Denisa și Monica V

Fetele coborâră la masă în restaurantul ce deservea firma.. mâncarea era cu ”împinge tava” și Monica profita de asta să-și tachineze iubita, discret, la un ”împinge fundul”.. încât Denisa ajunse la masă super excitată, ochii aruncau flăcări spre Monica.. zâmbitoare și nevinovată, văzu un gest scurt și-și urmă prietena la toaletă.. cam simțea ce va urma dar asta vroia.. intrară împreună în toaletă, Denisa aruncă o privire în jur rapidă.. părea că nu e nimeni, nu se auzea nimic, o putea pedepsi pe Monica! O împinse ușor în ușă, să nu facă zgomot, își lipi buzele de ale iubitei în cel mai pasional sărut pe care simțea că-l poate dărui atunci.. limbile se întâlniră, se jucară.. alintând buzele, palmele frământau sânii.. se simțeau departe.. departe.. ca o insulă pustie și o lume doar a lor!
O tuse ușoară le făcu să tresară și Gina apăru lângă ele, punând și ea o mână pe ușă se aplecă palpând pieptul Denisei, apoi o sărută cu tandrețe, cât de fin putu.. trecu la Monica, o sărută și pe ea și cu o privire jucăușă spuse:
-Acum că ne știm toate 3, vă aștept să luăm masa împreună și să mai vorbim una-alta!
Fetele aprobară din cap, merseră la oglindă și se așezară, Monica era cam ciufulită și dădu și cu pieptănul prin păr, Denisa așeză bine sacoul, ieșiră cu poșetele în mâini, luară tăvile de la masă și se mutară la a Ginei.. unde începu o discuție vioaie despre cine ce a mai făcut, cine cum mai e, Gina știa de Denisa, îi plăcuse de la început dar nu avusese ocazii de a vorbi cu ea și nici Denisa nu oferise cât fusese căsătorită și-și simțea bisexualitatea.. ea avea mai vechi partenere, prima iubită fusese o colegă mai mare de liceu, care plecase în străinătate după absolvire.. atunci se simțise privită de o puștoaică din liceu și așa observase că simte atracția feminină, o simțise la toate iubitele.. acum iubita plecase iar la un stagiu de 3 luni în Germania și semnele erau că nu se întoarce, găsește iubire și job acolo.. de asta întâlnirea cu Monica îi dăduse o ocazie nesperată, de a fi din nou iubită, de a face o relație cum își dorește, chiar dacă se alătură unui cuplu format.. și o dată explicația dată le sorbi din priviri.. Denisa o privi pe Monica, Monica pe Denisa.. era greu din cauza fetei.. prea multe femei în jurul Violetei ar bulversa-o.. vor merge la Gina pentru un ceai după job și vor vedea cum fac.. pauza era gata și se despărțiră cu jind.. Denisa o îmbrățișă în liftul ce le ducea la etajul lor pe Monica, piepturile li se atinseră transmițând multă dorință iar buzele se jucară cu multă plăcere.. ieșiră împleticite din lift, Monica o împinse pe Denisa pe birou, împinse ușa ce se închise automat din mișcarea clanței.. erau doar ele acum.. Monica privi ceasul din perete, mai aveau o oră jumătate, jumătate din timp, dacă nu suna vreun șef, putea fi al lor și restul pentru făcut hârtiile de a doua zi.. hainele ei zburară instant, acum trăgea de Denisa, surprinsă de atitudinea iubitei ei, cedă și se dărui.. două Eve pe canapea.. mângâindu-se, alintându-se, sărutându-se, palmele lor fugeau peste tot până se opriră pe vulve și începură un joc infernal.. alintară labiile, clitorisul, apoi făcură mișcări de penetrare, simultane.. își smulseră gemete de plăcere acoperite cu sărutări.. până interfonul interior le întrerupe.. se auzi vocea Ginei care le amintea că le așteaptă la ceai, să grăbească actele.. se aruncară din nou una peste alta și orgasmul final, mult așteptat, veni.. se îmbrăcară arătând ca două fete cuminți, deblocară ușa capitonată fix când Gina venea la ele.. terminară împreună de triat actele, care în dosare, care trimise pe fax, care pe mail spre conducere pentru semnătură.. în jumătate de oră treaba era gata.. și Violeta în ușă, vrând să meargă cu două colege la film, avea nevoie de bani.. Gina zâmbi și spuse:
-Stați, aici eu sunt contabila! Și puse în mâna fetiței o bancnotă de o sută, la care Violeta, mirată, o trase pe Monica și o întrebă:
-Acum sunteți 3.. adică voi avea 3 mame?
Monica se fâstâci în fața unei formulări de acest fel dar Gina, care auzise, răspunse:
-Da, Violeta, vei avea 3 mame, cât timp noi ne vom înțelege, oricare din noi te va ajuta!
Violeta își privi mama, Denisa zâmbi, o trase la ea și o îmbrățișă, apoi îi dădu drumul și fetița dispăru chiuind de bucurie.
