O casă de femei 10 . Familia întreagă

Coborârea a doua zi la micul dejun a Sorinei și Florinei stârni aplauze din partea celorlalte femei. Goale, suple și vesele, cele două iubite aveau deja tacâmul pregătit de Dorina și locuri alăturate la masă, în fața Dorinei și Iuliei
– V-am așteptat să coborâți, am înțeles că din seara trecută ne-am întregit, suntem 3 cupluri – spuse zâmbind Emilia. Văd că i-ai spus de regula noastră și ați coborât dezbrăcate.. adăugă ea iar la privirea curioasă a Florinei mai spuse – păi de ce să ai de luptat cu haine, la masă, la tv sau în altă cameră – dacă vrei să-ți alinți iubita? Mănânci cu mâna dreaptă și cu stânga îi mângâi sânii.. stai la tv și-i oferi o penetrare văzând un film.. speli vasele și-i simți pielea lipită de tine când te îmbrățișează.. e superb!
-Așa? Întrebă Florina îmbrățișând-o din spate pe Sorina.. căreia îi căută apoi gura, sărutând-o ușor
– Sigur, răspunse râzând Angela, hai, stați și voi acum și să mâncăm, de alinturi ne ocupăm după – spuse ea trimițând un pupic din vârful palmei spre Emilia.
Florina se așeză, făcu repede o tartină din care mușcă cu poftă.. apoi întinse mâna stângă spre Sorina și începu să-i mângâie clitorisul.. ușor, fără grabă, ca o chestie cotidiană.. Înțelegând că asta așteaptă și ea Sorina întinse mâna ei dreaptă spre Florina și începu să o mângâie dar din mișcarea acesteia mâna ajunse pe labii.. Ambele fete se îmbujorară la simțirea celor două buze moi dar Florina îi strânse mâna între picioarele ei, ținând-o un minut captivă iar când începu să se deschidă Sorina știa mesajul.. se apropie puțin și începu să o sărute iar mâna ei o penetră ușor pe Florina.. care se relaxă treptat, observând că și Iulia și Dorina se alintă..
Terminară masa și se ridicară.. era sâmbătă, puteau lenevi mult.. Emilia interveni imediat :
– Florina, te muți și tu la noi? Ar trebui să verific camera Sorinei și să o fac mai primitoare pentru tine..
– Cred că da, e greu fără Sorina iar mama oricum va înțelege ce se întâmplă, e și ea îndrăgostită, are o iubită nouă de anul ăsta – cea de până acum s-a mutat în străinătate și a găsit repede alta – spuse Florina spre uimirea Emiliei – care nu observase nimic până atunci la mama Florinei.
Și Florina o îmbrățișă tandru pe Sorina iar cele două fete se sărutară în living.. atent, cu răbdare, mângâind una alteia părul, cu sânii lipiți și gurile flămânde de dorința sărutului.. Se ghidară instinctual spre canapea unde Sorina căzu peste Florina și cu mâna stângă începu să o penetreze încet, apoi tot mai repede, pe măsură ce iubita devenea tot mai udă.. insistă și după ce simți primul orgasm, cu mișcări variate, continuă – încât veniră orgasme în serie – nu știa să spună Florina câte urmaseră.. știa că atunci când Sorina se oprise, finalmente obosită, se simțea ajunsă dincolo de Paradis..
În jurul lor aceiași fericire, Emilia stătea în brațele Angelei care o mângâia cu mâna stângă pe sâni iar Dorina și Iulia se așezaseră pe covor, iar Dorina o mângâia pe iubita ei cu piciorul pe coapse.. pe abdomen.. pe piept – alintând cu mișcări circulare sânii – cu multă răbdare dar și insistență obținu multe gemete de satisfacție ale Iuliei. Mișcarea ei aduse piciorul la buze și începu să-l sărute, apoi să-l sugă.. deget cu deget.. apoi îl strânse și îi mângâie astfel buzele.. o idee îi veni imediat Dorinei și coborî piciorul pe coapse, atinse labiile și făcu câteva penetrări cu piciorul strâns.. îl scoase și-l ridică iar Iulia linse degetele care aveau mirosul ei.. Ideea îi plăcu și în timp ce-i sugea degetele fandă piciorul ei spre coapsa Dorinei dar nu reușea decât să o mângâie… Supse în continuare degetele cu gustul ei apoi lăsă jos cu duioșie piciorul Dorinei și îl ridică pe al său spre gura iubitei.. iar Dorina copie gesturile Iuliei, apoi așteptă să fie penetrată cu piciorul și să-și simtă și ea gustul.. era superb!
Sorina și Florina văzură cum se alintă Dorina și Iulia și încercară și ele.. înălțimea Florinei făcea fandarea ușoară și gestul ieși ușor iar excitarea fetelor crescu..
Mișcările erau naturale, iar brusc Florina dori mai mult.. se opri din acea mișcare, îndreptă mâna dreaptă spre vaginul Sorinei și o penetră.. delicat, apoi repede.. tot mai repede și strigătele iubitei anunțară orgasmul..
O idee îi veni Emiliei și ieși pe terasa casei. Umbrela pusă și copacii mari blocau vederea cui dorea să fie indiscret.. Angela o însoți și se așeză pe șezlong – completând ideea cu o sugestie. Emilia captă și se așeză între picioarele ei, începând să-i sugă labiile cu poftă.. mai intens, mai intens – încât obținu finalmente strigătul Angelei. Dorina ieși și ea să vadă ce e afară aruncă o privire de jur – împrejur, intră în casă și merse direct la bufetul livingului unde făcu 6 cupe de șampanie pe care le aduse pe terasă . Toată lumea se opri și luă șampania iar Emilia toastă :
– Pentru zile cât mai frumoase .. în 6! Iar toate fetele-i urmară urarea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s