O casă de femei 7. Un weekend .. dezbrăcat

Trecură câteva săptămâni, școala era gata iar discuția la o cină veni despre lucruri noi. Privind-o pe Emilia – știind că la ea e decizia – Iulia întrebă :
– Cum ar fi să facem un picnic de weekend la munte? Știu un loc foarte liniștit, nu sunt urși sau alte animale în zonă dar e loc de campare foarte bun – ai și loc de foc, ai râul aproape, toate problemele se pot rezolva ușor!
Emilia ezită dar Dorina era încântată de idee și asta o făcu să accepte.. singura voce contra fu Sorina
– Eu nu vreau să merg. Am vorbit cu Florina, stau la ea și vedem filme. Am vrut să cer voie dar n-am găsit momentul.
Emilia stătu câteva momente pe gânduri dar acceptă – ceea ce scoase un strigăt de pe buzele Sorinei și se repezi să-și îmbrățișeze mama.
Iulia și Dorina bătură palma peste masă – aveau succes în ideea pe care o gândiseră, a sta în aer liber să facă dragoste..
A doua zi fetele se ocupară de cumpărături și bagaje cât Angela și Emilia erau la serviciu. La ora 14 cele două femei erau acasă și primiră sandvișuri de la Iulia – devorate repede pentru a putea pleca. Puseră repede bagajul în mașină, apoi toată lumea urcă, inclusiv Sorina – lăsată la casa Florinei – unde o preluă mama prietenei. O scurtă discuție și erau din nou bune de drum.. Multă veselie domină mașina următoarele 3 ore, până la locul de campare, lângă un râu liniștit și dominat de o poiană frumoasă dar bine camuflată de copaci mari.. Cortul fu scos repede și pus aproape de râu și de locul de foc. Mare și compartimentat era practic o căsuță prinsă în chingi, asigura spațiu inclusiv de lucru pe laptop dacă era nevoie – în spațiul central era montat un wi -fi mobil și tot acolo era – strâns încă laptopul. În spațiile laterale erau întinse saltele groase, care să asigure că răcoarea pământului nu afecta pe nimeni. Pernuțe rotunde cadrau salteaua încât să te simți mai lejer.. O dată aranjat interiorul ieșiră și montară grătarul, puseră lemne să aprindă focul sub el.. și căldura lui le dădu curaj.. Iulia o îmbrățișă pe Dorina și cele două fete dezinhibate se dezbrăcară reciproc.. hainele fură aruncate în cort și începu alintarea.. mângâieri pe sâni, pe coapse, șolduri.. întrerupte de un sărut înfocat, îmbrățișate.. fură întrerupte de o tuse și o voce :
– Hei, pasiunea, un pic de atenție, ajutați la masă și după aceea e la liber! Spuse Emilia – pe care Angela o săruta pe gât și din îmbrățișare o și dezbrăca.. Iulia intră în cort, așeză farfuriile și când reveni să ia friptura Emilia era goală și ea, la fel și Angela:
– Așa, așa, în uniforma noastră, zâmbi Iulia luând farfuria cu grătar și ducând-o în cort, urmată aproape de Dorina.
O dată masa pusă femeile se așezară în tandem, lungite, și savurară carnea.. La un moment dat Dorina ridică ușor piciorul, îl întinse și mângâie ușor cu el zona pubiană a Iuliei, care o privi încântată, lingându-și buzele.. Apoi strânse ușor coapsele, forțând piciorul Dorinei să avanseze și atunci degetul mare inițial, apoi și celelalte penetrară vaginul Iuliei, care gemu de plăcere…
În același timp Angela se aplecă peste Emilia, îi sărută pieptul, apoi abdomenul, coapsele – pentru a se repezi în final în vaginul Emiliei, posedat cu limba și buzele.. apoi adăugă și mâna dreaptă și căută un ritm cât mai bun.. Emilia gemea tot mai tare sub acest asalt senzual care-i aduse în final orgasmul..
