În vizită la Gina

Eram de câteva zile cu Adina când îmi spune că vrea să meargă la Gina – vecina ei, să bem o cafea împreună. Zic ok și ieșim.. urcăm două etaje pe scări și Gina aștepta în ușă.. în cămașă de noapte transparentă arăta seducătoare.. deja holul era invadat de miros de cafea.. suna bine vizita!
Intrăm în casă, dăm mâna, mă sărută pe obraz, pe Adina pe gură și ne așezăm pe canapea. Cafeaua era deja în cești.. stăm un pic și sorbim.. vorbim dar Gina nu are stare. Pune ceașca pe măsuță și se așază în brațele Adinei.. îi ia ceașca și o pune deoparte – văd că Adina aproape o terminase. Mă așez confortabil – știu ce are de gând Adina – și privesc fetele.
Dintr-o mișcare cămașa de noapte a Ginei zboară cât colo și rămâne goală în brațele Adinei.. care o sărută pe gât, pe sâni, o mângâie pe coapse într-o beție de simțuri și senzații pe care le transmit.. o întinde lângă ea și începe să-i sugă clitorisul și labiile.. o pătrunde cu limba.. la un moment dat mă privește cu o mare dorință, se înțelege că mă așteaptă.. dau jos repede pantalonii și spre plăcerea Adinei falusul meu e deja erect. Geme de plăcerea a ceea ce simțea pe limbă și asta mă stârnește mai tare.. Îi ridic fusta – am văzut-o când se îmbrăca și nu a pus chiloți sau bikini – și pătrund direct în umezeala ei superbă! Geme din nou satisfăcută și înțeleg că e pentru mine. Îmi dă câteva contre păstrând atenția și la vulva Ginei, pe care sporadic o mângâie cu palma..
Îmi vine brusc o idee și din poziția în care eram încep să penetrez ambele găuri ale Adinei, pe rând, două trei mișcări în vagin apoi două trei în anus, apucă să spună un DAAAAAAAAA strigat care mă stimulează și mă mișc mai repede. Geme mai tare și contrele ei sunt bine resimțite de mine, e superb! Continui mișcările și simt cum vin, pe rând, orgasmele Adinei.. încă nu termin dar nu-mi fac griji, știe ea să o facă! Mă mai mișc dar ea se oprește .. mă opresc și eu și ea mă răstoarnă pe covorul moale .. Hmmm, schimbăm poziția , îmi place ideea. Imediat Adina începe să mă călărească și când mă întrebam ce face Gina o văd că vine și ea deasupra mea, așezată în genunchi și încep să-i dau limbi.. situația e super excitantă, să fiu împărțit de două femei și relaxarea mea e completa .. Femeile stau față în față, se îmbrățișează, se mângâie pe sâni, se sărută și se excită reciproc din gesturi tandre pe care le fac una cu alta.. aud cum își lovesc și lipesc sânii în anumite momente, au mișcări foarte variate iar efectul lor îl simt și pe limba mea tot mai umedă de sucurile Ginei. Simt de asemenea excitarea Adinei , tot mai ud e falusul meu – iar ritmul ei crește , își dorește un orgasm cu care să mă termine – care vine o dată cu ultimele mele zvâcniri – o umplu cu jeturi lungi și o simt ridicându-se și trăgând-o lângă ea și pe Gina.
Mergem la baia Ginei și ne spălăm apoi revenim în living – unde Adina o sărută din nou pe Gina și mă așez așteptând să văd ce idee au acum. Din mișcarea corpurilor Gina ajunge deasupra Adinei – pe care începe să o penetreze cu două degete , tot mai agresiv.. Îmi dau seama că Gina e puțin geloasă și vrea să-i arate Adinei că și ea îi poate oferi senzații interesante dar privirea pe care o văd la iubita mea parcă spune ”dragule, ea încearcă dar tot tu ești cel mai bun!” și mesajul ăsta nonverbal îmi dă o stare de bine..
Fetele continuă să se mângâie și să se sărute.. Încă puțin și Adina termină în brațele Ginei care trăiește și ea satisfacția asta .. fetele rămân îmbrățișate puțin – apoi Adina realizează că s-a făcut cam târziu privind ceasul de perete.. Ne îmbrățișăm iar cu Gina ”pe curând!” și ieșim .. Ajunși acasă ne îmbrățișăm și o sărut cu multă tandrețe
– Iubita e superbă fiecare experiență cu tine, dai atâta energie când faci dragoste că simt doar plăcerea, nu și efortul ei, ești minunată!
– Și tu ești minunat iubi și abia aștept să fim în pat, ca să fii încă o dată al meu !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s