Necunoscuta

Priveam de la geam cum silueta feminină se apropie de casa mea.. oare ce caută aici? Nu o mai văzusem niciodată.. de sus, din camera mea o văd tot mai bine.. e potrivită ca statură, forme rotunde.. bune de pus mâna.. ochi interesanți, vii, – culoarea incertă de la distanța asta dar buzele sunt frumos conturate.. hmm, bune de supt.. nu termin gândul și erecția e acolo.. sunt după duș, am încă halatul pe mine.. ce face ea? pe cine caută? Mă întorc de la geam un minut și privesc în jur – un tricou alb și un șort negru sunt pe pat și le îmbrac repede.. cobor spre ușă exact când necunoscuta începe să bată..

Deschid ușa cu interes și observ cei mai frumoși ochi căprui din lume.. rămân un pic blocat – ea la fel –

  • Cine ești și unde e Nicoleta ? întreabă ea.
  • În această casă nu a stat niciodată cineva pe nume Nicoleta, răspund eu – am stat eu de când mă știu!
  • Asta nu e strada Costache Negruzzi 13?
  • E Costache Negri 13 iar până la strada căutată de tine traversezi tot orașul. Intră, vine ploaia și te face varză până acolo – o invit cu gândul la erecția mea nestăvilită.

Tânăra intră cu o mică ezitare și mă urmează. Ajungem în bucătărie și pun de ceai – la cum bate vântul afară sigur are nevoie să se încălzească. Pun apoi lichidul în cești și ajungem în living. Sorbim rar lichidul cald și deja mă simt și mai excitat.. o privesc intens și ea se uită dulce spre mine.. mă apropii de ea și o sărut.. mă lasă și avansez, limba mea invadează gura și e peste tot.. mâinile mele coboară pe sâni și le simt curbele frumoase.. ridică ușor mâinile și înțeleg, a capitulat, bluza ei zboară dintr-o mișcare și un sutien discret apare.. întind mâna și-i dau drumul, formele superbe ale sânilor sunt acum desfătați de palmele mele și ea geme la atingerile mele insistente.. mâinile ei prind tricoul meu – care zboară și el peste cap. O privesc cu poftă și ea îmi răspunde privirii.. suntem ca doi prădători în călduri.. se ridică ușor și lasă să alunece fusta.. o altă mișcare face să cadă șortul.. o iau în brațe și ne sărutăm iar posesiv.. urc încet scara spre dormitor – e mai confortabil patul meu decât canapeaua livingului. Continuă să mă sărute, își mișcă pieptul pe al meu și mă întărâtă și mai tare. Ajung în final la patul meu, se lasă jos mângâind tot corpul, se așează pe marginea patului și privește două secunde falusul erect.. Întinde mâna, îl mângâie și apoi îl ia încet în gură.. ritmul buzelor ei e superb.. încep să gem.. și ea crește ritmul puțin.. apoi îl scade.. mă privește cu dorință și se lasă pe spate.. e toată a mea.. mă aplec peste ea și-i sărut cu răbdare sânii.. îi sug.. buzele mele nu se mai satură de ei, ea geme de plăcere.. cobor pe abdomenul ei plat.. ea zvâcnește de plăcere, îmi simte respirația aproape de centrul plăcerii ei. Simt nerăbdarea ei și cobor.. ating ușor cu buzele labiile ei.. le sărut apoi mai insistent, ca pe două buze dornice.. limba mea intră și începe să alinte interiorul vulvei ei.. gemetele ei cresc.. insist și un orgasm o străbate.. mă privește și înțeleg.. mă așteaptă..

Mă ridic și intru în ea dintr-o mișcare.. un alt geamăt îi scapă.. stau puțin și mă obișnuiesc cu ea.. încep să mă mișc în crescendo.. O mare de senzații se simte în mine.. contrele ei sunt minunate.. Ritmul e nebun și simt cum apare un val care mă ridică.. termin cu un strigăt în ea.. o îmbrățișez.. stăm așa un timp apoi mergem în baie.. facem duș împreună – cu tandrețe în mișcări ne alintăm, ne sărutăm ,ne mângâiem sub duș, apoi mă spală și o spăl .. ajunge iar cu mâna pe falusul meu și îl mângâie – și redevine tare în mâna ei.  O sărut în timp ce se joacă cu penisul meu și îmi răspunde cu dorință.. Se ridică încet și mă înconjoară cu picioarele. Se asează apoi pe cadă și se lasă să alunece în falusul meu.. superbă și senzația asta.. acum dă ea ritmul și o face foarte frumos.. Îmi zâmbește și mă simt și mai bine.  Gemetele ei anunță un alt orgasm și mă fac să dau contre , simt lubrifierea ei și asta mă excită.. termin din nou în ea și se lasă peste mine.. mă îmbrățișează lung , mă sărută și ieșim împreună din baie.. înapoi în dormitor. O iau iar în brațe și o întind în pat. Pun capul pe pieptul ei generos și adormim împreună.. avem timp de tot ce vrem de acum încolo, nu va pleca după nici o Nicoletă.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s