În vizită la Geanina

Eram acasă, relaxați amândoi când sună telefonul Adinei. Vede numărul, răspunde veselă și se pune pe vorbit. Mult.. În final închide și-mi spune
– Era Geanina, sora mea mai mare, suntem invitați la ea. Mâine. Am un feeling că e mai mult decât o vizită, eu o cam vreau de când am realizat că sunt bi.. să vedem ce iese!
– Vedem, normal! Poate mi-o dai și mie!
Adina zâmbește și mă sărută.
– E măritată mă.. sau cel puțin era..
– Nici o problemă, ne descurcăm! îi zâmbesc și eu.
Apoi povestește că din ce a vorbit cu Geanina au fost și în familia ei seri de incest dar ea fiind mai mică a fost ținută deoparte și nu a aflat decât în urma discuției de mai devreme.. deci e cu party frumos!
A doua zi mergem la casa Geaninei – într-o zonă cu multe vile, curte mare, lizieră de copaci care nu lasă nimic să se vadă – numai bine pentru un chef.
Și ziua începe cu o surpriză din momentul prezentărilor – Claudiu e amantul, nu soțul care are o cursă lungă de tir, descarcă în Amsterdam, apoi în Copenhaga și Barcelona, lipsește o lună.. și e prea tânără să stea fără.. iar acum are chef de mai mult decât o pulă.. vrea o partidă bună și lungă.. Nu apucă să termine și se aude iar ușa – și apare mama Adinei – invitată de Geanina la sugestia Adinei. Care Adina nu stă mult pe gânduri și-i spune Geaninei că o dorește și că a visat clipa asta.. și cele două femei se sărută sub privirea mamei – un pic blocată de scenă dar cum o văd mă apropii de ea și o complimentez puțin..
– Curaj băieți că mama știe bine – spune Adina între două săruturi..
Nu aștept a doua încurajare și o iau în brațe pe Delia , îi pipăi sânii, o sărut cu pasiune, o mână coboară pe coapse – bine făcute, bune la pipăit.. mișc mâna în continuare – bikinii sunt de formă că nu încurcă nimic.. și încep să o penetrez.. îmi geme în gură.. Privesc peste umărul ei, Claudiu așteaptă, nu știe dacă să intre în joc sau nu.. îl las cu starea încă puțin, e prea faină senzația ca să împart.. limbile noastre deja se caută printre gemetele ei, mâna ei coboară și ea și-mi pipăie pula.. mmmmmm.. e rândul meu să gem, ochii ei îmi zâmbesc provocator și cu un gest scurt pantalonii sunt jos iar pula mea e în mâna ei.. Wooow ce bine e și ce bine se mișcă.. Să aștepte Claudiu, avem treabă.. mâna mea e tot mai rapidă în pizda ei, sigur din gemete au fost și orgasme dar Delia vrea mai mult.. cade peste mine încet, potrivește pula la intrare și-i face atunci semn lui Claudiu, care se apropie și el. Un alt gest scurt și are pula lui în mână în timp ce-și ia ritm cu mine.. fute și suge, suge și fute.. Adina vede și-mi zâmbește. E sub Geanina și ea, femeile familiei ei sunt la putere.. Geanina e dezlănțuită, o sărută pe Adina dar are grijă și de pizda ei, penetrată în ritm sălbatic. Adina s-a abandonat ei și geme de plăcere.. Claudiu observă poziția lor, o lasă pe Delia să mă posede și merge spre Geanina care are o poziție foarte generoasă. Am crezut că o va lua normal din spate dar el se așează și-o penetrează în cur.. încet, încet, intră tot.. dacă la început ochii Geaninei arătau durere apoi starea se schimbă și licărul plăcerii se instalează. Adina se ridică ușor, o sărută pe sâni .. iar și iar, dublând gemetele Geaninei. Coboară apoi spre pizda încinsă de mișcările în care era ținută și începe să sugă labiile.. apoi o penetrează cu mâna și încearcă să lingă și coaiele lui Claudiu.. e excitată rău din poziția asta.. are și pizdă și coaie la îndemână.. un deliciu pentru ea! Claudiu mai scapă și o pulă în gura ei.. prilej de și mai mare satisfacție.
