În vizită la Adela

A doua zi am continuat sexul înfocat cu Sorina.. și am întârziat ambii la serviciu dar a fost iar interesant.. a stat în brațele mele în autobuzul destul de gol și nimeni n-a observat nimic.. doar că nici unul nu avea chiloți și Sorina se mișca în scaun pe penisul meu erect cu un ritm bun.. pentru mine, probabil că și pentru ea, a arătat ieri că știe să le alterneze.. Două stații am fost doar noi și șoferul înăuntru și s-a dezlănțuit.. ritm alert. orgasme intense, striga și cred că l-a excitat și pe șofer.. pe lângă ea am reușit să văd o mișcare a mâinii lui care sigur nu era pe schimbătorul de viteze.. s-a străduit să stea mult în trafic acele două stații.. Sporina mă udase bine pe coapse cu sucurile ei.. pantalonii căzuseră de cum se golise autobuzul.. Am terminat și eu și i-am zâmbit Sorinei.. care a zâmbit și ea spre mine și atunci s-a auzit un geamăt și din față.. șoferul terminase și el .. toată lumea mulțumită.. I-am spus Sorinei că dacă mă mai vrea să mă sune când ajunge la poarta firmei și cobor.. dar m-am luat cu treaba, probabil că și ea și la 4 când am terminat treaba îmi suna telefonul.. dar era Adina – ajunsese acasă. Tocmai se găsise pe drumul de întoarcere cu o prietenă și eram invitați în seara aceea la ea. era ușor de ajuns, locuia lângă noi.. așa că m-am grăbit spre casă cu dor de Adina. Din momentul intrării Adina mea era goală și m-a dezbrăcat până în cameră tot.. am început să o fut pe pat.. apoi ne-am tot mișcat, am pus-o capră la ușă și am intrat în ea de câteva ori.. am mai împins-o puțin și pe hol iar.. până la cadă ne-am tot jucat așa cu Adina chicotind de nerăbdarea mea pentru ea.. s-a urcat pe mine în cadă și a început să se miște și să ia contrelel mele.. recuperam frumos zilele pierdute.. A terminat într-un orgasm intens.. care m-a chemat și pe mine ..  Ne-am spălat reciproc și am revenit goi în cameră dar tot cu chef de a face dragoste.. așa că ne mișcam împreună.. vroia să bea apă, veneam cu ea, mergea la bucătărie, tot cu ea și în ea.. era provocator și intens să fii mereu în persoana iubită și să o umpli indiferent cum se mișcă.. am imobilizat-o la blatul chiuvetei în final.. s-a excitat tare de răcoarea lui și s-a udat și mai tare.. ne-am mișcat și am terminat iar împreună.. Privind ceasul de perete cam trebuia să ieșim.. ne-am șters rapid cu șervețele umede și am sărit în niște haine lejere.. știam că nu are rost să mă complic prea îmbrăcat.. și am ieșit.

La Adela – ne aștepta cu cafea și cu sucuri.. a luat-o în brațe pe Adina și cele două s-au sărutat lung – ceea ce m-a excitat teribil.. le-am lăsat să continue și s-au dezbrăcat în fața mea.. apoi m-au dezbrăcat ambele pe mine și Adela a privit cu plăcere falusul meu dar Adina nu i-a dat timp.. a prăbușit-o pe canapea și a început și mai intens să o sărute, să o mângâie – ceea ce i-a dăruit un prim orgasm și am început să mă masturbez ușor privindu-le.. Adela a observat gestul meu și a tras-o pe Adina spre mine.. m-a încălecat cum stăteam în fotoliu și Adina a continuat să o sărute pe piept, pe burtă, pe coapse.. apoi pe labii.. urcând apoi iar spre piept iar dansul acesta al limbii ei se vedea că o stimulează pe Adela care era udă toată în mine.. m-am ridicat fără să ies din Adela și Adina a luat locul meu.. Adela a înțeles ce vrem și s-a așezat cu fața la Adina, dându-i limbi pe labii și făcând cercuri pe ele, pe clitoris, penetrând vulva udă, în ritmul pe care-l dădeam eu corpului ei.. Am văzut că Adina băuse mult suc și, cu experiența de la Angela, am vrut să o simt și pe ea.. așa că m-am așezat la picioarele ei, am lăsat-o pe Adela să mă sugă și m-am concentrat asupra vulvei Adinei.. care a înțeles că nu voi ceda și a început să dea ușor jetul de urină.. venea împreună cu umezeala ei și am înțeles că se excitase mult din situația asta și avea și orgasm… asta mi-a întărit erecția spre bucuria Adelei care mă sugea tot mai intens.. am terminat cu vulva Adinei dar mai vroiam să o simt – și am văzut-o bând din nou suc – conexiunea funcționa excelent, știa că o mai vreau așa – și am simțit alte orgasme venind.. în așteptarea jetului ei se excita la gândul că o doresc și așa foarte mult.. am simțit și eu în acel moment aceeași senzație și m-am blocat puțin dar Adela era tot acolo și în aceeași clipă cu jetul Adinei a venit și al meu în gura Adinei.. care a așteptat să termin și s-a ridicat.. gura era încă plină și a împărțit cu Adina ultimele guri rămase de la mine… wow, ce imagine.. m-am excitat instant și am început să o posed pe Adina dar cum Adela s-a pus peste ea, sărutând-o și mângâind-o am remarcat poziția și am început să le fut pe rând… câteva mișcări în Adina, câteva în Adela.. era superb și mă simțeam excelent.. excitat maxim de cele două fete.. Am simțit orgasmele lor și am terminat intens în Adela.. căzând apoi pe fotoliu.. mă storseseră bine de vlagă.. Adela a adus niște gustări să țină loc de cină.. am gustat privind fetele cum se hrănesc una pe alta, stând îmbrățișate și sărutându-se.. era o imagine care mi-a trezit iar erecția.. Adina a zâmbit liniștitor ca și cum ar fi spus ”te rezolv eu acasă, ai răbdare!”.. ceea ce m-a excitat iar… Am mai stat puțin și am plecat acasă.. O dată ajunși s-a repetat scena – Adela dezbrăcată mă dezbrăca pe mine și m-a încălecat – mișcându-se repede și umezindu-se iar bine..  Printre orgasme a prins un moment să mă întrebe :

  • Puiule, și chiar îți place să mă bei? – da iubire!
  • Bine atunci.. încă puțin așteaptă și te mai servesc cu un suc prelucrat de mine.. a spus ea cu un ultim zâmbet, în timp ce ritmul ei aducea și finalul meu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s