În vizită la Monica

Monica și Adina au fost colege. De liceu și apoi de serviciu. Au avut timp de vizite, discuții, pasiuni comune, au păstrat apoi legătura și acum au stabilit o vizită. Sâmbătă după amiază eram la Monica la ușă, care ne aștepta împreună cu prietenul ei Radu și cu sora ei, Oana.
Am început cu discuțiile de tatonare, despre servicii, prieteni, arzând un pic timpul pentru a ne acomoda. După un timp am ajuns la a vorbi despre sex, poziții, preferințe când Oana a venit cu o idee – să fie o zi a provocărilor feminine, să-i termine pe băieți cele 3 femei fără a fi vorba de sex efectiv. Am zâmbit spre Radu și am fost de acord cu provocarea. Imediat Oana a venit spre mine, m-a tras lângă Radu și a început o dublă masturbare.. știa ce face, eu și Radu schimbam priviri ce arătau satisfacție. Adina a venit lângă mine și a început să mă sărute. I-am dat de înțeles că aș vrea să fie cu Radu și eu cu Monica. A zâmbit, a zis că-s golan dar a acceptat ideea.
Sărutul Monicăi a fost copleșitor. Dominator. A intrat cu limba în gura mea începând un joc pasionant. Erau superbe aceste senzații. Peste umărul ei am văzut că și Adina cu Radu se sărutau bine. În momentul în care Monica a început să-mi sărute gâtul, Oana a început și ea să mă sugă. Cu mișcări lente la început, mă futea cu gura cum nu credeam că poate face ea – avea un chip inocent, copil nevinovat, ce mai! Ori ea nu doar că nu era vreo inocentă ci arăta că știe foarte bine ce face. A continuat în același ritm dar deja Monica ajunsese lângă ea și cele două surori mă împărțeau acum.. Una dintr-o parte, cealaltă din partea opusă, lingeau falusul cu plăcere.. Apoi Oana a început să lingă testiculele iar Monica a continuat să mă sugă cu același ritm intens încât am terminat în gura ei – iar cele două surori și-au împărțit sperma. Am privit apoi ce făceau Adina și Radu.. Adina varia mișcările – masturbare și sugere încât Radu dădea ochii peste cap de plăcere.
Am stat un pic relaxat dar Monica nu terminase de arătat tot.. a început să-mi mângâie pula cu talpa, ușor, senzual, până a făcut-o erectă. În acel moment mi-a prins-o între picioarele ei și a început să dea ritm. Privind spre Radu – asta primea și el de la Oana – specializare în familie mi-am zis în acel moment. Adina a stat un pic în așteptare apoi s-a așezat pe canapea lângă Monica – astfel încât mâna ”gazdei” să aibă acces la clitorisul ei. Mă simțeam superb.. senzații interesante îmi traversau corpul. Voiam în același timp mai mult – să simt un vagin umed acolo dar și mai intens – ritmul acela de picioare. M-am lăsat dus de val și ritmul l-am simțit cu adevărat mai rapid.. Adina a venit lângă mine și a prins primul jet de spermă.. sugând apoi tot. Monica a privit spre Radu – care arăta și el pe final – și a completat acel trio. Îl mângâia pe Radu pe abdomen, sus, jos, dând o senzație de adiere.. până când Radu a dat capul pe spate cu un strigăt iar Monica a fost acolo să-l sugă bine.. și din nou a împărțit cu Oana ce primise..
Stăteam acum cu Radu, storși amândoi, și vorbeam diverse chestii. Despre cărți, muzică, filme, cu un pahar de vin în față. Arătam ca doi băieți cuminți.
Doar că fetele nu se cumințiseră. Adina a luat-o pe Monica în brațe și a început să o mângâie și să o sărute.. sânii erau alintați cu prioritate. Au văzut că nu au spațiu suficient s-au așezat una lângă alta și de asta a profitat Oana, dându-i limbi Adinei și băgând două degete în vaginul Monicăi oferea dublă satisfacție. Adina a așteptat orgasmul apoi a tras-o lângă ea pe Oana și a început să o sărute și să-i alinte sânii și coapsele – făcea cercuri, lente, mai mari, mai mici… de labii se ocupa Monica – care-i oferea o penetrare folosind toată mâna și obținând maxima satisfacție.. Oana simțea că plutește cu cele două atingeri.. când a venit finalul credea că stă în aer nu pe canapea.. era finalul perfect după niște momente superbe iar ceilalți simțeau la fel – o stare superbă . Adina se simțea însă incompletă și-mi zâmbi discret.. știam deja ce urmează acasă – o noapte luuuungăăăă!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s