Delia se ridică puțin și vine cu pizda deasupra mea.. e udă udă.. se freacă de fața mea și încerc să ling tot ce pot deși din mișcarrea ei e cam greu.. mă simt încă excitat bine și o răstorn.. după modelul lui Claudiu aleg curul.. care pare destul încercat, intru destul de ușor și-i dau cât pot de repede.. geme de plăcere sub asaltul meu. Adina vede poziția și se așează acum în fața ei iar Delia îi dă limbi. Adina îi prinde capul și-o ține mai mult acolo, apoi îi dă drumul, iar o prinde.. îmi e clar că Adina a terminat de câteva ori în gura Deliei – super – îmi spun – să termin și eu.. și păstrez ritmul simțind acea stare de final.. o mișcare, încă una și sunt gataaa… ce bineee.. încă o femeie marcată și încă mama Adinei! Stau liniștit, Adina mă privește dulce.. pare că a mai avut un orgasm, simultan cu mine, Delia se mișcă și se ridică și ea între noi.. o sărută pe Adina, apoi pe mine, ne îmbrățișează.. ”e super cu voi!” la care Adina – și între noi – Delia zâmbește și aprobă din cap privind cum Geanina e futută de Claudiu..
– Un trio merge și acolo – spune ea și văzând ezitarea mea se pune lângă Geanina, duce mâna stângă la pizda ei și o penetrează .. Geanina geme de plăcere, ritmul Deliei crește și vine orgasmul.. cu dreapta îl trage pe Claudiu și începe să-l sugă.. mișcări rapide și Claudiu termină în gura Deliei, abundent dar ea nu se oprește și continuă să-l mângâie și să-l sugă, lăsându-l erect pe mâna Geaninei care i-o mângâie încet. Îmi face semn să mă apropii, ne vrea pe amândoi – cum a zis la început .
Și într-adevăr Geanina începe cu o dublă masturbare, privindu-ne frumos, cu multă dorință.. i se citesc gândurile.. vrea și dublă penetrare și pentru a fi gata mai repede ne și suge cu multă poftă.. se oprește apoi și zâmbește – ca o invitație. Claudiu se așează în fața ei, eu în spate. Se lasă peste el, pe canapea, să o poată penetra. Încet.. Mă așez la marginea canapelei și aștept puțin ritmul lor.. intru și eu, la fel de încet, în cur. Suntem coordonați acum în mișcări și geamătul Geaninei arată că e mulțumită de ritmul nostru.
Adina și Delia se îmbrățișează, se sărută, se mângâie. Adina îi simte sânii, duce mâna spre ei, îi alintă, apoi îi sărută.. face cercuri cu limba pe ei, tot mai insistent. Delia geme și-i mângâie încurajator părul. Adina coboară cu gura pe coapse, alintă labiile, mișcă limba pe ele, face cercuri, linii, apoi le sărută . Intră și iese cu limba din pizda Deliei.. care simte că zboară.. orgasmele vin unul după altul.. nu simțise niciodată cu Geanina starea asta intensă.. și ea credea că o protejează când mica ei Adina era o amantă superbă, bună și cu femei, bună și cu bărbați, perfectă acum cu ea. Adina continuă să o sugă.. până simte că Delia nu mai poate și o lasă întinsă pe covor.. își ridică privirea și mă vede prins încă de Geanina..
– Hai iubi că te termin eu..
Și mă face să ies și îmi ia pula la supt.. eram super excitat. Mă atingea cu tandrețe dar în același timp și cu vioiciune, ritm.. și termin în gura ei.. îmi mângâie coaiele în continuare, fără să-mi dea drumul, continuă să mă sugă.. simt că îmi revin și sunt iar erect. Îmi zâmbește satisfăcută și mă prinde cu picioarele de mijloc. Intru în ea cu nerăbdare și-i simt contrele, ritmul nostru e natural, crește fără nici un efort, îl simțim ca și cum ar fi parte din noi.. inclusiv când scade vine coordonat. Orgasmul ei îl simt destul de repede, mă privește cu un zâmbet larg când vine, un aaaaaaaaaahhhhhhhhhh îi scapă dar nu se oprește, contrele ei se intensifică și simt și eu finalul.. un alt aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh anunță orgasmul ei și în acel moment termin. Simt cum mă strânge ca și cum ar vrea să mă țină acolo – sau ca un salut de mulțumire..
Mergem împreună la baie și ne spălăm. Venim înapoi – toată lumea e terminată de oboseală.. a fost superb dar și obositor, am avut parte de amante minunate și – premieră – am împărțit o femeie cu amantul, nu cu soțul. Discut asta cu Adina în drum spre casă și râdem împreună – dacă plec și eu undeva își ia amant. Până atunci, ne distrăm împreună și facem vizite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s