În vizită la Anca

Adina avea la serviciu o colegă nouă – Anca era blondă cu ochi verzi și un zâmbet care a cucerit-o din prima pe Adina.. și când fetele s-au salutat de bun venit erau în balconul clădirii unde Adina ieșise la o gură de aer. Anca a îmbrățișat-o și a vrut să o sărute pe obraz dar Adina s-a mișcat și gurile lor s-au întâlnit.. un fior a cuprins-o pe Adina și a sărutat-o încet, dulce, pasional.. Anca, surprinsă, nu știa ce să facă.. să se retragă, să continue.. era prima femeie care o săruta – și o făcea bine! O va lăsa! Gata, decizia luată, Anca intră în joc și prelungi sărutul, mângâind-o pe spate apoi limba ei intră în gura Adinei.. și iar veni Adina în gura ei.. timpul se opri pentru cele două femei care continuară jocul minute în șir.. se opriră cu greu pentru că Adina era deja udă și ar fi fost prea riscant să lase valul peste ea acolo.. O privi cu dorință pe Anca și-i spuse :

 • Săruți minunat..
 • A fost prima dată cu o femeie dar a fost superb și pentru mine.. nu m-am putut opri.. Și cele două femei se îmbrățișară iar. Apoi merse fiecare la biroul ei dar Adina nu avea stare. Sună șeful și o ceru pe Anca să lucreze în biroul ei, că se înțeleg bine. Primi ok-ul și formă interiorul Ancăi și-i spuse că vor lucra colege de birou. Anca zâmbi și strânse repede dosarele – în zece minute era deja mutată la biroul de lângă cel al Adinei. Cele două femei organizară repede muncă – stabiliră de ce se ocupă fiecare – dar după 10 minute Adina se ridică, blocă ușa și venind spre biroul Ancăi o sărută din nou.. Surprinsă, Anca nu avu timp de reacție și se văzu iar trasă în acel carusel de senzații îmbătătoare.. Adina se opri de data asta mai repede, cât să o sărute apoi pe gât, pe piept și să-și miște mâna tot mai jos.. trecu de linia fustei și ajunse la chiloții Ancăi – uzi complet de la excitare.. asta o stârni iar și cu un gest scurt ajunse pe labiile iubitei, unde începu mișcări circulare. Anca gemu lung de plăcere iar Adina veni peste ea.. o sărută iar până simți tremurul orgasmului în iubita ei.. Se ridică mulțumită și plecă la baie, avea nevoie de o pauză să se așeze bine – și presupunea că Anca face asta în birou.
 • Cele două femei terminară treaba cu eficiență, ceea ce le mulțumi și le arătă că sunt compatibile și la lucru, verificară totul să fie în regulă apoi coborâră scara spre ieșirea din clădire. Mai făcură câțiva pași iar Anca o opri pe Adina și-i spuse :
 •  Azi suntem obosite și fiecare vrea la casa ei dar mâine vă aștept la mine, pe tine și pe iubitul tău – să continuăm ce am început azi. Facem și un grătar să ne fie și mai bine..
 • Adina zâmbi și acceptă invitația apoi se grăbi spre casă.. nu mai putea de excitare, vroia pulă până se sătura.. și Cătălin era cu chef – și pentru el trecuse timpul greu așa că hainele zburară repede și foamea reciprocă de celălalt făcu flacăra mare.. se sărutau pasional și se mângâiau tandru..  Adina îl masturbă cu multă dorință și se lăsă să alunece spre el.. îl captură și ținu ritmul.. contrele veneau intens și finalul fu rapid dar intens.. În timp ce făceau duș Adina povesti despre Anca, despre cum a făcut dragoste cu ea în birou și Cătălin se excită.. o puse capră sprijinită de cadă și o penetră scurt.. crescu treptat ritmul și-i oferi un orgasm uriaș.. Adina era încântată de rezultat, dorise pulă, să simtă adânc pula lui Cătălin și el o servise așa cum așteptase..
 • A doua zi cumpărară un cadou simbolic, puseră lângă o sticlă de vin roșu să ducă la friptură și plecară cu taxiul, îmbrăcați lejer sub soarele blând de început de iunie, spre casa Ancăi.
 • O casă cu grădină mare era cuibul Ancăi, care-i întâmpină zâmbitoare și o sărută pe gură pe Adina, dând apoi mâna cu Cătălin îl prezentă pe Radu, prietenul ei care tocmai se ocupa de grătar.
