În vizită la Silvia

Silvia a fost adusă de șef ca nouă în echipa mea și dată colegă de birou – să lucrăm împreună și să mă ocup de formarea ei.. Aveam chef inițial de asta cum aveam chef să stau în ziua aia singur în ploaia rece de primăvară. Adică deloc. După două minute de la discuția telefonică avută cu el bate la ușa mea și introduce o brunetă drăguță, cu ochi căprui, sâni generoși.. picioare frumoase, chiar dacă nu era înaltă era bună rău.. Mormăi acolo un salut rapid și-mi văd de treaba mea. Șefu pleacă și văd că ea închide ușa în urma lui cu sistemul automat.. hmmm.. Se apropie și spune :

  • Cred că ar trebui să ne cunoaștem mai bine, vom lucra împreună.. și nu așteaptă răspunsul meu, îmi pipăie cu stil pantalonii trezind pula mea imediat, dă pantalonii jos dintr-un gest și începe să o sugă cu poftă.. hmmmmm … asta înseamnă cunoașterea.. stai un pic atunci! O las să mă încingă bine ca excitare și reacționez și eu, o dezbrac repede, o pun pe birou și încep să o fut cu poftă.. e umedă toată și orgasmele vin.. ușa închisă face să nu fim deranjați dar colegii știu deja că dacă lucrez cu colege am treabă complexă așa că gemetele noastre nu deranjează pe nimeni.
  • Mă alintă cu vorbe frumoase, mă privește dulce și comportamentul ăsta mă stimulează, cresc ritmul din nou.. mă privește răvășită și termin intens în ea.. e un superb început de zi. o îmbrățișez și stăm un pic așa.. ne adunăm încet hainele dar o opresc.. suge atât de bine încât mai vreau o dată – iar fata înțelege și se apleacă.. penisul meu în mâna ei e alintat și cu mâna la început, apoi cu buzele.. și revine tare în gura ei.. are un ritm fata asta din buze.. superb! Și mă termină repede în gura ei.. e minunată fata asta..
  • Am început să lucrăm eu explicând ce era de făcut în ziua respectivă. La un moment dat am zis că aș mânca ceva dulce.. Silvia a scos o ciocolată și a pus-o în cuptorul cu microunde și a lăsat-o 5 minute.. s-a topit în bolul în care a fost lăsată – așa că a lăsat-o să se răcorească puțin și dând bluza jos a întins-o pe pieptul ei. Am gustat-o cu voluptate.. și a continuat să își marcheze corpul cu ciocolată, provocând atingerile gurii mele.. până la a-și desena labiile cu ciocolată.. am sorbit-o cu poftă nestăvilită.. stârnind gemetele Silviei. Orgasme neștiute ca număr.. S-a liniștit un pic și m-a așezat pe mine pe scaun.. marcând corpul meu cu ciocolată și venind cu gura pe urma ei.. simțeam că zbor.. Și din nou la următoarea atingere.. și la următoarea.. brusc realizez că și penisul meu e decorat cu ciocolată și buzele ei îl alintă.. aproape am strigat de plăcere și Silvia a zâmbit.. l-a ornat din nou și s-a așezat încet în el.. începând să se miște într-un dans afrodiziac.. orgasmele reveneau în acel dans și starea mea era minunată.. am terminat cu un ultim geamăt și am rămas inert.. câteva minute am stat cu Silvia în brațe, am sărutat-o căutând să mă liniștesc.. Ne-am revenit încetul cu încetul și ne-am reapucat de treabă până a venit momentul plecării – și i-am propus să continuăm distracția. Am sunat-o pe Adina să vedem ce face – îi spusesem pe messenger ce făceam eu – și a zis că vine ea să ne ia cu mașina – să nu pierdem timpul pe drum..
