Incest primar X

Acesta este ultimul capitol al seriei, pentru orice idei de a continua aștept comentarii și voi aplica în altă serie la care mă gândesc.
Familia Valentinei ajunsese una foarte fericită – de la Dorin la Monica toți aveau sexul incestuos în ei și se doreau mai ales în triouri, în unul dominau fetyele, în celălalt băieții.
Venind vacanța de iarnă – bucuria puștanilor, momentul dorit spre a face sex fără părinți. Rodica dădu deșteptarea la 8 dimineața, cu masa pusă, cafeaua făcută, totul pregătit pentru un mic dejun perfect între ei.. O luă în brațe pe Monica și începură să se joace, hrănindu-se reciproc una pe alta, ba cu bucăți de tartine, tăiate atent cu cuțitul, ba cu bomboane de ciocolată ce erau pe masă, Rodica îi dădu și o gură de cafea ce o revigoră pe mezină. Se așeză între Edi și Denis în așa fel încât să-i simtă pe ambii la fel de bine și încerca să ajungă și la Rodica, acum în fața ei, pe care o săruta fugar..Deja starea ei era una foarte bună, umedă toată îi excita și pe băieși cărora le simțea falusurile pe coapse, de o parte și de alta.. termină cât putu de repede masa și fugi în living..
-Să vezi ce îți fac pentru asta! spuse Rodica ce terminase și ea micul dejun și începuse să strângă masa, zorindu-i pe băieți.. În timp ce spăla farfuriile simți limba mică a lui Denis jucându-se cu labiile ei în timp ce Edi o mângâia din spate, apoi îi făcu un semn puștiului să urce, să-i alinte sânii, el o aplecă, o puse capră la chiuvetă și intră brutal în ea.. geamătul Rodicăi se auzi bine dar fata nu se opri, continuă treaba ei până termină și tacâmurile.. deja Denis o înnebunea cu limba sugându-i pe rând sânii.. plus Edi ce o umplea tot mai bine, simțea falusul lui mai aproape de a termina cu fiecare mișcare.. începu să-i dea contre, crescând și ea ritmul, până reuși să-l termine.. apoi se întoarse spre băieți și-i sărută pe rând, cu multă pasiune, după care fugi de lângă ei, să o găsească pe Monica.. ce stătea goală și nerăbdătoare în living, gata de o pedeapsă erotică din partea surorii sale.. îi zâmbi și asta o termină pe Rodica.. se aruncă asupra ei, o întinse pe covor, strivindu-i sânii și imobilizându-i cumva brațele.. apoi își aduse aminte că e plină și-i dădu vulva ei să o sugă, cu tot cu sperma lui Edi.. apoi reveni la poziția inițială, deasupra mezinei.. Denis se așeză în șezut în fața Monicăi, oferindu-și falusul, pe care ea începu să-l sugă în timp ce Edi cuplă la ideea Rodicăi și făcură un tandem de masaj erotic.. Rodica urca , alintându-și sora din mângâierile părului ei mătăsos, ce transmitea atâtea senzații, pe partea stângă a spatelui iar Edi urca sărutând partea dreaptă, cu sărutări mici și senzuale.. în dreptul cefei cei doi s-au sărutat, uitând puțin de Monica, apoi au schimbat.. Edi cobora acum pe stânga și Rodica pe dreapta.. după aceea începură să o maseze ușor, prinzând fiecare mușchi și alintându-l cu buzele și limba.. Monica gemea de plăcere dar Denis o ținea și el ocupată penetrându-i gura..
