O casă de femei 3. Început de weekend

– Ieșiră împreună din baie, râzând fericite și intrară în dormitorul Emiliei – cu un pat generos în mijlocul lui – care-i scoase o exclamație de uimire Angelei – îmbrățișată imediat de Emilia care-i șopti în ureche
– – Iubita, te aștepta.. știam că te voi găsi într-o zi și am ales un pat care să fie bun pentru amândouă, să ne iubim frumos în el…
– Angela simți emoția momentului, se întoarse și o îmbrățișă pe Emilia și o sărută pasional, lungind cât putu momentul. Se desprinseră greu și se așezară ușor pe pat, Emilia mergând în fața dulapului alese haine pentru Angela și pentru ea și cele două femei ieșiră în living și discutară ce fac la cină. Din camera fetelor se auzi bona care se străduia să le facă față.
– Cele două femei intrară în bucătărie și începură pregătirea cinei : pâine prăjită, salată verde, brânzeturi, șuncă umplură masa frumos așezate pe platouri. Un pic mai târziu veniră fetele și bona – care mâncară destul de repede – se vedea nevoia lor de somn iar Emilia merse cu ele pentru a le spune noapte bună și a le alinta înainte de somn. Stătu cu ele cât erau aproape adormite și atunci se ridică ușor, spuse noapte bună și bonei și reveni în bucătărie unde Angela aștepta la geam, privind luminile nopții. Nu continuase masa, dorind să revină Emilia. Rămase singure cele două femei se îmbrățișară, Angela se așeză lângă Emilia apoi și cele două tinere se hrăniră reciproc printre sărutări. Dorința creștea mult și se grăbiră să termine cina, apoi Angela spălă vasele și Emilia așeză în frigider restul de mâncare.
– Ajunse în dormitor tinerele scăpară repede de haine și se aruncară în pat, Angela trăgând-o deasupra ei pe Emilia. Atingerile erau dulci, ușoare și Emilia se decise repede – va face un masaj! Va stimula fiecare nerv al Angelei.. Atingerile începură de la umeri, pe brațe, pe piept.. abdomen.. când ușor când insistent, după reacția Angelei. Când simți mâna Angelei pe gambă ea nu mai rezistă, o răsturnă și începu să o sărute cu poftă nestăvilită. Limba ei cucerea gura Angelei, apoi o chema, iar avansa în dansuri prelungi și jucăușe. Mâna Angelei coborî grăbită și găsi umezeala Emiliei, primitoare, nerăbdătoare.. intră mai întâi cu un deget, apoi și al doilea iar ritmul ușor de la început crescu. Gemetele Emiliei de la început ajunseră strigăte dar reuși să se controleze.. nu era bine să se dezlănțuie vocal, mai ales ca să nu trezească fetele.. erau două camere distanță dar nu adormiseră de mult timp.
– Jocul continuă și fu rândul Emiliei să o facă să simtă plăcere maximă pe Angela – păstrând inclusiv ideea cu masajul – obținu un argasm final intens, pe care-l primi cu buzele deschise pe vulva Angelei.. sorbi până simți că e gata.. apoi limba ei începu să facă cercuri dar Angela nu mai putea… o trase în sus și o îmbrățișă… așa lipite le surprinse somnul, unul liniștit, din care dimineața doar alarma le scoase. Se priviră duios, își spuseră ”bună dimineața!” se sărutară și se ridicară din pat.. zi de muncă, nu era timp de multe lucruri dimineața. Se organizară repede și luară micul dejun îmbrățișate în fața măsuței din dormitor, care servea de obicei pentru cafetieră.. acum primi și platoul cu tartine.
