Denisei poate avea parte după job de un trio les!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s