  • În așteptarea ei am așezat-o pe scaun pe Silvia și m-am concentrat pe labiile și clitorisul ei – sugând cu poftă sucurile și simțind cu plăcere orgasmul ei .. Au trecut câteva minute și am primit mesajul Adinei – că e în parcarea subterană, unde nu mai e nici o mașină.. Cum nici pe hol nu mai erau zgomote nu ne-am mai formalizat și am coborât dezbrăcați spre parcare – spre amuzamentul Adinei, singura îmbrăcată dintre noi.. Doar că Silvia a vrut să se prezinte, Adina a coborât, politicoasă, din mașină.. și în câteva secunde am dezbrăcat-o și pe ea. A demarat încet, drumul până la casa Silviei era lung și idei destule pe noi..  Am urcat în spate cu focoasa mea colegă – foarte excitată de scena de trio în care intra – și a început să mă sugă încet. Nu a trebuit prea mult ca să-mi simtă falusul gata de treabă și s-a înfipt cu mișcări lente în el.. Cum era trafic, semafoare, cele două femei au avut ocazii să se sărute fugar.. Apoi Adina a rabatat scaunul din dreapta ei – devenit practic un pat mic – și am întins-o acolo pe Silvia.. Am păstrat ritmul lent de mișcare iar Adina ni se alătura de câte ori permitea traficul,
  • Am ajuns în curtea casei Silviei – o casă drăguță și discretă în marginea orașului și ne-am relaxat în veranda ei umbrită de plante cu un suc rece adus de gazda noastră.. A propus apoi să facă o cremă de ciocolată și m-am bucurat, știam ce urmează.. Am profitat de acel moment de pauză și am început să o fut pe Adina energic, cu pofta celui ce nu o mai simțise de dimineață.. Când a venit Silvia era deja unsă de ciocolată și i-am acordat imediat atenție.. eu pe o parte, Adina pe alta o lingeam cu plăcere.. pusese multă ciocolată pe vulva ei și acolo buzele mele s-au întâlnit cu ale Adinei.. ne sărutam și o lingeam pe Silvia, penetrând-o cu limba pe rând.. până m-am decis să o penetrez iar și Adina s-a ridicat spre gura ei, începând să o sărute. Mi-am adus aminte de senzațiile superbe de la birou și i-am făcut un semn Adinei , care m-a dat pe spate și cele două femei au început să mă ungă cu ciocolată, pe care o lingeau apoi, fiecare pe urma făcută de cealaltă. Limbile lor s-au întâlnit la penisul meu, supt pe rând de ele, printre sărutări reciproce.. eram departe.. pluteam în spații galactice de plăcere.. au mai făcut câteva mișcări și am terminat pe fața lor.. și s-au curățat tot sărutându-se. Dar nu m-au lăsat și m-au stimulat în continuare cu buzele.. mă mai doreau și Silvia m-a călărit imediat ce l-a simțit mai tare iar Adina s-a așezat pe gura mea… am bănuit de ce. Ritmul Silviei era tot mai intens și orgasmele ei veneau în serie dar atenția mi-a atras-o umezeala Adinei, care a avut destul de repede un orgasm.. continuat apoi cu descărcarea vezicii ei pline… super! Atâtea senzații una după alta nu așteptam! Și acest gând a însemnat și finalul meu, descărcat în Silvia la câteva secunde după ce Adina terminase cu mine.
  • Ne-am oprit puțin și ne-am așezat pe canapea.. ce să mai facem – O plimbare de seară cu autobuzul am propus eu și fetele au fost de acord.. era deja ora 9, mulți călători pe ruta spre casa noastră nu erau, planul meu era simplu dar l-am ținut deocamdată pentru mine.
  • Ne-am îmbrăcat sumar, fără chiloți sau geci, puse pe brațul fiecăruia, tricouri și fuste fetele, pantalonii de serviciu eu.. Am ajuns la stația de autobuz care era pustie și am privit graficul sosirilor, aveam un pic de așteptat și fetele m-au prins la mijloc, cu fața între sânii lor pe care-i simțeam ușor.. pipăiam prin tricouri și asta le smulgea gemete.. Era de mers cam tot traseul autobuzului și abia așteptam să vină.. a venit cu 3 oameni în el așa că am căutat un loc mai retras și m-am așezat în fața fetelor, coborând cu fața între picioarele Silviei după plecarea autobuzului din stație.. alintam clitorisul, apoi labiile, iar clitorisul.. un pic interiorul.. și iar labiile.. Silvia, ca să nu geamă o săruta pe Adina.. așa că m-am mutat cu atenția și mișcările asupra ei.. era minunată cu atingerile pe care le cerea prin mișcarea corpului.. Au mai trecut două stații și s-a golit autobuzul.. am prins curaj, am pus-o capră pe Adina și am început să o fut cu fața spre Silvia, linsă de Adina în ritmul mișcărilor mele.. nu-mi mai păsa de nimic, îmi depășisem toate stările de blocaj, eram gol cu două femei și era super în autobuz.. O stație a fost trecută de șofer ca să nu mai ia călători și să ne simțim bine.. așa că Silvia s-a ridicat ușor, fără să ne deranjeze și a mers în fața autobuzului.. ușor, i-a desfăcut pantalonii șoferului și a început cea mai dulce felație a vieții lui.. stațiile treceau de data asta fără alți călători și șoferul a întrebat printre gemete unde vrem să coborâm.. am zis repede stația așa că a oprit autobuzul, l-a pus pe avarie și a întors-o pe Silvia cu fața spre Adina, mișcându-ne în mijlocul autobuzului în cele două femei – care se sărutau în mișcările noastre.. Silvia a terminat prima șia decis să schimbe, l-a prăvălit pe șofer pe metalul rece și a început să-l călărească în ritm intens.. iar alt orgasm i-a marcat starea de bine.. dar și șoferul a terminat în acel moment.. văzându-i am terminat și eu împreună cu Adina.. ne-am privit, ne-am zâmbit, am bătut palma cu șoferul și s-a dus să repornească autobuzul.. În câteva minute coboram liniștiți în fața casei noastre.. eram noi obosiți dar seara era lungă și timp de distracție destul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s