O casă de femei 8. Petrecerea

Au trecut câteva luni și femeile din casă simțeau nevoia unei noi ieșiri – dar cum să fie și unde? Ideea a venit de la Dorina într-o seară în care jucau cărți în living : o petrecere în care să mai invite câteva femei și să joace pe dezbrăcate. Emiliei i-a plăcut ideea și a rămas stabilit să o facă – însă trebuiau bine alese persoanele încât să fie discreție.
Ședința cu părinții la clasa Dorinei dădu ocazia să observe privirile insistente pe care le aveau două femei din sală – mămici sau alte rude, avea să afle imediat. Intră în vorbă cu una din ele la ieșire și observă că și ea e analizată atent – și înțelese mesajul, invitând să bea o cafea la restaurantul din apropiere. Femeia acceptă și intrară, găsind și o masă liberă, într-un colț. Discutară puțin – când apăru și a doua femeie, făcu un salut protocolar spre ea, veni, se așeză lângă cealaltă pe care o sărută direct, dar scurt, pe buze. Află așa că ele sunt Paula și Oana și că s-au cunoscut printr-o întâmplare nostimă, au dat una peste alta în market, au dat jos raftul de cosmetice dar din cădere Oana a ajuns peste Paula și s-au sărutat inițial involuntar dar după ce au ieșit nu s-au mai despărțit, așa atrase erau una de alta.. apoi au aflat cum copiii lor sunt colegi de clasă și asta iar le-a dat încredere, văzând că și copiii se înțeleg bine ca pe un semn pozitiv.
Au mai povestit despre fiecare dar apoi a sunat telefonul Emiliei și s-au despărțit. Noaptea, în pat cu Angela, după ce făcuseră dragoste, Emilia a povestit cum a mers discuția și a întrebat : crezi că e ok să vină și ele? Angela a sărutat-o dulce și a aprobat.. Așa că a doua zi a sunat-o pe Paula și a făcut invitația.
A venit seara de sâmbătă, cu toată lumea îmbrăcată decent în casă, bluză și fustă, așteptând musafirele. Care au apărut, punctuale și zâmbitoare la 7 seara, cu o sticlă de vin de colecție ”să meargă cu friptura”.
– Până e gata friptura, jucăm ceva? – întrebă Angela
– Jucăm, aprobă Oana – și după o scurtă discuție începură să joace cărți. Cine câștiga alegea jocul următor, cine pierdea, pierdea o piesă vestimentară ( dar cam toate voiau să piardă, se simțea excitarea ) . Când Emilia merse în bucătărie să scoată friptura din cuptor era deja goală iar restul femeilor de asemenea.
Veni tava cu friptură, Dorina aduse pahare și desfăcu sticla de vin și masa era gata pusă. Continuă atmosfera de veselie, savurând tot platoul, sărutându-se ușor printre gesturi tandre.. terminară masa și se relaxară pe canapea.
Paula avu brusc o idee și dintr-un schimb de priviri cu Oana o prinse în brațe și o sărută dulce iar pe lângă ea o privi pe Dorina, ca o invitație. Dorina înțelese și o ridică pe Iulia, venind spre Paula. Se așeză peste ea, mângâind-o și frecând vaginul de al Paulei. În același timp Iulia o îmbrățișă pe Dorina iar Paula începu să-i dea limbi tot mai insistent.
Observând poziția se ridică și Emilia, împreună cu Angela, și se îmbrățișară deasupra Oanei.. începură să se sărute, să se mângâie, simțind limba insistentă a Oanei și mâinile ei insistente alintând vaginul Angelei. Dură puțin și gemetele din cameră anunțau primele orgasme, urmate de alte strigăte care indicau plăcerea în creștere.
Emilia o trase pe Angela și merseră la bucătărie – unde o urcă pe masă și începu să-i dea limbi în vaginul deja încins, apoi introduse și două degete și crescu ritmul. Realizând ce fac cele două, cuplurile rămase în sufragerie se separară și căutară și ele poziții pentru a face dragoste. Dorina și Iulia optară pentru un 69 completat și de o dublă penetrare – într-un crescendo subliniat de degete – la început unu, apoi două, apoi trei și un ritm nebunesc care stârnea strigăte. Paula și Oana se țineau în brațe și se sărutau. Mâinile lor făceau, alternativ, dublă penetrare vaginală, urmată de dublă penetrare orală. Imediat urmară orgasme, însoțite de strigăte și completate cu săruturi, în care cele 6 femei se liniștiră încet.. Angela și Emilia veniră înapoi din bucătărie, Angela așezându-se în brațele Emiliei cele două și atingeau sânii și se sărutau iar asta o făcu și pe Iulia să o ia pe Dorina în brațe, imitând mișcarea. Discret, Iulia puse mâna dreaptă sub Dorina, care înțelese și-i făcu loc.. degetele Iuliei atinseră labiile Dorinei care scoase un geamăt de plăcere. Apoi începu să se miște coordonat cu mâna Iuliei iar strigătele ei anunțară un alt orgasm, mai intens!
Iulia declară că a obosit și că vrea să facă un duș iar Dorina spuse că o însoțește. Paula realiză că ora e deja târzie și se scuză că au stat atât și se pregătiră să plece, îmbrăcându-se grăbit. Angela le conduse până la ușă apoi reveni la Emilia care o îmbrățișă și cele două femei căzură pe canapea.
Între timp, atrasă de zgomotul casei, Sorina ieși din camera ei și le privi tandru pe Dorina și Iulia – care intrau în camera lor să facă duș.. iar imaginea acelei goliciuni excitate îi dădu un impuls de dorință și Sorina începu să se masturbeze stând în ușă… apoi o închise și se întinse în pat unde înteți mișcările și-și dărui un orgasm.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s