În vizită la Corina

Corina era bună prietenă cu Adina. Fostă colegă de muncă, intrase în prenatal și născuse o fetiță acum 3 luni. Dorința de a socializa și de a se bucura de viață rămăsese, chiar dacă soțul îi plecase cu un contract în străinătate. Când a sunat-o pe Adina a primit confirmarea imediată, așa că în seara aceea am vizitat-o. Adina mi-a povestit ce dornică de sex e Corina – așa că m-am pregătit pentru o seară lungă.. sperând la experiențe noi.

Corina ne aștepta într-o rochie largă de mămică tânără – fetița tocmai adormise într-o cameră alăturată, sub grija unei vecine.  Pe o tavă suc, alune, prăjituri.. așa că am gustat la început. Dar Corina s-a apropiat de Adina și cele două tinere s-au sărutat.. gestul trezindu-mi erecția. Am îmbrățișat-o din spate pe Corina,scăpând rapid de haine și dând rochița în sus.. anusul drăguț era în fața mea acum.. am ezitat două secunde dar am penetrat-o ceea ce i-a smuls un geamăt.. am stat să mă acomodez cu strâmtoarea ei câteva secunde, apoi am continuat să mă mișc în timp ce Adina se lăsase  ea dezbrăcată și dominată de Corina. care îi sorbea corpul cu buzele.

Am continuat câteva minute să mă mișc așa, simțind orgasmele Corinei.. ceea ce îmi crea o stare de satisfacție. Am schimbat apoi poziția și Corina a ajuns peste mine.. sânii ei erau deasupra mea și am început să-i sug.. ușor, fin cu mișcări circulare îi alintam pieptul – și spre plăcuta mea surpriză am primit picături de lapte matern pe buze.. Adina a profitat de poziția mea și a început să mă sugă bine, cu ritm plăcut . Corina gemu într-o combinație de plăcere și durere la atingerile mele..  am continuat să sug încă un timp, apoi am dat-o pe spate ajungând peste ea, continuând să-i sărut abdomenul, coapsele, apoi clitorisul și labiile – penetrând-o cu limba, inițial ușor, apoi mai intens, ceea ce-i smulse noi gemete.. Adina veni deasupra prietenei ei și-i oferi labiile ceea ce Corina savură imediat iar Adina tremură de plăcere la atingerile ce i se ofereau.

Am decis că e cazul să schimb mișcările și am pătruns-o pe Corina scurt, lăsând-o puțin să-l primească, apoi mișcându-mă tot mai alert. Adina se întoarse spre mine și mă sărută ceea ce îmi dădu o nouă stare de bine și am crescut ritmul. Simțeam că plutesc cu atingerile femeilor pe mine.. Corina gemea și ea puternic .. iar Adina îi mângâia și sugea sânii lăptoși.. asta a fost imaginea stimulatoare finală pentru mine.. laptele Corinei în gura Adinei.. am explodat cu jeturi lungi pe burta Corinei, stropind inclusiv sânii, astfel că Adina culegea acum și sperma mea.. Priveam cu satisfacție imaginea în timp ce îmi trăgeam sufletul.. apoi Adina mi-a făcut un gest să mă alătur ei .. ne sărutam în timp ce-i sugeam sânii Corinei.. sărutată și ea pe rând de noi.. era un trio superb ce făceam..ne-am oprit când fetița a început să scâncească și Corina a adus-o la alăptat în living.. Adina mă masturba și sugea labiile Corinei.. noi senzații mă stimulară, penisul meu redeveni tare în câteva secunde și Adina se ridică, sărutându-și iar prietena.

Am intrat din nou în Corina, de data asta ușor, toată mișcarea mea era lentă pentru a nu deranja copilul.. Adina se alătură micuței și sugea sânul liber.. care adormi în final la sân și fu luat de vecina Corinei.. Am crescut ușor ritmul și Corina îmi zâmbi, era clar mai bine.. am continuat așa și am variat cât am putut de des mișcările – ceea ce a provocat-o pe Corina, străbătută de orgasme în serie.. am crescut ritmul cât am putut și am terminat în Corina care a zâmbit larg ”Poate așa vine și un băiat spuse ea!” Am făcut ochii mari, mirat de remarca ei dar ea a continuat – nici fata nu e a soțului că nu poate și atunci am amanți de fiecare dată când vreau un copil.. Ei, dacă nu voi fi tată voi fi naș am spus zâmbind și sugându-i iar sânii, completat în atingeri de Adina. Dar Corina era deja obosită de la atâta sex și aproape dormea.. am lăsat-o goală pe canapea și ne-am retras ușor, promițând că ne vom mai vedea, așa partide de sex sunt superbe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s