În vizită la Magda

Magda era o fostă vecină cu mine și plecase de ceva timp din oraș. Când a dat semn cu un sms eram cu Adina la mare, la Gura Portiței – pentru mai multă intimitate, să nu stăm cu gloata de turiști din stațiuni, eram pe cont propriu la cort, mâncam din ce adusesem cu noi și ne distram de minune.

Așa am aflat că era la un camping nu departe de noi împreună cu prietenele ei – ceea ce a generat un semn de întrebare – să fie acolo fără bărbați. Am dat telefonul și Adinei – vroia să vorbească și cu ea – și Adina a intrat în joc. O gașcă de gagici însemna joc mult și ea dorea asta. Am strâns cortul și am plecat acolo..

O gașcă gălăgioase de fete ne aștepta cu beri reci. Magda a venit și m-a salutat iar Adina a sărutat-o amical. Apoi ne-am așezat pe șezlonguri.. La mine a început să se uite o blondă superbă, cu ochi albaștri care a ignorat-o pe Adina și s-a așezat în brațele mele sărutându-mă. În același timp a pus mâna pe pantalonii mei scurți și a simțit pula care se făcea mare.. a început să o mângâie insistent prin pantalon.

Adina a văzut ce face blonda și s-a uitat spre Magda – care rămăsese lângă ea. Cele două femei s-au privit scurt și s-au sărutat, apoi Magda a tras-o spre șezlongul ei și Adina a început să o dezbrace cu nerăbdare, hainele cedau repede. Văzând ce se întâmplă și restul găștii au considerat momentul oportun pentru a da frâu liber senzațiilor și s-au format ușor cupluri lesbiene.

Blonda mă vedea ca pe un trofeu – al ei – și mă alinta acum și pe corp.. tricoul meu a fost scos repede.. și a început să mă sărute pe piept.. Am întins și eu mâinile și am început să-i simt sânii superbi și mari, să o sărut.. eram repede goi și ea peste mine, a sărit repede în pula mea dictând ritmul..

Peste umărul ei o vedeam pe Adina cu Magda îmbrățișate, savurându-se în săruturi lungi și mângâieri la fel de lungi. Abandonate total, uitaseră complet de restul lumii, erau doar ele cu sărutul lung și penetrarea reciprocă pe care și-o ofereau.. Și am apreciat abandonul Adinei în brațele Magdei dar trebuia să revin la mine – blonda strigând deja sub impactul unui orgasm uriaș. Am început să mă mișc mai mult sub ea și rezultatul a fost un alt orgasm.. care a terminat-o pe partenera mea.. prăbușită în lateral, udă toată de excitare. A apărut însă de nicăieri aproape o brunetă care m-a îmbrățișat, m-a sărutat și m-a tras deasupra ei. Am stat puțin să mă obișnuiesc cu ea.. apoi ritmul meu a început ușor, apoi mai repede, spre deliciul partenerei mele. Spre încântarea mea Magda a venit spre noi și s-a așezat deasupra partenerei, pizda ei fiind linsă cu poftă de brunetă.. Adina a venit imediat și a îmbrățișat-o pe Magda, strecurând două degete spre gura partenerei mele, care simțea astfel din două surse gustul Magdei.. asta m-a excitat mult și am crescut ritmul.. nu știam cât mai pot duce dar finalul trebuia să vină.. m-am mai mișcat de câteva ori și am simțit că vine.. deci am dat ultimele mele contre cât mai adânc.. și jetul a ajuns în pizda brunetei tot.. am stat până mi-am revenit puțin.. nu știam dacă se protejează dar nici nu conta, am avut o experiență super împărțind două tipe.. M-am ridicat dar nu am făcut doi pași că Magda m-a oprit .. o lăsase pe Adina cu bruneta, se sărutau duios.. Magda s-a așezat în fața mea și a luat-o în gură.. flască cum era a făcut-o cu răbdare tare.. ușor.. și la momentul acela a început să dea ritm mâinii ei și să-mi alinte și coaiele.. era superb! Am înțeles că vrea să mă facă așa și am început să mă mișc și eu spre gura ei. ușor din cauza oboselii dar o făceam.. Și neașteptat de repede pentru cum mă simțeam am reușit să termin în gura Magdei.. care s-a ridicat spre Adina pe care a tras-o de lângă brunetă.. A urmat sărutul lor pasional și împărțirea spermei mele.. gemeau sub plăcerea momentului.. Când au terminat am înțeles că nu putem pleca așa ușor că toate femeile mă doreau.. doar că nu mai puteam în acel moment. Am promis că mă vor avea toate.. apoi m-am așezat ușor pe șezlong și am adormi gol sub priviril lor pofticioase.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s