Celelalte fete continuau jocul dar acum și Iulia era cu vârful piciorului pe vaginul Dorinei, care o ajuta din mișcări să intre, gemând ușor.. Nu dură mult și cele două fete și ofereau o dublă penetrare cu piciorul sub privirea admirativă a Emiliei, care nu mai încercase de mult timp poziția și era deja cu gândul la a o încerca dar trebuia găsită altă idee spre a nu le copia pe fete, voia ceva mai provocator… se va gândi cu mintea clară, nu plină de dorință ca acum! Angela simți relaxarea Emiliei și înteți ritmul ei, orgasmul venind puternic – Emilia strigă de plăcerea lui înainte de a se relaxa…
Jocul din vârful picioarelor era provocator dar nu suficient.. Iulia se opri și o trase pe Dorina spre ea iar tinerele se sărutară.. își mângâiau părul sub impulsul dorinței, apoi gura Iuliei coborî pe pieptul Dorinei, în timp ce corpul ei se mișca tot mai ofertant mângâierilor iubitei.. De pe piept gura ajunse pe abdomen și pe coapse în momentul în care și gura Dorinei săruta coapsele Iuliei .. dorința reciprocă explodă pe limbile lor care gustară cu sete labiile într-un ritm asemănător, fiecare se ghida după cealaltă.. gustând, alintând, sugând, simțind , penetrând cu limba și completând cu mâna… orgasmele veneau în cascadă.. gemeau și strigau la unison pentru ca ultimul să le termine.. își gustară din nou sucurile și ațipiră cu capul pe coapsa celeilalte..
Emilia le privi protector, trase o pătură groasă spre ele și le înveli, luă încă una și pentru ele și cele patru femei își oferiră câteva ore de somn bun..
Seara începu cu semnalul stomacurilor goale și femeile se treziră cu gândul ce mănâncă la cină – Dorina propuse să mănânce ce rămăsese din grătarul făcut și masa fu rezolvată repede.. Emilia ieși să vadă cum se prezintă seara la munte și Angela o urmă.. pe malul râului se așezară pe o piatră mare și se sărutară, mângâindu-se și alintându-se.. Emilia coborî sărutul pe pieptul Angelei, gustată așa centimetru cu centimetru începu să geamă, tot mai excitată.. așa că Emilia se grăbi și ajunse la coapse.. limba ei făcea cercuri pe clitoris, apoi atinse și alintă labiile, mai ușor, apoi posesiv, pentru ca să crească ritmul penetrând cu limba vaginul Emiliei.. care se cutremură în orgasme.. ideea că sunt în natură, libere dar în același timp expuse altor pericole o excita teribil.. deși în jur nu se auzeau decât greieri în iarbă și cerbi boncăluind undeva departe.. Angela lingea.. și se masturba energic.. starea transmisă de Emilia o excita puternic.. și termină și ea, îmbrățișată de Emilia.. cele două femei coborâră ușor în râu să se spele, apoi urcară repede la cort… unde Iulia stătea între picioarele Dorinei și-i săruta clitorisul.. Angela luă două prosoape mari și se șterseră repede, apoi merse să refacă focul iar Emilia ieși după ea și cele două femei stătură un pic lângă focul în care bucăți noi de lemn ardeau acum degajând o căldură plăcută. Între timp dinspre cort se auziră gemete puternice și la scurt timp Dorina ieși fericită, urmată de Iulia.. cele două se îmbrățișară lângă foc și stătură așa câteva minute, sărutându-se ușor..
Emilia dădu semnalul întoarcerii și intrară toate în cort. Focul fusese stins pentru a nu atrage atenția animalelor iar Angela scoase din bagaj un difuzor pe care, în caz de nevoie ar fi amplificat un sunet de armă. Mai stătură apoi de vorbă, ce ar putea face mâine și apoi, sub impactul aerului de munte, adormiră toate.
