O casă de femei 5. O introspecție

Au trecut anii, Emilia și Angela erau un cuplu bine văzut în firmă, promovate de mai multe ori până la nivel de șef departament, câștigând anual bonusuri importante pentru contractele câștigate și sume încasate. Dorina are 15 ani iar Sorina 13 .. Dorina e deja la liceu, Sorina la gimnaziu.. Ambele învață bine dar Dorina are stări confuze – arată bine, semănând cu Emilia la o scară mai mică dar nu se poate apropia de băieți.. îi privește cu detașare și nu înțelege ce e cu ea.. A observat de ceva timp cum se privesc mami și Angela.. magnetismul lor – și nu știe de ce le urmărește cu privirea când sunt în jurul ei – mai ales Angela parcă o cheamă.. Mama e mama, știe de ce-i place… dar Angela?
Stătea deja cu starea asta de mai bine de o săptămână.. era primăvară, plouase zdravăn cu o zi înainte și o prinsese pe stradă.. udă toată ajunsese acasă, strănuturi după strănuturi, Emilia decisese – stă acasă măcar două zile, să își revină ! Iar ea ceruse – ca un ajutor – să o lase pe Angela acasă, să o ajute iar Emilia acceptase, o zi la serviciu fără Angela mai avusese când Angela făcuse o gripă și bolise o săptămână.. se va descurca.
Plecară Sorina și Emilia la treburile lor iar Dorina se întinse în pat.. reușind să adoarmă puțin.. Când se trezi era deja 10 dimineața și Angela era în living citind o carte. Se ridică încet din pat și merse și ea în living
– Te rog, vreau un ceai – spuse ea cu voce slabă
– De ce te-ai ridicat din pat, îmi dădeai sms și veneam eu – o certă Angela
– Lasă că nu mor, ripostă Dorina așezându-se
Angela merse și făcu ceaiul de fructe de pădure, pe care Dorina îl bău cu înghițituri rare, simțind că e alt om terminând cana. Atunci Angela aduse o farfurie cu sandvișuri și Dorina mâncă două..
Când Angela merse la bucătărie iar Dorina se luă după ea și cum terminară de aranjat vesela Dorina o îmbrățișă pe Angela și –i mulțumi.. o pupă pe obraz apoi ca din greșeală îi căută buzele, sărutând-o ușor ..
– Angela.. hmm… mie îmi place de tine… hmmmm… te iubesc ! spuse cu greutate Dorina
Angela rămase mască deși îi observase privirile nu înțelesese până acum.. fata continuă..
– Ești prima persoană la care-i spun asta la modul pasional, nu-mi place nici un băiat la școală hmm – dar îmi placi tu !!! Am văzut cum te privește mama – și eu la fel mă uit după tine.. ce e?
Angela realiză ce i se spunea .. o mică lesbiană nu știa ce i se întâmplă… de ce iubea femei ca ea și nu băieți..
– Dorina, nu e nimic rău în asta, ai văzut bine, mama ta e iubita mea și te voi ajuta și pe tine să vezi ce simți… dacă e real sau doar o confuzie de adolescentă!
– Și Angela o trase pe Dorina în brațele sale și o sărută.. fata răspunse imediat și mișcând mâinile dădu de sânii Angelei pe care începu să-i mângâie – ceea ce stimulă sărutul Angelei, care deveni mai posesiv.. Când se opri respira greu și o privi cu plăcere pe fată :
– – Da, Dorina, toate reacțiile tale îmi arată că ești ca noi, ești o micuță lesbiană, dar nu poți fi cu mine. Mama ta e prea dulce ca să o împart cu cineva și sfatul meu e, cu discreție, să vezi cum găsești o parteneră. Diseară îi voi spune Emiliei situația asta și amândouă vom avea grijă să te sfătuim cât mai bine în drumul tău.
– – Pot să te mai sărut o dată? Mă bucur enorm că vei fi alături de mine!
– – Da, prințeso, dar ăsta e ultimul nostru sărut!
– Și Dorina conduse de data asta sărutul, încet dar pasional, dezmierdând buzele Angelei și jucându-se apoi cu limba pe gura ei..
– Bravo prințeso, săruți bine și când începi, asta te va ajuta mai târziu.
– Cele două se opriră și se apucară de alte treburi, fiecare cu altă treabă dar cu gândul la faptul că încă o femeie, tânără, a devenit lesbiană.
