O casă de femei 9. Trezirea Sorinei

De la petrecerea cu Paula și Oana trecuse timp, Sorina făcuse 14 ani, dar era tot mai agitată.. adormea greu și de fiecare dată masturbându-se în pat.. În schimb în jur, multă bucurie! Mama cu Angela se iubeau mult, Dorina cu Iulia de asemenea.. și ea se uita deseori la ele și ofta. La școală băieții se sărutau cu colegele ei dar n-o deranja. Florina era lângă ea în fiecare pauză și compania ei îi plăcea . Încă își pune întrebări – de ce dintre persoanele din jurul ei mai ales femeile o atrăgeau.. era și ea ca Dorina ? Asta trebuia să afle… dar cum? Stând în camera ei se tot agita și brusc îi veni ideea – o va chema să o ajute! Nu conta pretextul, conta finalul! Și ieși din cameră mergând la bucătărie unde Dorina și Iulia spălau vasele..
– Dorina, mă ajuți și pe mine la o temă? Nu înțeleg ce vrea..
– Te ajut puiule, imediat ce termin aici, spuse Dorina
– Eu am să merg să cumpăr câteva chestii care s-au terminat atunci, spuse Iulia și plecă în dormitor.
Reveni în 5 minute, îmbrăcată lejer, fustă și bluză plus geacă de toamnă, o îmbrățișă pe Dorina, o sărută cu pasiune, mângâindu-i corpul gol.. se desprinse greu.. și ieși .
– Hai să vedem care-i treaba micuțo – spuse Dorina ieșind din bucătărie.
– Intrară împreună la Sorina în cameră unde-i arătă caietul de matematică, cu o problemă la care avea rezolvarea dată pe altă pagină de Florina dar na, era nevoie de un pretext !
Dorina se uită, văzu cheia rezolvării și în 5 minute problema era făcută – cu altă metodă. Văzând asta Sorina se entuziasmă și sări în brațele Dorinei, o îmbrățișă și o sărută pe gură..
Luată prin surprindere Dorina se blocă inițial dar nedorind să o respingă, cedă.. și limba Sorinei intră în gura ei. Instinctiv răspunse sărutului, o mângâie pe păr și apoi intră și ea cu limba în gura Sorinei, care prelungi senzația cât putu de mult.. Când se desprinseră din sărut Sorina nu așteptă deloc și începu altul iar Dorina o lăsă.. dar scurtă sărutul după câteva minute
– Micuțo, e frumos ce simți, suntem la fel, eu, tu și mami dar ce facem noi acum.. nu se poate! Am lăsat sărutul ca să te simt bine, să nu fie vreo zăpăceală de moment – dar ești și tu ca noi, micuță lesbiană. Acum va trebui, cu discreție, nu în gura mare, să îți găsești gagică și să fii atentă cu ea încât să o faci fericită, să fii totul pentru ea și ea pentru tine, așa cum e Iulia pentru mine și Angela pentru mami.. eu pentru că mi-a fost rușine să-i spun atunci mamei am încercat cu Angela prima dată.. tu ai avut curaj cu mine, de obicei nu se face între surori – nu e bine!
Și Dorina se ridică zâmbind și adăugă :
– Când vei găsi gagica ad-o să stea cu tine și veți intra și voi în codul casei – adică fără haine
Sorina era entuziasmată de cum mersese discuția cu Dorina… ce să facă de acum? Deci cu Dorina sau cum mami nu e bine.. Atunci cine? FLORINAAAA!!! – și imediat puse mâna pe telefon și o sună :
– Vii în seara asta la mine? Stăm în cameră, vedem un film… de groază dacă vrei tu spuse Sorina zâmbind.. planul mergea bine. Era vineri seara – se puteau distra.
Veni seara și toată lumea se adună în living și luară masa. O veselie deosebită era pe cele două surori – Dorina făcea glume din orice vorbă iar Sorina era toată un zâmbet. Termină prima de mâncat, duse tacâmul ei la bucătărie și ieși la ușă în momentul în care veni Florina – înaltă, blondă, ochi negri, zâmbea dulce prietenei sale cu un DVD în mână.
– Bună, ce faci? Spuse Florina
– Te așteptam – răspunse Sorina, sper că ai adus un film fain..