Masajul continuă, de data asta cei doi se jucară cu palmele pe corpul Monicăi, evitând coloana, să nu o încordeze.. de jos sus și înapoi.. dintr-o mișcare o întoarseră dar Monica păstră falusul lui Denis în gura ei și continuă să-l alinte cu multă răbdare.. Edi și Rodica se aruncară asupra gâtului mezinei, sărutându-l cu poftă, în timp ce palmele urcau și coborau pe șolduri cu mișcări variate.. apoi buzele le coborâră pe sânii abia formați dar bine definiți, generoși.. și buzele lor moi doriră să-i guste cu totul.. sărutându-se deasupra lor și făcând schimburi rapide de poziții pentru a-i simți fiecare pe ambii cât mai bine.. apoi coborâră.. în timp ce palmele lor alintau sânii supraexcitați.. ajungând pe bazin.. furară un sărut și pe buric.. și coborâră, fiecare alintând pe exterior coapsa lui… apoi gamba.. până în vârful degetelor, supte cu voluptate, unul câte unul, ceea ce trezi gemete de plăcere în Monica și primul orgasm veni.. urcară pe coapsa interioară, sărutându-se tot mai insistent.. până ce sărutul lor ajunse la labii.. alintate cu limba și buzele.. ajunseră să le simtă dilaltate, excitate și orgasmul veni din nou pe buzele lor.. nu mai rezistau.. Rodica vroia să fie și ea linsă iar Edi abia aștepta să intre în vulva surioarei.. Așadar Rodica se poziționă deasupra ei, exact când Denis, în culmea extazului, termină cu jeturi lungi în gura Monicăi și se ridică dar Rodica nu-l lăsă:
– Unde te duci, piciule, treci aici că te face Rodica bun înapoi! Și spunând asta începu să-l sugă cu poftă, dorind să-l simtă cât mai repede tare.. deja știa următoarea poziție și asta o excita teribil, încât termină în gura Monicăi de plăcerea ideii.. se lăsă lângă ea, o întoarse spre ea și o îmbrățișă, făcându-l pe Edi să schimbe și el poziția și să intre în Monica pe la spate.. Întorcându-se spre Denis îi spuse :-
– Pe a ta o vreau în cur, cât mai tare și adânc poți.. să te văd.. și ea se aplecă spre Monica și începu să o sărute cu multă plăcere, îți simțea gustul pe buzele ei, simțea și gustul lui Denis și asta o făcea să se piardă, să o sărute sălbatic pe mezină, care răspundea cu aceeași voluptate.. Denis stătu să prindă un moment bun și o penetră puternic pe Rodica, stătu puțin, apoi mai făcu două-trei mișcări și simți că a intrat bine.. începu să dea ritm iar contrele Rodicăi îl încurajau.. simțea și ritmul lui Edi în partea cealaltă și încercă să se coordoneze cu el.. intrau și ieșeau în același timp, provocând gemetele orgasmice ale fetelor.. care se sărutau cu mai multă plăcere, pe măsură ce timpul trecea, excitația creștea și Monica îți simțea sânii mai plini.. coborî mâna între picioarele Rodicăi, găsi ușor clitorisul și începu să o masturbeze.. iar Rodica îi copie gestul, moment ce aduse noi orgasme.. Denis și Edi terminară și ei într-un avânt simultan.. se ridicară cu greu și merseră la duș unde începură să se joace, săpunind și clătind perechea din living.. când ușa se auzi cu zgomot și vocea Valentinei se auzi imediat:
-Am venit, unde sunteți?
-La duș, ieșim imediat și avem un cadou pentru tine! spuse Monica făcând cu ochiul Rodicăi.. imediat apărură prosoape , se uscară sumar și ajunseră în dormitor unde Valentina stătea pe marginea patului, nedumerită..
Edi și Monica se aplecară împreună și o linseră bine, punctând cu sărutări apăsate.. și orgasmul Valentinei veni repede.. imediat Monica sări pe tati și începu să-l călărească.. era gestul lor de mulțumire pentru că-i făcuse să se cunoască așa frumos și să joace așa jocuri frumos de excitante..Urmară Rodica și Denis, ce sărutară cu plăcere vulva Valentinei dar Rodica era cu planul ei.. simțind orgasmul se ridică, îi lăsă pe băieți să continue joaca, în față și în spate.. iar ea se așeză să fie linsă de limba pricepută a lui Dorin și să-și poată mângâia din nou sora.. pentru mama va mai fi timp mai târziu, când scapă de Edi și Denis ce o puseseră capră, Denis penetrând vulva iar Edi gura într-un tandem ce se vedea că e rodat din celelalte jocuri ale zilei.. gemetele izbucniră treptat, orgasmele veneau iar în final și băieții, cu icnete prelungi terminară, consfințind încă o dată buna legătură ce exista între ei și iubirea ce o aveau toți, unul pentru altul..
Acesta e un final de serial.. Aștept idei, propuneri, pentru a continua în altă structură serialul – cu alt titlu, alte idei de a desfășura scenele, poate și personaje pasagere aici prezente mai mult acolo.. încă e un studiu al unei fantezii ce nu se știe acum dacă va continua. Mizez pe ideile voastre și sperând că v-a plăcut seria vă spun că Denisa și Monica va continua.. acolo am idei dar orice idee venită de la voi e foarte bună.. spor la citit și numai bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s