– Ziua trecu, veni Sorina de la școală, Angela puse prânzul, apoi o așteptară pe Emilia și, după ce discutară chestii de servici Angela spuse :
– – Dorina e lesbiană – direct, fără preambuluri – și povesti ce se întâmplase dimineață.
– Emilia inițial se schimbă la față, apoi se relaxă și zâmbi când Angela spuse cum a sărutat-o Dorina și ce i-a spus apoi fetei.
– În timpul ăsta Dorina și Sorina erau în curtea casei cu un grup de prieteni din cartier. Dorina era încă sub influența descoperirii de dimineață și ezita să se uite direct în jur – dar se simțea privită de toți.. și făcea eforturi să stea acolo – era ca și cum ceilalți îi citiseră secretul.. încercă să facă o glumă dar nu-i prea reuși și intră în casă și merse la baie.. se dezbrăcă și se privi în oglindă – nimic schimbat! Nici un indiciu nu o trăda iar emoția nu o putea percepe altcineva. Se schimbă și ieși înapoi cu pași siguri. Gașca se puse în mișcare spre un teren de baschet unde apăru un vecin cu minge. Se formară repede două echipe și începu jocul.. observă că o altă fată era adversarul direct și se strădui să fie atentă la joc.. un dribling, aruncare din săritură și coș reușit.. în același timp atingerea corpului adversarei în timpul săriturii transmise un fior dar nu-l băgă în seamă, era atentă la joc. Altă fază, mingea la ea, căută să paseze, adversara încercă să o blocheze, se dezechilibră și căzu peste ea.. Din nou simți acea stare, văzu focul din privirea celeilalte tinere și înțelese atracția.. Se ridicară încet.. Dorina mai greu, fiind sub cealaltă fată – despre care știa că se numește Iulia dar nimic în rest.. Ieșiră din teren să-și revină și se așezară pe o bancă..
– Îmi pare rău – spuse Iulia, te-am lovit
– Stai liniștită, se întâmplă, e joc – spuse Dorina
– Mai joci? Eu m-am lovit la genunchi
– Păi și eu.. să-i lăsăm să joace, hai să ne plimbăm – propuse Dorina
– Iulia aprobă din cap și întinse mâna să o ridice pe Dorina.. Atingerea mâinilor lor dădu un nou fior și Dorina știu că-i place mult Iulia.. o privi discret și aprecie părul negru și lung, ochii verzi, pieptul generos, picioarele frumoase.. era superbă..
– Făcură mai mulți pași până ajunseră la strada principală, o traversară și intrară într-un parc.. Dorina privi cu atenție în jur, o opri pe Iulia și o îmbrățișă.. corpurile celor două tinere se lipiră, sânii se striviră iar privirile se scufundară una în alta… respirația se opri.. Dorina ezită o secundă dar văzu că Iulia nu se opune și-i spuse direct :
– – Te iubesc Iulia! Enorm! Am crezut prima dată că mi se pare dar când ai căzut peste mine ți-am simțit toată energia, toată inima și te-aș fi abordat acolo dacă nu erau prietenii în jur.. te iubesc!
– – Și eu te iubesc Dorina.. te-am remarcat de vreo jumătate de an în gașcă dar erai mereu în discuții cu băieții din grup și am crezut că ești cu ei.
– – Era politețea discuției dar altfel nu mă atrage nici unul răspunse Dorina. Mi-am dat seama azi, stând de vorbă cu Angela, prietena mamei, ce e cu mine – și ieșind de pe teren, mai devreme, am știut ce-mi doresc – să te iubesc!
– Și Dorina o trase spre ea pe Iulia și o sărută.. ușor la început, apoi mai intens, cu mai multă pasiune.. Iulia o trase spre o bancă și o împinse, venind peste ea.. palmele ei mângâiau părul.. apoi pieptul, coapsele.. și se opri
– – Iubita.. aș vrea enorm să fac dragoste cu tine dar nu putem aici..
– – Știu.. vom aștepta puțin, voi vorbi cu mama și te muți la mine.. ce zici?
– – DAAAAA!!! veni răspunsul Iuliei
– – Te voi vedea la școală, vom merge împreună acasă și vom avea camera noastră, plină de iubire și bucurie! concluzionă Dorina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s