În vizită la Angela

Pe Angela o știam de ceva timp, ne salutam politicos la centrul comercial unde făceam ambii cumpărături.. înaltă, brunetă, ochi negri erai visul oricărui bărbat.. Fără Adina, plecată într-o delegație mă simțeam cam singur. În seara următoare plecării Adinei o văd, avea multe sacoșe în mână în timp ce eu luasem doar câteva chestii alimentare. Am luat sacoșele și le-am reorganizat ca să duc mai ușor și-am mers la mașină.. frumoasă, roșie și discretă Peugeot-ul tău.. Ai deschis portiera de la șofer , de acolo portbagajul și așa am putut descărca bagajele tale. Ai zâmbit și mi-ai strecurat în palmă cartea ta de vizită, apoi m-ai îmbrățișat scurt, ai pus un pupic pe obraz și ai urcat la volan.

– Mâine lucrez după amiază, caută-mă la serviciu, dau o cafea! ai spus și ai demarat.. am rămas în parcare cu sacoșa mea mică și cartea ta de vizită . Am citit adresa serviciului tău – aproape de al meu ! Buuun, mâine fac o vizită deci când ies de la muncă.. Și am plecat pe jos spre casă prin aerul rece de toamnă trebuia să mă liniștesc de parfumul tău care rămăsese pe mine.. oricum acasă zâmbeai din toate colțurile când tu, când Adina, era un miraj plăcut – inclusiv în vis ai venit și m-ai sărutat dulce.. luuung, m-ai mângâiat și m-ai terminat cu o felație superbă.. era deja 6 dimineața, am aruncat cearșaful în mașina de spălat și am intrat la duș.. apoi am plecat repede spre serviciu iar aglomerația din autobuz mi-a creat o nouă erecție.. țineam în brațe o blondă mică și frumoasă care a stat tot drumul cu sânii pe mine.. M-am mișcat puțin și am mișcat-o și pe ea.. făceam sex cu sânii ei și era superb.. am privit-o discret.. gemea.. era și ea plecată cu mine.. La stația unde am coborât a coborât și ea și m-a tras după ea, ochii ei aruncau flăcări de dorință! Hmm.. mică și rea am zis zâmbind. Am ajuns la un chioșc dezafectat, am intrat după tine – mai era masa pe care se puneau diversele chestii.. te-am aruncat pe ea..ai tras repede chiloții de sub fusta ta arătând o vulvă frumoasă și i-ai pus în buzunarul meu ca pe un suvenir.. mi-ai tras apoi repede pantalonii și ai început felația – asemănătoare cu ce făcea Angela în vis.. ai simțit că se întărește bine și te-ai oprit, apoi m-ai tras peste tine.. Am intrat grăbit în tine, dând ritm alert de la început.. am simțit cum te umezești tot mai mult.. zâmbetul tău indica venirea orgasmului – ai fi gemut tu tare dar acolo puteam fi auziți și-ți mușcai buza.. am simțit că mă vrei tot, acolo, acum și am crescut iar ritmul.. o dată.. încă o dată.. și am terminat.. abia atunci ai decis că e cazul să te eliberezi și ai strigat.. dar nu ne auzea nimeni, oamenii deja munceau.. Te-ai ridicat, m-ai sărutat, m-ai îmbrățișat și mi-ai șoptit
– – Până la pilula de mâine te voi avea în mine toată ziua.. Ai zâmbit apoi și ai adăugat – Mâine dacă vrei, repetăm! Am dat afirmativ din cap iar tu ai plecat zâmbitoare.
– Am ajuns năuc la muncă.. Care spor de treabă că aveam un chef de futai.. mamă! Și orele treceau iar eu tot așa eram. Am realizat că am nevoie de o pauză și ieșind din cameră intru în baie, blochez ușa și încep cea mai alertă masturbare din viața mea.. vedeam când zâmbetul Adinei, când privirea Angelei când mișcările blondei de dimineață.. termin repede pe peretele toaletei și mă întorc vesel la treabă.. privesc ceasul de perete, era deja 2.. Nu mai e mult îmi spun și mă așez iar la laptop.. fac ce mai era din comenzile zilei și răsuflu ușurat.. ora 4 a venit repede.. Privind de la geam văd blonda în stația de autobuz din nou și atunci observ un corp de clădire al firmei noastre care e chiar la stradă – folosit de obicei la ședințe mai mari stă cam uitat pentru că ședințele le ținem aici, șeful și secretara sunt amanți, contabila și directorul de IT la fel.. deci acolo e liber, să fac rost de cheie.. Și zâmbind ies din biroul meu, trec prin secretariat repede și văd cheia de la sala de conferințe, știu că e posibil să mai fie șeful acolo așa că plec repede.. ajung la stradă, blonda e plecată.. nu-i nimic, mâine avem gazdă mai bună.. Merg repede spre adresa dată de Angela – un bar drăguț – intru și la momentul acela era doar ea la bar.
