Meditații fierbinți partea I

Silviu și Irina erau colegi de clasă.. el mai slab la matematică, ea cu nevoie de a recupera la engleză – părinții le-au căutat, în clasa a 12- a profesori care să-i ajute. Și au găsit un cuplu de profesori fix pe ideea lor – el de engleză și ea de matematică.. fixate meditațiile de două ori pe săptămână și treaba era stabilită. Singura problemă era că ei doi nu prea se înțelegeau și se tot certau la școală din orice chestie.. acum aveau și de făcut drumuri împreună juma de oraș – de la liceu la profesori și de acolo acasă – alt traseu.

În ziua în care trebuiau să meargă la prima oră de meditații Silviu se uită aiurea în clasă și ochii îi picară pe Irina, în rochie albastră, lungă, care-i scotea în evidență ochii albaștri încadrați de bucle brunete – arată bine – gândi el și simți o atracție.. poate va sta de vorbă cu ea un pic până să plece..

Irina se simți privită și se întoarse.. văzu că Silviu stă singur la geam și-l analiză.. îi stă bine cu blugii și puloverul acela negru – îl fac sexy.. zâmbi scurt și se pregăti de oră. Trecu timpul și se terminară orele de școală. Era destul timp să ajungă la pregătire așa că o luară pe jos.. se opriră la o terasă și luară un sandviș și un suc în loc de prânz.. Silviu continuă să o studieze pe Irina, avea ochi superbi, sâni frumoși.. picioarele frumoase și simți că și el e analizat.. se simțea atras de ea acum.. mai mult decât fostele lui Irina arăta mai frumoasă și sexy.. provocatoare .. ar săruta-o.. oare e virgină? nu pare.. Irina la rândul ei îi studia profilul și începea să-l placă mai mult.. păruse arogant și asta o făcuse rece cu el dar pe măsură ce e mai atentă la el vede și părțile bune.. e frumos, educat, (bun la pat?) făcu ea rima – asta nu poate verifica acum dar e timp și de asta… are gură frumoasă.. fu stopată de o întrebare care o trezi din gânduri – Silviu o întreba dacă e gata să plece – spuse că da și plecară.. făcură câțiva pași și Silviu o opri..

