În vizită la Mirela

Eram în brațele Adinei, foarte bine după o partidă lungă de sex când a sunat Mirela. Că are apartament nou – din vânzarea unui teren al mamei plus ce mai aveau ele pus deoparte l-au cumpărat, arată bine într-un bloc nou și merge un party de casă nouă. Deci mâine seară suntem așteptați la ea. Am zâmbit, am acceptat ( iar va fi futai lung cu trei gagici ) și i-am spus Adinei – care a zâmbit și ea larg. Ne-am privit și am decis că merge o pauză de masă. Zis și făcut, am luat-o în brațe și am mers la bucătărie. Cât pregăteam cina – salată cu brânză și plăcintă cu vișine la desert – tot ne-am atins cât să ne reîncingem.. ba o mână pe sâni care voia să fie pe masă după sare, ba altă mână pe penis ”din întâmplare” ne simțeam amândoi excitarea. Ea a ridicat piciorul și a început să-l miște pe coapsă.. și-am terminat repede masa. Am ajuns în dormitor și ne-am întins pe pat iar Adina a continuat jocul, prinzând penisul meu între tălpile ei și frecându-l superb.. am simțit că zbor de excitare.. am oprit-o și m-am repezit asupra ei.. i-am sărutat sânii, apoi abdomenul și am ajuns la triunghiul magic.. unde am continuat să mă joc cu limba dar ea era pregătită, umedă bine – am simțit pe buze primul ei orgasm. Am continuat dar a început să dea semne de nerăbdare așa că am tras-o peste mine și a intrat în ritm imediat – era superb să o văd cum se mișcă și ce stare îmi dă.. Am simțit-o cum termină iar.. cum își crește ritmul – și iar termină – și cum mă ia cu ea din câteva mișcări.. eram gata și finalul era intens.. superb! Am luat-o în brațe și am stat așa minute întregi.. voiam să o simt mereu.
A doua zi la 5, îmbrăcați lejer eram la ușa Mirelei. Am sunat și i-am auzit vocea mamei spunând să intrăm. Intrăm – ele stau goale în living și se sărută, se mângâie …
– Vin și eu acum – spune Adina și din trei mișcări scapă de fustă și bluză și e goală între ele două.. o sărută pe mama iar mâna Mirelei o fute energic încât Adina geme puternic.
”Să aleg o pizdă” îmi spun și cum gazda e Mirela încep cu ea.. îmi prinde capul între picioarele ei dorind să arate astfel ce mult se bucură de senzațiile date. Stau puțin, îi simt umezeala crescând și mă decid să acționez. Mă ridic și intru în ea tot.. stau un pic apoi încep să dau ritm, ea răspunde. Îi răspunde de asemenea Adina care e acum deasupra ei într-un sărut pasional. O privesc și pe mama – care stă între picioarele Adinei și alternează mișcările, când intră cu limba, când intră cu mâna dar gemetele scăpate de Adina spun tot despre cât de bine e.. Se vede și triunghiul ei.. să mă schimb? Și în timp ce mă gândeam am mai dat câteva contre cu Mirela și am ieșit, intrând direct în mama care pare surprinsă dar apoi îmi răspunde. Din contrele ei reușesc să termin o dată cu ea și toată lumea se oprește. Care la baie, care prin bucătărie se împrăștie puțin. Femeile discută și par a avea un plan.. de răzbunare, de posedare, mie îmi convine cât timp sunt între ele. Apare un platou cu gustări și toată lumea mănâncă.
Mama termină prima pauza și vine în brațele mele.. mângâieri, săruturi, pula mea se trezește imediat și mama îi dă atenție mângâind-o.. iar și iar.. apoi o ia în gură puțin.. simt că zbor dar ea are răbdare. Adina vine lângă ea, începe să o mângâie și să-i sărute spatele.. mă privește apoi și mă încalecă, pizda ei e deasupra gurii mele – începe să frece labiile de buzele mele și senzația mă înnebunește. Mama a schimbat și ea poziția, m-a încălecat și ea și își dă ritm cu pula mea – din poziția mea mai greu la contre dar se descurcă.
O simt pe Mirela lângă mine, a îmbrățișat-o pe Adina, piepturile lor sunt lipite, gurile de asemenea iar sărutul e profund, limbile se caută, se despart și iar se găsesc într-un joc continuu.
Simt la un moment dat sucul Adinei, bogat, inundă gura și beau cu plăcere, ea simte și orgasmul continuă puțin, mă ajută Mirela care e impulsivă și transmite stări puternice Adinei, orgasmele ei vin în continuare.. Mama e și ea încinsă și-i simt bucuria de a termina.. o trage pe Adina spre ea, se mișcă deasupra mea și primesc senzații noi, e minunat. Adina și mama se îmbrățișează, se sărută.. Mirela se așează între ele și le mângâie pe spate, le sărută pe umeri. Mâna stângă a Adinei atinge labiile Mirelei și începe să o penetreze.. Mirela geme plăcut surprinsă și se mișcă și ea odată cu degetele Adinei.
Mama e topită de excitare și termină iar.. și nu mai rezist, termin și eu, intens în ea. Adina continuă să o fută pe Mirela și excitarea ei se revarsă pe mine.. în final se ridică, se aruncă peste Mirela pe covor și femeile își oferă o dublă penetrare.. corpurile se cutremură cu ultimele orgasme..
Ne privim la final cu plăcere, le-am simțit orgasmele femeilor mele, ne ținem de mână și mergem la duș. Zâmbete și glume ne aruncăm unul altuia și încheiem seara în deplină veselie. Mergem încet spre casă și discutăm diverse probleme – inclusiv sugestii pe cine mai vizităm.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s