În vizită la Adina

Eu sunt Cătălin și voi povesti câteva experiențe din vizitele mele.. mai întâi, vizita la Adina.
Afară ploua cu găleata, eram fără umbrelă, aveam doar o geacă la mine și am intrat grăbit într-o scară de bloc. Din ce-mi aminteam la numărul 7 stătea Aurel, un bun prieten.. urc la el până se oprește ploaia.
Deci urc.. sun și se aude o voce de femeie.. deschide ușa o brunetă înaltă, ochi căprui.. și mă blochez un pic.. apuc să întreb :
– Aurel e acasă?
– Aici nu stă Aurel, ai greșit scara.. dar dacă tot ai urcat și plouă afară, intră puțin, să nu spui că-s fată rea !
– Oricum nu spuneam..
– vrei o cafea?
– mulțumesc, da
Și așa am aflat că ea e Adina și că stă acolo de un an, și mai ales că e singură și deschisă la experiențe :
– Fostul cu care am stat a crezut că l-am înșelat cu un vecin .. doar că eu în seara aceea eram într-un pat, dar cu vecina! spuse ea râzând – și provocându-mi o erecție vizibilă la ideea asta
– Hmm, văd că ți s-a sculat, ți-ar plăcea să mă vezi cu o femeie?
– De ce nu.. e excitant pentru un bărbat să vadă două femei care se iubesc în fața lui!
– Pentru asta condiția de bază e să fii tu bun pentru mine.. ești?
– E un singur mod de a afla asta spun și mă ridic, o trag spre mine și o sărut pasional, răspunde și limba ei îmi invadează gura, mâna ei îmi pipăie pantalonii, își face loc plăcut surprinsă de mărimea pe care o simte, descheie pantalonii și e surprinsă – nu port chiloți – îmi masează în continuase falusul, apoi coaiele.. geme mulțumită de ce simte și mă trage după ea spre canapea, vin peste ea și începem să ne dezbrăcăm reciproc.. acum suntem goi și ne privim intens.. vreau să o gust toată și cobor cu gura pe gâtul ei, o mușc ușor.. ajung la pieptul care arată o pereche de sâni superbi, mari și rotunzi îi sărut, îi mângâi, sug sfârcurile.. ador fermitatea lor.. cobor pe abdomen și sărut buricul.. se înfioară la atingere și asta stimulează mângâierea mea.. cobor în continuare și sărut clitorisul.. îl ling cu tandrețe.. mâna mea face mișcări circulare pe el în timp ce continui să cobor atingerea și sărut labiile.. le sug și iar le sărut.. ești tot mai udă și încep să te penetrez cu limba .. și să te sorb.. gemi de plăcere … falusul meu te vrea.. și mă opresc puțin. Îl mișc pe labii și asta creează noi senzații.. îl simt și mai tare iar pe tine mai udă..
Intru ușor și-ți văd privirea plină de dorință.. dorință de a te mișca o dată cu mine, de a te simți mereu plină și încep să mă mișc mai intens, simțind contrele tale.. e superb.. strigi acum de plăcere.. simt umezeala ta din nou.. orgasme și orgasme te cuprind.. te miști și mă răstorni.. te înfigi în mine și dai tu ritmul.. la fel de intens – e rândul meu să-ți dau contre.. te privesc, ești fericită, extaziată de plăcerea momentului.. și nu mai pot – umplu vaginul tău minunat. Îmi zâmbești fericită și mă ridici.. mergem la baie și ne spălăm.. râdem sub duș cu tot felul de aluzii sexoase.. ieșim și mergem la bucătărie – faci un fresh de portocale și-l bem împreună.. e gustos – dar gustul tău e mai bun îți spun.. zâmbești larg punând coatele pe masă. Te sărut dar tu vrei mai mult.. începi să mă masturbezi.. alinți falusul și-l săruți în final.. e tare și mare pentru tine. Te ridici și stai capră lângă masă.
– Sunt în spatele tău și te pătrund ușor.. te miști și intru tot, repede.. Și iar începe un dans provocator în care ne mișcăm împreună, ne alintăm împreună, ne încurajăm împreună.. și iar strigi și strigi.. orgasmul tău e așa de intens.. te oprești o secundă și-mi spui :
– Trage-o și-n cur!
Rămân uimit la început dar mă mișc repede.. bucile tale sunt ferme, le sărut ușor.. și intru la fel de ușor la început.. un icnet de durere îmi arată că a trecut un pic de timp de ultima dată.. dar apoi privirea ta peste umăr arată că-ți place senzația.. nu-i prima dată înțeleg, nici nu contează, contează că mă privești atât de frumos.. și încep să mă mișc mai repede.. contre mai ușoare din partea ta.. e bine și încep să mă încălzesc.. simt corpul tău relaxat.. și-mi dau drumul și eu.. în sfârșit simt că mă dorește cineva cu adevărat.. mă așez pe scaun să-mi trag sufletul.. stai în brațele mele.. te ridic în brațe și mergem iar la duș.. cu mișcări lente ne spălăm, oboseala își spune cuvântul.. ieșind îmi arăți dormitorul tău și mă inviți să dormim puțin.. timp e pentru toate de acum..
Și eu care intrasem pentru câteva minute să mă feresc de ploaie, dând de tine am găsit și un cămin – și multe provocări în fața noastră!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s