Dorina se trezi prima dimineață și se strecură în spațiul central – începând să pregătească micul dejun. Espresorul pe baterii fu pus la treabă și spațiul fu invadat de mirosul de cafea bună. Pâinea, brânza și un salam uscat fură puse pe farfurii și masa era gata când ieșiră restul fetelor. Băură încet cafeaua , apoi mâncară un sandviș și masa fu terminată. Angela o strânse și scoțând niște cărți de joc propuse un joc. Începură să joace și să povestească diverse lucruri nostime încât râsetele se succedau vioi. Iulia ieși prima din cort și, observând că nu e prea cald afară se întoarse și se cuibări în brațele Dorinei care o mângâie insistent, ca să o încălzească.. Cele două se mângâiau iar Emilia și Angela le urmară exemplul. Săruturile nu întârziară și stimulară excitarea, care creștea în cort.. Mâna Dorinei găsi prima drumul și fără alte mișcări intră în vaginul Iuliei, iar mișcarea rapidă o surprinse dar se acomodă repede dând contre din corp… din nou și din nou.. Emilia o trase deasupra ei pe Angela și începu să o penetreze cu limba.. ceea ce aduse alte gemete.. Ritmul Dorinei crescu și asta îi dădu ideea Emiliei să alterneze limba și mâna – ceea ce aduse orgasmul Angelei, încântată de mișcările variate ale iubitei ei. Aproape imediat veni și orgasmul final al Iuliei.. care cu acel ritm nu mai știa să le numere dar nu mai putea sta și se prăbuși pe salteaua caldă.
Trecu ceva timp de letargie în care nimeni nu spunea nimic, nu făcea nimic, apoi Dorina o ridică pe Iulia iar Emilia urmă exemplul și cele 4 femei ieșiră pe malul râului. Iulia încercă timid apa, încă rece, dar intră. Soarele începuse să atingă luciul apei și nu mai era răcoarea din timpul nopții. Dorina prinse curaj și o urmă. Iulia o luă și o îmbrățișă.. cele două tinere resimțeau apa destul de rece dar și dorința era mare.. se sărutară, se mângâiară, apoi se despărțiră puțin.. se priviră în ochi având aceiași idee.. palma dreaptă a fiecăreia coborî spre pubis unde începu intens mișcări liniare și circulare, acoperind clitorisul și labiile. Nu trecu mult și fură scuturate de orgasme.. un butuc din malul apei le sprijini..
Pe mal, Emilia găsi o piatră lungă pe care se întinse și o trase alături pe Angela și cele două femei își zâmbiră. Emilia ridică piciorul, mângâind cu el coapsa Angelei iar aceasta prinse imediat ideea făcând aceeași mișcare. Apoi piciorul ajunse pe labii și mângâie sus-jos, Angela se opri pe clitorisul Emiliei, făcând mișcări circulare.. După tatonarea asta Emilia luă din nou inițiativa și începu penetrarea iar Angela mângâie labiile.. scurt timp, sincronizându-se apoi cu iubita ei în mișcări de penetrare, sub privirile admirative ale Dorinei și Iuliei, care urcau pe mal.
Cele două femei continuară mișcările, tot mai insistent.. vârful piciorului era deja bine intrat și gemetele lor anunțau orgasmul.. care veni și el, eliberator, mai întâi pentru Angela, apoi, în interval de câteva secunde, termină și Emilia.
Se ridicară vesele și ajungând la cort puseră masa de prânz – plăcerea durase și soarele trecuse de mijlocul zilei. Mâncară spunând glume și hrănindu-se în cupluri dar sus, spre vârful muntelui vremea se schimbă brusc. Văzând negura și auzind primele tunete strânseră repede cortul și împachetară tot restul.. fără a se grăbi vreuna să se îmbrace.. două zile fără haine, stau și în mașină așa că nu le caută nimeni pe ploaie.
Așezate lejer în spate Iulia și Dorina deja se provocau cu mângâieri pe piept și coapse.. Dorina se lăsă peste Iulia într-un sărut intens, în care buzele și limbile se căutau febril.. Emilia conducea încet, ca să nu strice momentul lor iar Angela se lăsă în poala Emiliei, sărutând vârful triunghiului, ceea ce-i oferi un moment de plăcere.. Chiar dacă ploaia rămăsese în urmă nu se grăbeau, Sorina avea să vină abia mâine acasă și casa era doar a lor.. Intrară în oraș fără probleme – geamurile mașinii de teren nu lăsau să se vadă nimic înăuntru și apoi Emilia parcă în demisolul casei, în parcarea acoperită, de unde intrară liniștite – și fericite – în casă. Picnicul de la munte ieșise superb!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s