În vizită la Aurel

Am tot încercat să vorbesc cu Aurel – prietenul căutat la începutul serialului – pentru a vedea ce face și a-i povesti cum mi s-a schimbat viața căutându-l. Un timp nu l-am găsit la telefon.. era ton de ocupat mereu. Am reușit în final să vorbim și am stabilit că ne vedem vineri seara la el.
Vine seara în cauză, ne îmbrăcăm lejer, eu și Adina și mergem cale de un bloc distanță.. Ne primește și dă să spună că prietena face duș și să o așteptăm când persoana în cauză apare în ușa băii.. Adina a simțit o energie deosebită și a mers spre ea, să se prezinte.. imediat fetele încep să râdă, eu și Aurel intrăm în sufragerie și le așteptăm.. continuă râsete și chicoteli dinspre dormitor și-mi dau seama că Adina e aprinsă rău de bruneta lui Aurel.. apar într-un final îmbrățișate, Adina o sărută pe Anca – care apucă acum să se prezinte și din mișcarea ei îi văd bine sânii prin halatul de casă ( asta sigur e mâna Adinei care i-a spus să fie lejeră că nici ea nu are multe pe ea ) – și începem o discuție hazlie cu bârfe, poante, tocmai ca să fie și mai relaxată atmosfera.. Dar fetele se tot pipăie și e cam greu să fii atent la discuție.. până mișcarea Adinei dă jos halatul Ancăi, rămasă goală în mijlocul camerei. Inițial rușinată, e oprită de Adina care începe să danseze pe lângă ea în timp ce o mângâie și o sărută, rămânând goală și ea. Adina o împinge discret pe Anca spre mine în timp ce ea ajunge lângă Aurel. Îmi dau seama ce vrea Adina și îi sărut sânii Ancăi, apoi abdomenul.. cu coada ochiului observ că Aurel e cu Adina în brațe iar pantalonii lui sunt deja jos.. am întors capul și m-am concentrat pe pieptul Ancăi. I-am sărutat sânii cu poftă – erau tari și frumoși, aveai ce simți cu ei. Am continuat coborând pe abdomen și apoi pe coapse.. am tras-o spre mine și mi-am afundat fața între coapsele ei, simțind umezeala labiilor și lingând, sugând tot ce simțeam în față. Am simțit la un moment dat mâna ei și am căzut pe spate.. a venit deasupra mea și a început să mă sugă cu poftă.. iar penisul meu a răspuns destul de rapid.. cu o erecție mare. A observat asta și a început să-l bată un pic cu sânii, apoi l-a prins între ei, mișcându-se ca într-o partidă de sex.. era superb dar așteptam mai mult! A simțit dorința mea și a început să mă călărească într-un ritm alert. Simțeam stările mele dar și orgasmele ei cum se succedau și asta-mi crea satisfacție.
Aurel și Adina de asemenea se alintau mult, mâinile se mișcau vrând să simtă tot corpul. Adina a început să-l sugă, să-l simtă cât mai bine, apoi a ajuns deasupra lui și cele două femei s-au privit cu satisfacție, erau peste barbații cu care făceau sex. Adina a observat că Anca se mișca mai repede și a ales un ritm ușor, încât să prelungească mult senzațiile. Aurel a încurajat-o, mângâind sânii și vorbindu-i în permanență, spunându-i cât de bine se simte. Am observat asta și am început să spun și eu ce bine mă simt și ce bine mă fute.
Am ținut ritmul acesta ceva timp apoi Adina s-a ridicat și a făcut un semn Ancăi să schimbăm poziția. Am rămas întins și Adina a venit și a început să-mi sugă ușor penisul, câteva minute, apoi s-a înfipt în el și a început să dea ritm. Anca, văzând că acel intermezzo s-a terminat s-a oprit și ea din a-l alinta pe Aurel și s-a așezat deasupra feței mele încât am început să o ling – inițial încet, apoi tot mai insistent. Am simțit cum termină și am scos un geamăt de satisfacție.
Aurel s-a pus în picioare, între cele două femei și a început să se miște spre ele. În acest fel era supt pe rând când de una, când de alta – ceea ce-i dădea o mare satisfacție – încât a terminat pe sânii Ancăi, cu un jet abundent.
Văzând finalul lui, Adina a schimbat ritmul, un pic mai lent câteva secunde și apoi tot mai rapid. Am terminat și eu în ea, ceea ce i-a provocat un strigăt de satisfacție. A coborât apoi capul și a lins cât mai bine sânii Ancăi, luând tot ce mai rămăsese spermă pe ei. Adina se putea considera pe deplin satisfăcută – iar cei doi pracțic ne erau vecini apropiați.
Ne-am spălat, apoi îmbrăcat și am mai stat un pic de vorbă. Toți 4 eram încântați de experiență și la final am promis toți că vom mai găsi o ocazie să ne întâlnim așa – experiența fusese prea frumoasă ca să nu fie repetată!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s