În vizită la Ionela

Ionela e o cunoștință mai veche a mea.. Am fost mai demult colegi, amanți – acum ca o legătură a sorții ajunsese colegă – și amantă când aveau timp la serviciu – cu Adina. Vorbind într-o seara cu Adina despre ea, am realizat că în descriere e aceeași persoană și am stabilit ca Adina să facă a doua zi demersurile unei vizite.
Când m-a sunat Adina a doua zi, printre gemete mi-a spus că s-au înțeles și mergem vineri la ea, a închis repede sub motiv că nu mai poate vorbi ( pentru că Ionela era între picioarele ei și o înnebunea ) . Am aflat acasă că au pretextat că au treabă la depozit, au intrat într-o anexă a clădirii și s-au dezlănțuit una pentru alta.
Vineri Adina a primit un mesaj că trebuie să meargă și să plătească urgent facturi și cum era deja după amiază ea a plecat spre respectivele sedii unde făcea plăți iar mie mi-a spus să merg la Ionela și ne vedem la ea.
Am stat un pic gândindu-mă cum mă îmbrac și m-am decis pentru o ținută lejeră cu pantaloni scurți și tricou. În 5 minute eram la Ionela, care m-a întâmpinat deja goală, a închis scurt ușa și m-a sărutat:
– Golanule, ai venit singur, ah? Am aflat de la Adina că vii înainte, vreau să mă fuți bine!
Și în timp ce vorbea a dat jos tot de pe mine.. eram gol și excitat de ea așa că, văzând erecția mea a început să mă sugă sălbatic, cu pofta unui însetat rămas o zi fără apă.. Am ejaculat în gura ei și m-a privit satisfăcută de reușita ei dar nu s-a oprit, a continuat până m-a simțit iar erect. Atunci s-a întins pe canapea, invitându-mă să vin peste ea.. I-am supt sânii, i-am mângâiat, lins sfârcurile , apoi am coborât spre coapse, lingând labiile și clitorisul și pătrunzând-o cu limba, gradual.. inițial lent, apoi mai repede, mai repede și simțindu-i orgasmul a fost rândul meu să o privesc satisfăcut. Am simțit că nu mai are răbdare, m-am ridicat și am pătruns-o.. A început să geamă mai tare, ceea ce m-a îndemnat la un ritm mai rapid.. gemetele noastre mascând intrarea Adinei – pe care n-am auzit-o – dar nici nu ne-a deranjat. M-a sărutat scurt pe mine și aruncând haina și fusta s-a îndrepta spre Ionela, a sărutat-o și pe ea, apoi s-a întors și s-a așezat peste ea, oferindu-i labiile, pe care Ionela a început să le lingă cu mare plăcere, adăugând în amalgamul de gemete și pe cele ale Adinei..
Care Adina a mai stat un pic și s-a întors, pe burtă peste Ionela, sânii erau lipiți, labii apropiate și ele două se sărutau.. Wooow ce priveliște ! M-am așezat pentru un unghi mai bun între ele și au început să-mi lingă penisul.. Am văzut însă privirea nemulțumită a Ionelei și m-am întors, începând din nou să o fut pe Ionela – până a terminat cu un strigăt lung.. și-a făcut loc, s-a ridicat și a venit să mă sărute.. potrivind penisul meu în umezeala Adinei.. Care era excitată rău de atingerile Ionelei încât din primele contre a venit orgasmul.. Ionela a continuat să o sărute, să o mângâie , să-i alinte sânii, apoi labiile, lingând discret și penisul meu în mișcare încât simțeam că nu mai duc mult.. Adina zâmbi spre mine, simțeam și dorința ei, și contrele ei.. am terminat lung în ea, rămânând până la capăt apoi am căzut pe canapea iar Ionela a început să lingă sperma de pe labii. A terminat și a urcat, începând iar să se sărute cu Adina iar fetele împărțiră sperma luată de Ionela. Stând peste Adina a început să frece labiile ei de ale Adinei, provocând senzații noi. Cele două femei văzură că stau aproape epuizat și se deciseră repede. Mâinile coborâră ușor pe piept, apoi pe abdomen, alintară coapsele, ajungând simultan la labii. Dubla penetrare le aduse alte senzații frumoase, strigătele lor umpleau camera. Am stat câteva minute și am așteptat să-mi revin iar imaginea cu femeile mele de azi excita puternic încât eram iar erect. M-am apropiat de ele, am tras-o pe Ionela spre mine și am potrivit penisul la curul ei și am intrat direct, fără vreo tatonare.. a striga de uimire și m-am oprit puțin.. am început mișcări lente și am observat că începe să fie umedă. Am crescut ritmul și a început să geamă.. Adina a continuat ritmul ei în vaginul Ionelei, care era pierdută în senzații. Au trecut câteva minute, Ionela era în vârful orgasmului când Adina spuse:
– Dar vreau și eeeeuuu…
Am continuat un pic cu Ionela, așteptând să se liniștească – și penetrând-o ușor anal pe Adina cu degetul.. deja era umedă în așteptare
Am ieșit ușor din Ionela și am intrat, cu o mișcare lentă, în Adina. Am vrut să mă simtă tot, încet.. era pregătită și a scâncit, nemulțumită. Am început să cresc ritmul și mi-a zâmbit peste umăr. În timpul ăsta Ionela s-a așezat, cu picioarele larg desfăcute, în fața ei. Adina a profitat de ritmul meu și a început să-i dea limbi .. acum îmi zâmbea și Ionela. Starea de bine a lor se transfera și la mine așa că am continuat să țin ritmul alert, spre încântarea Adinei. Simțeam că de la un minut la altul e tot mai udă. Îi simt orgasmul, îi simt și ultimele contre, dar mai sunt în stare de câteva mișcări. Termin în ea, îmbrățișând-o din spate pe Adina. O trag spre mine și îi cuprind sânii. Din partea cealaltă Ionela se ridică și o îmbrățișează și ea, astfel că acum simțeam și formele Ionelei. Era o senzație superbă, am ieșit cu greu din îmbrățișare și ne-am așezat pe canapea, ținând-o pe Adina în brațe. Tandrețuri, alintări, idei de repetat experiența. Am plecat de la Ionela foarte bine dispus, încă excitat așa că acasă ne-am mai jucat, eu și Adina. Și ne-am gândit pe cine mai vizităm.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s