 • M-am gândit des la tine – îi spuse Anca Adinei – ai niște atingeri fantastice!
 • Eu  ca să nu mă gândesc la tine am avut parte de una din cele mai intense partide de amor din viața mea – răspunse Adina sărutând-o din nou pe Anca.
 • Și cele două femei se îmbrățișară , buzele se întâlniră și sărutul explodă.. limbile se jucau neobosite, mâinile mângâiau tot corpul.. Anca luă inițiativa și trase în sus bluza Adinei.. într-un minut cele două femei erau dezbrăcate stând la umbra nucului mare din curte. Bărbații vorbeau și zâmbeau văzând cele două femei.
 • Adina întinse cum trebuie covorașul de lână scos de Anca în curte și o întinse pe iubita ei, apoi se lăsă peste ea și sărutul continuă la fel de intens.. mâna ei poseda ritmic sânii Ancăi, apoi mângâie abdomenul.. Anca tremura deja în așteptare de dorință.. mâna Adinei ajunse pe coapse și le mângâie pasager.. nerăbdarea creștea și Adina opri mâna pe labii, stând câteva secunde fără să facă nimic, apoi începu mișcări circulare iar Anca explodă sub impactul primului orgasm. Continuă și varie mișcările apoi intră în umezeala iubitei fără a face vreo tatonare și asta aduse alt orgasm. Adina continuă într-un ritm agresiv și orgasmele Ancăi veneau în cascadă, era zăpăcită de atâtea senzații.. într-un final se opri și o îmbrățișă pe Anca – ce o sărută și îi răspunse cu o penetrare imediată – și hotărâtă cu degetele – care-i smulse Adinei un strigăt de uimire dar Anca nu se opri.. întinse mâna după vibratorul uitat în iarbă și-l porni.. rezultatul fu uimitor, Adina era în culmea extazului iar Anca tot creștea viteza.. Adina cedă la un ultim orgasm și cu un ”nu mai poooot!” se prăbuși pe spate. Cele două femei merseră la dușul montat în curte și se spălară una pe alta încet, fără a mai face vreun gest provocator. Veniră înapoi spre pătură fix când domnii aduceau grătarul și mâncară vesele , discutând diverse chestii.
 • Cum puse farfuria jos Adina îl abordă pe Radu, pe care îl sărută și-l dezbrăcă din două gesturi scurte.. îl aruncă pe spate apoi și-l încălecă repede, ținând ritmul destul de variat.. rapid la început, apoi încetini puțin după primul orgasm și iar crescu dorind încă unul.. și încă unul.. moment în care și partenerul ei scoase un strigăt și termină intens în ea..
 • Anca și Cătălin observaseră intenția Adinei și se cuplaseră imediat. Cătălin se lăsă dezbrăcat, o puse capră și o penetră rapid, ceea ce-i scoase un geamăt Ancăi.. care se mișcă și ea pentru a da contre puternice și mișcarea lor se completa foarte bine iar orgasmul veni natural. Ritmul lui Cătălin scăzu puțin pentru a duce mai mult timp dar contrele Ancăi erau la fel de puternice și el reveni la ritmul alert – ceea ce aduse alte orgasme.. cei doi erau tot o apă și finalul veni ca o izbăvire. Căzură pe pătură și ei și adormiră fără a se dezlipi, cu Cătălin încă în interiorul Ancăi. Somnul îi luă repede pe cei 4 , sub lumina blândă a soarelui .
 • La trezire cele două femei se priviră și începură fiecare cu partenerul ei o felație – după care bărbații le puseră față în față și cele două se sărutară duios. Când simțiră falusurile ambele gemură dar nu se opriră din sărut.. Bărbații erau excitați și ei de ce-și ofereau Anca și Adina și ritmul lor crescu.. Anca reuși și ajunse cu mâna dreaptă pe sânii Adinei dar echilibrul era precar și femeia renunță cu regret la mișcare.. orgasmul veni eliberator pentru ambele femei și ultimele lor contre aduseră și finalul bărbaților.. care se priviră și ei mulțumiți, peste trupurile excitate ale femeilor, acum îmbrățișate.. cele două se mângâiau încet, obosite dar mulțumite. Se ridicară toți 4 și merseră spre duș.. de data asta spălându-se în cuplu. Se uscară apoi și Adina cu Cătălin plecară cu regret spre casă.. promițând însă repetarea experienței.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s