În vizită la Ramona

Ramona a fost o cunoștință întâmplătoare.. eram la plimbare cu Adina și am trecut pe lângă ea. Adina a remarcat-o pentru ochi, eu pentru piept așa că am căutat să ne mai intersectăm o dată cu ea.. și Adina s-a prefăcut neatentă și a dat peste ea.. căutând apoi să se scuze a avut timp să o privească.. ochii Ramonei transmiteau energii interesante și Adina a lungit discuția ca să poată să o admire mai mult.. Am invitat-o în final la un suc și am discutat mai multe chestii – fără a reține însă un subiect, am trecut repede prin teme foarte variate.. A sunat telefonul ei și s-a grăbit să plece dar Adina a îmbrățișat-o, reținând-o puțin și întrebând-o când se mai văd – și așa a obținut o invitație la ceai pentru sâmbătă la 5. Au schimbat cărți de vizită și am plecat fiecare pe drumul lui.. Au trecut zilele repede și vineri seara fetele au vorbit iar pentru confirmarea vizitei. Le-am auzit la un moment dat vesele dar nu am dat importanță..

A doua zi am plecat spre blocul ei pe la 4 și jumătate.. lejeri, veseli, am ajuns destul de repede și am urcat. A răspuns repede, îmbrăcată într-un capot vaporos pe lângă care se vedeau curbele sânilor lăsați liberi. Am intrat – ceaiul era gata și am sorbit din el.. o gură, apoi a doua.. Adina s-a așezat în brațele Ramonei și a lăsat capotul să cadă de pe noua prietenă.. care a răspuns repede și sărutul lor a devenit tot mai intens, o dată ce mișcările le dezgoleau complet.. s-au oprit însă și m-au privit iar în acel moment Ramona s-a ridicat și m-a sărutat și pe mine.. Adina a urmat-o și am rămas toți 3 goi pe canapea.. moment în care Ramona a scos din noptieră 3 eșarfe negre

  • un blind sex? Mie îmi place -a zis ea, legându-mă pe mine iar apoi fetele s-au legat reciproc la ochi. Nu mai vedeam nimic, trăiam instinctul.. am întins mâinile și am găsit o pereche de sâni.. am început să-i frământ încet, cu mișcări circulare. Am simțit o mână pe coapsă, căutând.. mângâind.. atingând apoi cu două degete penisul meu.. părea să fie Ramona, Adina mă cunoaște, știe să mă prindă.. dar m-a găsit și ea.. și a început să-l mângâie încet.. am simțit o senzație și în sânii pe care-i mângâiam – deci era corpul Ramonei lângă mine.. am împins-o ușor și m-am lăsat peste ea.. a fost super să simți fără să vezi un corp de femeie, să strivești sâni cu pieptul, să simți coapsa cu penisul.. umezeala ei să fie pe corpul tău.. m-am mișcat ușor.. mâna ei a intervenit și de data asta a prins cu hotărâre penisul meu și l-a tras în ea.. woooow.. ce udă e! Am stat un pic și am început să mă mișc.. ușor, apoi mai tare, mai repede.. am simțit o altă mișcare lângă mine și am încercat să fiu atent.. s-a auzit un geamăt și un zgomot de farfurie.. deci Adina găsise ceva pe masă.. plăcut bănui dacă gemea.. după mirosul care venea, ceva dulce cu ciocolată.. s-a mișcat apoi, i-am simțit prezența alături – deci a venit spre Ramona dacă eu nu o simt aproape de mine…
  • – Ce sâni superb de dulci ai iubita – aud vocea Ramonei.. ai găsit prăjitura de pe masă?
  • – Mmmmm, daaa .. cu pieptul, că nu vedeam nimic.. mmmmmm  din nou gemete ale fetelor.. vrei să o mai caut ? spune iar Adina – nu încă, ești așa dulce și sânii tăi minunați! spune iar Ramona.. era minunat ce se întâmpla și asta mă excita teribil .. – ai devenit mai tare iubitule – spune iar Ramona – dar voi mă excitați mult, răspund eu grăbit.. – Mmmmmmm… se aud iar gemete, apoi pași.. și iar zgomotul farfuriei.. și apoi sunet de mâini lipite de corp..
  • – Mmmmmm… din nou vocea Ramonei.. ce bine mă atingi iubita.. frământă bine sânii.. mai tare! și asta sună ca un mesaj și pentru mine, așa că cresc ritmul.. mai tare strigă ea din nou și ajung să mă mișc cu furie, trăind senzații unice.. termin lung în ea.. și cad pe spate.. nu mai pot.. dar Adina mai poate.. simt mâini pline de ceva cleios care ating falusul.. din nou.. spermă și prăjitură.. gândul mă excită și știe asta.. Ramona stă și așteaptă să își revină.. bănui că au fost multe orgasme trăite.. trag corpul Adinei spre mine.. simt coapsele și ridic capul spre ele.. buzele mele ating finețea lor… se mișcă ușor cât să mă arunce în dulceața umidității ei.. care e diferită acum.. are alt gust.. hmmm… și-a pus ciocolata din prăjitură pe labii… mmmmmmmmmm.. gem lung sub impactul excitării.. limba mea caută să simtă tot, Adina începe și ea să mă sugă.. o las puțin dar eu vreau să o simt și pe ea bine.. mai sug labiile ei.. interiorul.. clitorisul, caut și caut tot mai mult.. gata, sunt iar pregătit îmi spun simțind buzele Adinei coborând pe toată lungimea penisului.. și urcând înapoi.. vreau să o fut acum! Și o trag spre mine, o întorc și nu mai trebuie gesturi în plus, o simt și intru în ea fără să șovăi.. se mișcă și ea ușor.. probabil face loc Ramonei cumva.. dar simt corpul Ramonei și spre mine.. realizez că e peste Adina și probabil iubita îi suge clitorisul acum.. simte deci și sperma mea.. și gândul ăsta îmi dă iar ritm.. parcă plutesc lângă cele două femei pe care doar le simt ca mișcări lângă mine.. nu le văd.. continui să mă mișc.. iar.. mai tare, mai repede.. cu Adina nu trebuie nimeni să spună asta, simt corpul ei vibrând și simt ce vrea.. acum simt finalul ei superb.. probabil a fost un orgasm uriaș pentru că m-a udat tot pe coapse.. și termin intens și în ea.. e minunat.. cad extenuat peste Adina.. un final de experiență superb.. voi mai încerca asta și altă dată – e frumos să ascuți simțurile fără să vezi nimic..