– E cam de groază dar asta e, ne vom speria împreună, zâmbi iar Florina și fetele intrară în camera Sorinei. Puseră suc în pahare, dvd-ul în laptopul cerut Angelei pentru seara aceea ( Emilia îi spusese că va avea și ea unul dar încă nu luase – nu-și făcea griji, va veni repede, Emilia făcea tot ce promitea ). Se întinseră pe pat, Sorina în spate, Florina în fața ei iar mâna Sorinei o îmbrățișă pe Florina peste piept fără vreo împotrivire. Sub impulsul acțiunii din film mâna Sorinei strângea tot mai tare pieptul Florinei până la o mișcare atinse sfârcul și simți un fior puternic.. căută să ridice mâna dar Florina o prinse și o lăsă acolo, apăsând-o.. întoarse capul spre Sorina și zâmbi.. fu prea mult! Acel zâmbet irezistibil o cuceri, aplecă ușor capul și-și sărută prietena.. inițial ușor sărutul deveni exploziv, limbile se întâlniră și începură să se joace, mâinile căutau tot corpul.. Își aduse aminte cuvintele Dorinei și o dezbrăcă încet pe Florina, punând săruturi în fiecare parte de corp eliberat de haine.. O privi iar în ochi și așteptă ..
– Te iubesc Sorina!
– Și eu te iubesc pui frumos!
– Te iubesc de mult, cred că e un an.. la prima seară petrecută împreună am simțit ceva pentru tine, un fior m-a cuprins când ne uitam la filmul acela romantic..
– Și de ce ai stat așa, fără să spui?
– Nu eram sigură ce-i cu tine și te-am urmărit.. am văzut că nu stai cu băieții, că mă preferi dar am zis să aștept.. să fii și tu sigură pe tine. Eu am realizat ce-i cu mine într-o zi, la școală, când o fată de la a 9-a s-a dat la mine.. Am realizat că e lesbiană și aș fi cedat și eu.. dar nu știu ce nu-mi plăcea la ea.. privirea sau mirosul.. și din momentul acela m-am decis să te aștept! Știam, simțeam că mă vei chema într-o zi..
Și Florina o sărută cu toată pasiunea de care se simțea în stare, limba ei ocupă gura Sorinei, mâinile atinseră corpul căutând să-l învețe cât mai repede.. sânii, coapsele, pulpele fură atinse repede.. hainele săriră cât colo și de pe Sorina.. care decise să-i răspundă la fel de intens și mâna ei dreaptă alintă pieptul Florinei.. mâna stângă îi mângâia absent părul.. apoi se îmbrățișară.. mâna Florinei coborî și începu să-i alinte clitorisul.. Sorina gemu de plăcerea momentului și se abandonă lăsându-se pe spate.. Florina înțelese și gura ei coborî pe gât, apoi pe pieptul Sorinei.. mușca, făcea cercuri, ducea linii.. senzația era unică! Continuă să coboare pe abdomen.. apoi pe coapse unde o tachină mușcând tot mai aproape.. când buzele Florinei atinseră clitorisul un orgasm o cuprinse pe Sorina.. frumos, intens, gemu fără nici o dezinhibare, nu avea de cine se ascunde, afla familia că e și ea femeie din acel moment!
Așteptă să-și revină după orgasmul intens, o întoarse pe Florina și o sărută scurt.. apoi o atinse pe bărbie.. pe gât.. mușcături mici marcară locul.. continuă pe piept cu altele.. sânii generoși ai Florinei fură alintați milimetru cu milimetru.. urmară coapsele.. stânga, încet, răbdător.. apoi dreapta, primind gemete de aprobare.. Se opri puțin.. și se repezi asupra labiilor lingând și mușcând, sugând cu poftă.. apoi făcând loc limbii în vaginul primitor al Florinei și continuând ritmul intens.. primi orgasmul iubitei cu bucurie, linse și supse tot dar nu se opri, simțea că ar pierde oprindu-se.. și cu un strigăt intens Florina se descărcă de tot sucul ei în gura Sorinei – care în sfârșit se opri.. urcă până în dreptul umărului și puse capul acolo.. într-o ultimă îmbrățișare, adormind cu bucuria iubirii împlinite de care-i vorbise Dorina.
Care Dorina încă trează după ce făcuse dragoste cu Iulia zâmbi auzind strigătul din camera alăturată și spuse ”bine ai venit printre noi micuțo! Familia acum e cu adevărat completă!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s