– Ajung lângă ea, mă sărută, îmi dă cafeaua promisă și începem să vorbim.. din una în alta îi povestesc ziua mea și văd cum i se aprind ochii.. termină din două înghițituri sticla de apă din fața ei – avusese un litru cândva – și când se ridică mă trage ușor spre ea încât să-i simt parfumul și să-i ating sânii… și mă excit imediat.. o iau în brațe și o sărut din nou, îi mângâi sânii și-i scapă un geamăt.. Barul începe să se umple de oameni ieșiți de la muncă, Angela mă împinge în jos ca să nu mă văd altora dar să pot să mă mișc.. și ea se mișcă bine și văd la prima privire sub fustă că nu are chiloții .. Mmmmmm… invitație?
– Și mă așez pe podea, o mișc ușor, ea se lasă, nu are problemă cu asta, ca să dea o bere sau o sută de whisky trebuie doar să întindă mâna, nu se deplasează.. Gura mea ajunge pe vulva ei, limba alintă labiile.. încet, apoi mai insistent.. ea geme ușor – cred că a mai făcut sex la serviciu, are un autocontrol.. insist când aud sorbiturile regulate din altă sticlă – tot apă probabil.. Insist cu limba și-i penetrez deja vulva, ea îmi strânge capul cu picioarele și-mi șoptește într-o mișcare a ei ”mai repede!” – ceea ce mă excită teribil.. și dau ritm mai mare pe mișcările limbii.. simt că mă strânge din nou gura mea e lipită de vulva ei într-un sărut când simt cum se eliberează și ea.. și un jet ușor de urină îmi umple gura.. sunt surprins dar și excitat – a avut încredere că nu voi ceda! Și rămân lipit de vulvă iar ea continuă ușor apoi dă drumul mai puternic, e finalul jetului și vrea să-l simt la intensitatea lui normală.. beau tot și rămân așa – a mai băut cât s-a eliberat – deci va mai urma.. servește clienți veselă și aplecându-se după o bere mă privește și-i spun : – Mai vreau!
– – Imediat dă fata spune unui client dar eu știu că e mesaj pentru mine.. a băut cred altă sticlă de apă.. Continui să ling vulva ei zemoasă și simt crisparea specifică apropierii momentului.. Gura mea e deja pregătită – și jetul vine de data asta mai puternic, constant – și beau tot ce dă. Termină dar continui să o ling. Îmi strânge iar capul.. Mă întreb ce urmează – abia a terminat .. și vine un alt jet dar cu alt gust.. Doamne, are orgasm și ejaculează! Sug tot ce oferă.. văd că se ține de bar și tremură.. Zâmbesc de sub bar și aștept.. trec câteva minute și o văd trecând în fața barului.. mă ridic și privesc – barul gol.. închide ușa cu cheia și mă trage în camera din spate. Mă împinge pe canapeaua de acolo și mă dezbracă repede.. hainele ei cad în dezordine aruncate de ea. Începe un dans cu sânii pe mine ceea ce mă excită maxim.. mângâie pieptul cu ei, apoi șterge ușor abdomenul.. îmi strânge penisul între ei și se joacă.. capul ei stă coordonat cu mișcările sânilor și suge ritmat pula mea. Ritmul ei crește și plăcerea mea de asemenea.. simt că zbor.. simte și ea asta și prinde falusul cu buzele, continuând ritmul și termin în gura ei dar foamea ei nu se oprește.. alintă cu buzele până îl simte din nou tare în gură.. mă privește zâmbitoare și se ridică puțin.. doar cât să se lase în el și să înceapă alt ritm nebun.. abia apuc să dau contre.. ritmul ei e superb.. se oprește puțin, mă trage în sus se pune capră și o pătrund imediat – ea răspunde cu un geamăt lung.. Rândul meu să dau ritmul și îl cresc și eu.. contrele ei însă vin bine și le simt minunat.. încă una și simt finalul.. jeturi lungi intră în ea.. o prind de sâni și mă lipesc de ea.. e așa bine.. din față se aud zgomote și ne grăbim să ne îmbrăcăm, trebuie să redeschidă localul.. Ne zâmbim și ne sărutăm pasager
– – Dacă ți-a plăcut știi de acum unde mă găsești, ăsta e programul – afișat la intrare – dar putem lua pauză dacă e nevoie – pentru clienții speciali facem una – spune Angela făcând cu ochiul în timp ce deschide ușa de la intrare și ies în aerul răcoros al serii.. Așa senzații, tot să repeți – poate și cu Adina – gândesc eu în timp ce merg lejer către casă.. Seara asta poate termina o zi superbă – cu un film bun și ceva pe lângă – am timp să mă gândesc la asta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s