  • Îmi place de tine.. nu pari așa distantă – nici tu nu pari arogant .. și Silviu o îmbrățișă și buzele lui le atinseră pe ale ei.. sărutul deveni posesiv, Irina răspunse atingerilor lui.. îl lăsă să-i simtă sânii.. un te iubesc îi scăpă lui timid.. ea se opri și-l privi – Și eu cred că te iubesc dar e abia un început.. hai să mergem..
  • Ajunseră în fața casei profesorilor – el o sărută din nou – să ne ajungă până ieșim – fără să știe că erau priviți de Iulian și Emilia – care tocmai făcuseră dragoste și continuau să se sărute în timp ce se îmbrăcau.. intersectându-se în fața geamului avură ocazia să-i observe pe cei doi tineri – în fapt aproape colegi de generație pentru doi oameni la 26 de ani.
  • – arată foarte bine ea – spuse Iulian privindu-și iubita. – Da, arată bine.. poate așa îți vei realiza fantezia de sex în grup.. răspunse Emilia zâmbind și merse să deschidă ușa.
  • Se făcură rapid prezentările, apoi repartizările și treaba începu.. exerciții, explicații.. Silviu se excită când Emilia se aplecă spre el să explice ceva cu graficul la care lucra și putu să-i observe sânii.. apoi îi atinse la o altă mișcare a Emiliei care era foarte implicată – încă excitată de Iulian.. nu știa cum să gestioneze situația și abia se controla.. țiuitul telefonului o trezi, avea un mesaj dar – o meditație anulată, copil bolnav.. profită de pauza asta și-și așeză un pic ținuta.. o privire și văzu pantalonii umflați ai lui Silviu – și dacă i se pare.. mai bine nu.. îi scrise lui iulian să iasă puțin din a doua cameră de lucru și-l împinse repede în dormitor.. îi trase rapid pantalonii și se aruncă asupra lui.. ea oricum pe sub rochia de casă nu purta nimic.. se abținu din gemete și ținu ritmul cât mai rapid.. orgasmul așteptat veni.. îi venea să strige de bucurie.. dar totuși.. nu e bine ..  rămase atentă, căutând al doilea orgasm – care veni și el.. smuci o pernuță de pe pat și o folosi ca să se descarce.. gemu intens din următoarele mișcări.. era tot mai bine.. și pernuța camufla sunetele, ținută în dreptul gurii.. se eliberă așa de energia pe care o avea cu un ultim orgasm și zâmbi..
  • – Așa mai merge, sunt bună de treabă iar!
  • Silviu termină exercițiile și merse la Irina.. o sărută, o mângâie pe sâni dar nu îndrăzni mai mult, nu știa când revin profii.. nu se cădea .. o mai sărută o dată, cu mai multă pasiune.. Irina răspunse și ea.. o mână alunecă spre abdomenul lui și el gemu ușor.. drumul era bun, locul nepotrivit.. se ridică când i se păru că aude un zgomot și cu regret merse la biroul din cealaltă cameră, așteptând revenirea Emiliei, care apăru și ea, toată un zâmbet, verifică exercițiile, aprecie rezultatele. Mai făcură câteva și terminară ședința.. spre bucuria lui Silviu care abia aștepta să nu mai fie grăbit de vreo treabă cu Irina.. se plimbară prin oraș, se sărutară și ding – sms – Irina singură acasă, plecau la o petrecere părinții.
  • Cea mai bună veste iubi e asta, avem toată casa doar pentru noi… și te doresc!
  • Nu vorbiră nimic câteva minute, emoția a ceea ce urma le bloca orice discuție.. intrară în apartamentul Irinei și o dată ușa închisă la dormitorul ei se luară în brațe.. Silviu o ridică și o așeză ușor pe pat.. ea îl scăpă de pulover, de tricou.. de pantaloni. rochia ei avu aceeași soartă.. erau goi și fericiți de momentul care îl trăiau.. o sărută din nou.. apoi îi atinse ușor gâtul.. îl marcă din mușcături ușoare.. mângâie sânii cu buzele, apoi și cu palmele.. continuând să coboare spre coapse.. până atinse feminitatea ei – pe care o sorbi cu plăcere.. iar și iar .. gemetele ei îi arătau că e bine și insistă.. penisul lui începu să doară și se opri puțin.. ea întinse palmele și începu să-l mângâie și ea.. văzu erecția lui și fu plăcut impresionată.. nu se gândi decât că o va face fericită, nu era în mintea ei nici o comparație cu experiențe anterioare și gesturile ei îl încurajară. Se lăsă peste ea și o pătrunse ușor.. așteptă să simtă toată adâncimea ei și începu să se miște mai repede.. Ea participa și spunea tot cum simte, îi îndruma ritmul și asta-i dădea și mai multă încredere.. simți primul ei orgasm și asta-i creă o stare suplimentară de bine.. crezu normal să crească ritmul dar ea îl liniști.. rămase puțin în ritmul lent al momentului, apoi la îndemnul ei reveni.. mai repede, mai tare.. ea deja plutea.. orgasmele veneau repede și intens.. închise ochii și se oferi senzațiilor, așteptând finalul lui.. făcu câteva contractări cât să-l stimuleze și asta îl excită din nou.. termină aproape imediat și se lăsă peste ea într-o îmbrățișare tăcută.
  • În capot de casă ea, el doar în tricou stăteau fără să se formalizeze și savurau ceaiul de după dușul ce urmase momentului lor de împlinire – cum îl denumise Silviu. Cea mai frumoasă partidă de amor, completase ea.. O vor mai repeta de fiecare dată când se va putea – iar la ea, cu tata lucrând în alt oraș și mama mai mult în tură de seară.. vor fi ocazii destule – spuse ea zâmbind fericită spre el.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s