În vizită la Eugenia

Eugenia, cunoștință cu Adina, ne-a invitat după un timp la ea și ne-am dus … a fost cea mai surprinzătoare experiență de vizită avută de mine!
Am ajuns într-o sâmbătă după amiază la casa ei din marginea orașului și ne-am așezat în sufragerie.. masă, vin, totul frumos până aici.
La scurt timp după ce ne-am ridicat de la masă Eugenia s-a așezat în brațele Adinei și a început să o mângâie.. am stat relaxat să văd ce fac.. am luat un pahar de vin și am sorbit puțin.. lăsam fetele să se joace.
Adina a început să o sărute pe Eugenia, insistent și provocator.. au început apoi să se dezbrace reciproc, continuând să se sărute.. apoi mâna Adinei coboară pe sâni – potriviți dar rotunzi, începând mișcări circulare pe ei.. gura urmă palma și gemete puternice scăpă Eugenia, spre satisfacția Adinei care-și continuă mișcările. Observă o mișcare bizară mai jos și curioasă continuă coborârea, spre abdomen.
Când palpă fusta simți ceva tare și lăsând-o să cadă văzu un falus erect.. se blocă un pic și o privi pe Eugenia
– Eu sunt hermafrodit, shemale – cum ne spun americanii – sper că nu te deranjează..
– Nu, nu mă deranjează dar puteai avertiza, m-ai surprins!
Și Adina începu să sugă falusul începând simultan mișcări de penetrare, în gemetele tot mai puternice ale Eugeniei.
Surpriza m-a lăsat mască și pe mine dar Adina și-a revenit și a făcut un semn discret spre mine, să mă apropii.
M-am pus lângă Adina care s-a oprit un pic, mi-a dat jos, dintr-un gest, pantalonii, și a început o dublă masturbare – care m-a încântat.
Apoi cu un semn discret mi-a făcut semn și a culcat-o pe Eugenia.. continua să o sugă dar vulva era liberă și am penetrat-o direct.. dând un ritm puternic de la început.. Între timp Adina s-a întins peste Eugenia și era linsă tandru de ea.
Am continuat ritmul meu așteptând un nou semn al Adinei care era în controlul situației. Adina s-a oprit puțin – și m-am oprit și eu – și a început să o călărească pe Eugenia – ceea ce m-a excitat teribil, terminând din câteva mișcări – niciodată nu o mai văzusem pe Adina atât de aproape de mine călărind falusul altcuiva – dar era doar un început de experiență… Adina a continuat să se miște alert și Eugenia a terminat și ea. Acum am luat-o în brațe pe Adina și ea a început să-mi alinte falusul în timp ce Eugenia rămăsese jos și se uita la noi.. s-a ridicat un pic și a început să-i dea limbi Adinei. În două minute eram gata de joacă din nou și Adina s-a așezat să o pătrund.. am început ușor, apoi tot mai alert.. Eugenia ne privea și dădea limbi Adinei la fiecare schimbare de ritm.. Am schimbat poziția, am pus-o capră pe Adina, și am continuat ritmul, coordonat cu Eugenia, suptă acum de gura pofticioasă a Adinei – care gemea și ne încuraja. Contrele ei erau superbe, o simțeam ce mult mă dorește și ce excitată e de toată situația.
La un moment dat Eugenia s-a oprit, era foarte excitată și voia mai mult, s-a întins jos și Adina a venit peste ea.. Am așteptat ca ele să se potrivească și să-i pătrundă anusul și după aceea am continuat mișcările, excitat de noua poziție. Adina era într-un extaz total, nu cred că mai putea spune de câte ori a terminat dar se citea bucuria pe chipul ei – să fie plină și coordonată cu noi. După câteva minute a făcut un semn și ne-am oprit.. practic ne-a schimbat și a oferit Eugeniei, din poziția ei, vulva iar mie mi-a dat curul, Mi-a plăcut ideea ei de a trece prin toate pozițiile posibile și mi-a dat o stare de bine.. așteptam să văd ce idee mai are.
Am început penetrarea ușor – așteptând să văd ritmul Eugeniei.. apoi am crescut treptat.. mai tare, mai repede, cum striga și Adina la noi.
Am terminat din nou și m-am prăbușit pe canapea – o experiență superbă dar extenuantă se terminase. Adina și Eugenia au schimbat la poziția misionarului și au continuat cu un ritm intens.. Adina părea în același timp sfârșită dar fericită – era pentru prima dată cu un asemenea trio și se simțea superb! Termină cu un strigăt prelung.. închise ochii savurând momentul și simți și ultimele zbateri ale Eugeniei – bucuroasă și ea că avusese parte de o asemenea experiență.
Stând apoi goi pe canapea cu un ceai în față povesti că avusese câteva experiențe dar nu cu un cuplu – și că seara asta fusese peste orice altă experiență.. pentru noi nu puteam face clasificări dar fusese o chestie unică, neașteptată.
Pe drum spre casă Adina era încântată de experiență și i-am ținut isonul cu toate chestiile pe care le-am remarcat.. Dar cum asta era deja o experiență trecută mă gândeam deja cu cine vom pigmenta data viitoare viața noastră sexuală.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s