Cele 3 femei se pregătiră de ieșire dar Gina spuse către Denisa:
-Ea încă nu simte acum dar când va mai crește, tot la fete va trage, ca noi.. am simțit-o, are în ea o flacără ce arde pentru femei și ea va apărea o dată cu adolescența.. să ai grijă de ea!
Denisa se înroși dar aprobă din cap, simțise și ea când o văzuse pe Violeta cu Monica dimineață că fetița ar putea lua calea ei.. bine ar fi să fie bisexuală și să dea de un băiat bun, care să o înțeleagă și să o facă fericită împreună cu iubita ei!
Buzele Monicăi o treziră cu un sărut:
-Hai iubita, nu mai visa, hai să mergem.. și cele 3 coborâră la mașina Denisei și plecară spre casă.. până la urmă, cu Violeta la film și aprobând ce se întâmplă, nu aveau de ce se feri.. Intrară în casă, se făcură comode, rămânând repede în chiloți, fustele și sacoul puse în cuier.. și începură să se îmbrățișeze, să se sărute, mâinile le fugeau în dorința de a atinge tot.
Gina se întinse confortabil pe canapea și le primi pe cele două iubite.. care-i iubeau corpul, alintându-se și sărutându-se una pe alta în același timp.. când sărutările coborâră, cu gemete, de la sâni spre vulvă, Gina ardea deja iar Monica simți și ea un orgasm, provocat de mâna ușoară a Ginei.. când toate femeile simțiră cu adevărat plăcere, orgasmul dorit venise, schimbară poziția, Monica vroia și ea să-i fie adorat corpul și fetele reîncepură jocul.. Gina și Denisa se sărutau atât de pasional încât implicau și corpul Monicăi.. se sărutară pe buzele ei.. Monica interveni și se jucă și ea.. apoi prinseră în sărutul lor, pe rând, sfârcurile.. apoi alintară în paralel coapsele și tălpile, făcând mișcări similare, până reveniră, urcând, la labiile ei, sorbite cu pasiunea săruturilor, limbile lor se jucară cu clitorisul, provocând un alt orgasm.. Monica își folosea mâinile și se juca și ea cu labiile iubitelor, dăruindu-le și lor alte orgasme..Insistența lor aduse un alt orgasm colectiv frumos, simțit ca un tsunami de fete.. nu mai puteau, merseră la baie și făcură duș împreună, spălându-se una pe alta.. dar nu încercară mai mult.. se îmbrăcară sumar astfel că Violeta le găsi în bucătărie, pregătind cina, glumind una cu alta..
Fetița începu să povestească încântată filmul, ce făcuse pe acolo, pomeni de ”băieții tâmpiți ce făcuseră remarci aiurea” – motiv pentru Denisa și Gina de a schimba priviri de confirmare.. dar continuă că văzuse și ceva oameni drăguți, bărbați și femei, Denisa înțelegând că avea o fată ce putea fi bisexuală dacă avea grijă ca la vârsta potrivită să dea de oamenii potriviți ei.. altfel putea ajunge o singuratică în grupul ei, salvată eventual de femei experimentate ca Gina.. după ce fata termină cina fetele se retraseră în dormitorul Denisei, jucând poker pe pedepse – prima dată câștigă Gina și pierdu Monica – ceru să fie linsă 5 minute iar Monica se repezi asupra ei, savurându-i labiile, clitorisul, vulva în interior cu limba iar orgasmul veni repede.. apoi câștigă Denisa și pierdu Monica, mai multe jocuri, prilej pentru cele două iubite să se joace în diferite poziții, prima fiind 69.. Gina protestă, jocul o cam ținea afară și se decise să intervină când fetele vroiau să-și provoace din penetrări cu degetele orgasm reciproc.. începu să sugă vulva Denisei cu atâta plăcere încât aduse un orgasm intens iar Monica îi prinse capul între coapse și o ținu captivă.. Gina se mișcă spre Denisa și astfel ieși un trio superb, cu fiecare femeie sugând nectarul alteia.. se spălară în grabă după final, abia ținându-se pe picioare.. Monica făcu repede patul pentru toate 3, să încapă toate în patul dublu al Denisei, se puse la mijloc și se lăsă alintată de ”noapte bună” de iubitele ei.. care adormiră imediat.. urma o nouă zi de lucru și dimineață trebuiau fiecare să-și ia treaba în primire.. Gina avea de dat răspunsul la cererea Monicăi dar toate 3 știau că va fi aprobată, făcuse impresie bună și merita să fie stimulată pentru a găsi – teoretic- casa și mașina dorite.. altfel mai avea de cumpărat și haine office pentru serviciu, erau pe ce să fie cheltuiți banii. Semnele acestei zile arătau bine și trebuia să aibă grijă să poată promova și să ajungă, împreună cu Denisa, cât mai sus în firmă.. și Monica adormi visând că era cu Denisa pe o plajă denudiști și făceau dragoste fără nici o grijă că le-ar putea surprinde cineva..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s