O casă de femei 2. Iubire împlinită

Emilia stătu toată ședința cu gândul la Angela și la vulva ei pe care o mângâiase dar nu o gustase.. o va lua acasă și vor avea timp să se alinte de acum în voie. Da, va deveni lesbiană fără regrete, i-a plăcut teribil să o sărute pe Angela și să simtă atingerile ei. Un ușor curent o făcu să realizeze că uitase în grabă chiloții.. nu-i nimic, sunt la Angela, nu pe alte mâini.. poate ar fi bine să renunțe la ei? Să se dea mai ușor atingerilor Angelei? Sună interesant.. și se umezi la acel gând. Privi în jur.. destule femei.. oare câte iubesc ca mine – gândi imediat și excitarea ei crescu. Reuși greu să se adune și să fie atentă la ceea ce părea partea a doua a ședinței, intră în discuții și făcu sugestii dar gândul ei era clar ” să se termine odată!” ..
Angela merse spre canapea când văzu jos o dantelă roz – Chiloții Emiliei! – reacționă ea și se aplecă vioaie spre ei. Ghemul dantelat îl duse la buze.. îl adulmecă, îl sărută.. simți aroma Emiliei în ei și asta o făcu să se simtă mai bine. Își mângâie apoi și pieptul cu ei.. și duse iar chiloții la gură pentru un alt sărut.. Se relaxă și căzu în visare – ea și Emilia în cadă.. ea și Emilia într-un pat mare.. ea și Emilia la plajă.. ea și Emilia la iarbă verde.. ea și Emilia într-o mașină, la drum lung, dacă ar putea ajunge în deșert și acolo s-ar vedea făcând dragoste.. Avusese demult și un prieten dar ceva nu mersese, se certaseră după câteva nopți împreună și la scurt timp după ceartă simțise că drumul ei e altul simțind îmbrățișarea unei necunoscute în autobuz.. mâna acelei femei o excitase teribil, mai ales că reușise, în aglomerație, să-i alinte și pieptul și vulva.. Înainte de a coborî necunoscuta îi sărutase și lobul urechii și apoi se făcuse nevăzută între oamenii ce coborau în centrul orașului. Acum Emilia era prima femeie pe care o vedea, o simțea și o iubea și abia aștepta mai mult…
– Iubire, m-am întors se auzi de lângă ea vocea Emiliei și o scoase din visare.. o sărută apăsat pe gură și-i spuse arătând niște dosare – avem un pic de treabă cu ele și când terminăm mergem acasă! Abia aștept să te am în patul meu!
– – Asta visam mai devreme, cum ne vom iubi peste tot! Mare, soare, sărbătoare va fi în fiecare zi! – răspunse Angela, luând apoi un dosar din mâna Angelei – simțind energia erotică degajată dar abținându-se, munca e muncă și de ea depind multe.
– Următoarele 3 ore arătară o Angela foarte utilă, practic complementară cu Emilia și dosarele dispărură unul după altul.. Emilia formă interiorul directorului și anunță că a terminat și ar vrea să plece, o așteaptă fetele. Directorul fu de acord dar anunță că mâine la 9 are alte dosare primite, proiectele trebuie verificate și avizate iar echipa ei arătase eficiență.. Emilia zâmbi și închise, o trase după ea pe Angela și ieși din birou.
– Privind ceasul din holul firmei observă că e ora 4 – repede mai trecuse timpul azi – și-i era foame deja, din nou, de Angela. Simțea și cealaltă foame dar asta se va rezolva pe drum… cumpărară un sandviș consistent de fiecare și-l mâncară discutând – fete, familii, relații anterioare – Angela făcu ochii mari la povestea Emiliei dar abia aștepta să vadă fetele . Stabiliră ca mâine Angela să ia o oră pauză la amiază și să meargă la apartamentul ei să împacheteze chestiile necesare.. nu erau multe, o parte aparțineau verișoarei la care stătea.
– Ajunseră destul de repede – în doi timpul unui drum se împarte – spune o vorbă și Emilia intră în casă fericită, așteptând pașii binecunoscuți – iar fetele o întâmpinară vesele, lăudându-se cu ce au făcut la grădiniță..
– – Sorina, Dorina, ea e Angela – îi puteți spune tanti Angela …
– – Angela e mai simplu, vreau să fiu prietena nu șefa lor – interveni Angela
– Fetele veniră spre Angela, care le mângâie pe păr, se jucă apoi cu ele sub privirea amuzată a Emiliei care nu credea că iubita și fetele ei se pot acomoda așa de repede. Se strecură ușor spre baie, lăsând în urma ei piese de haine.. aici fusta, mai încolo pe un scaun bluza și în ușa băii bustiera. Angela ridică privirea, observă că a plecat din cameră și ușor se eliberă de fete.. scoase din poșetă o jucărie ce rămăsese acolo de la o pungă de chipsuri și o zornăi ușor – atrase astfel atenția Sorinei la ea.. o lăsă cu jucăria în mână și plecă în căutarea Emiliei.. Zâmbi când observă hainele.. Procedă la fel și lăsă toate hainele pe drum.. intrând în baie goală și dornică … Un gest larg veni din partea Emiliei și cele două femei se îmbrățișară sub duș.. corpurile ude se lipiră și se abandonară una alteia.. Sărutul explodă și cele două femei simțiră că devin efectiv una, că totul e comun, trupuri, gesturi, simțuri sunt ale unei singure ființe formată sub duș.. Se separară greu și doar pentru a se putea atinge reciproc pe piept și a se juca una prin părul alteia.. sublime senzații!
– Emilia se decise greu să rupă jocul.. – iubita vreau să te am fără grabă și fără să riscăm să fim deranjate! Să ne mulțumim acum cu atât și diseară, după ce adorm fetele, patul va fi cuibul nostru.. te voi iubi mai mult!
– -mmmmmmm putu să geamă Angela.. sună foarte bine, sunt fată cuminte! Hai să ne spălăm și să terminăm dușul ăsta, ne așteaptă fetele!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s