– Plimbarea spre serviciu fu iar veselă și fetele mai descoperiră din vorbă în vorbă lucruri care le plac.. cărți citite, muzicieni interesanți. La birou Emilia veni repede cu to do listul zilei iar Angela făcu schemele de lucru. O dată stabilit ce face fiecare treaba merse strună până la 1 când veni pauza de masă. Angela plecă, conform înțelegerii prealabile, să își ia bagajul ca să se poată muta la Emilia și se întoarse după o oră și jumătate cu două trolere mari. O altă sacoșă avea un prânz la caserolă cu o friptură de porc și cartofi copți și salată – care fură devorate rapid, încă mai aveau treabă. Ora 4 jumătate veni cu cele două având terminate dosarele zilei, mulțumite de cum lucraseră. Un sărut marcă bucuria plecării și cele două ajunseră fericite acasă – era vineri și în fața lor era weekendul, nu serviciu, nu telefoane cu diverse sarcini, odihnă și iubire.
– Pe drum discutară cum să organizeze weekendul încât să fie mai mult timp pentru ele și o idee apăru subit – pot merge în ambele dimineți, profitând de vremea bună, la baza de agrement din cartier și se pot relaxa acolo! Toate se pot adapta cumva după ce vor găsi – lume multă sau puțină, sauna funcțională și jacuzziul – vor vedea acolo cum stă treaba!
– O dată stabilită treaba ajunseră și acasă, unde fetele le așteptau cu nerăbdare și le îmbrățișară iar Angela intră în jocul lor, se preface, cade, fetele peste ea.. Emilia râde văzând scena și hârjonește și ea fetele, care râd cu poftă.. greu se desprind din joacă, le cheamă bona în cameră, urmează să le spele la baia ce ține de dormitorul lor. Angela se ridică, toată ciufulită de fete ajunge în dormitor și scoate hainele ei din valize – Emilia făcuse loc pentru Angela în dulapul ei mare însă constată ajutând la despachetat
– – Noi avem aceleași măsuri, cred că vom combina frumos hainele.. ție îți stă bine cu bluza mea și trebuie să recunosc – ai câteva haine pe care le-aș purta și eu.. Angela zâmbi și o îmbrățișă, puse ultimele lenjerii la locul lor și spuse :
– – Facem și noi o baie? Că puștoaicele sigur au făcut la cum s-a auzit apa..
– – Clar iubi, haidem! Și cele două femei intrară în baia spațioasă a dormitorului Emiliei, puseră apă și spumant în cadă, lăsând-o să umple cu ele înăuntru.. printre mângâieri și sărutări… o opriră la timp și începu desfătarea – femeile se jucară cu apa făcând valuri una spre alta, cu bureții, alintând una alteia picioarele și șoldul.. senzații superbe le cuprindeau… la un moment dat Angela urcă mâna pe coapsa Emiliei, cu buzele în urma palmei alintă ușor piciorul iubitei – până ajunse la vulvă unde începu cu atingeri ușoare, amăgitoare, care treziră protestul Emiliei… liniștită de limba Angelei care o linse insistent, apoi penetră cât putu.. tot mai adânc reușind să intre.. Emilia se mișcă un pic iar acum Angela putea sta deasupra ei… trase picioarele ei peste ea și avu clitorisul iubitei deasupra… un sărut încântă simțurile celor două femei care tremurau tot mai mult de dorință…
– – Te vreau mai mult… spuse Emilia…
– – Așa? Întrebă Angela, începând să-i mângâie și sânii iar iubita îi răspunse cu o privire înflăcărată… orgasmul veni cutremurător și le opri un pic.. stăteau îmbrățișate și încercau să-și revină.. traseră adânc aer, iar și iar dar privirile spuneau mai mult și cele două reveniră la gesturile tandre, mângâind iar, reciproc, sânii, apoi stând îmbrățișate coborâră încet cu mâinile spre triunghiul magic , stimulând sincron clitorisul, apoi labiile și intrară cu mișcări încete în vaginul celeilalte.. Dilatarea era de la precedentul orgasm… mișcările căpătară ritm.. mai mult, mai repede… uitară de ele și se lăsară duse de val… finalul veni la fel de frumos… cele două femei, epuizate, stătură un pic să-și revină, apoi se ridicară și începură să se spele, încet, una pe alta, cu multă tandrețe.. aveau nevoie de un repaus ca să-și revină și să fie bune pentru fete.. ieșiră apoi goale din baie și se prăbușiră pe pat cu o ultimă îmbrățișare – era de acum weekend și aveau timp destul să se bucure una de alta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s