Meditații fierbinți 4

Senzația fu superbă – să te trezești și să-i simți tot corpul lui – fu primul gând al Irinei – care se mișcă încât să provoace primul orgasm al zilei, ușor dar imediat venit..

Treziți toți au avut o dimineață frumoasă împreună – dar au trebuit să se despartă prea repede, Silviu și Irina erau așteptați acasă.. Pe drum s-au gândit cum să rezolve problema asta. Și să aibă mai mult timp cu Iulian și Emilia. Grupul creat pe Messenger funcționă și găsiră ideea unui picnic împreună – de la care relația de elevi – profesori să evolueze și pentru părinți la una amicală și să nu mai fie probleme cu ieșirile. În definitiv ei aveau 19 ani iar Emilia și Iulian aveau 26, diferența nu se simțea.. Și discuția acasă a fost una normală, fără nici un fel de probleme, părinții au înțeles ideile tinerilor.

Săptămâna trecu fără chestii noi.. cu sex intens marți.. dar cam scurt, dat și de faptul că a doua zi era iar școală. Ziua de vineri veni și cei doi luară doar o mapă cu ei la școală nu gențile obișnuite ca să se descurce mai ușor la drum spre meditație. Ieșiră de la ore cu o nerăbdare mare și se îndepărtară repede de zonă.. ajunseră în zona unei stații de autobuz – unde Irina îi spuse lui Silviu că nu mai poate, îl vrea acolo.. Silviu ezită puțin apoi se așeză pe bancă și o trase pe Irina peste el.. cu o mână sub fustă o mângâie ușor în timp ce cealaltă deschise blugii și penisul ieși erect – de la situația că puteau fi surprinși de vreun pasager atent. O mișcă încet pe Irina cât să-i simtă iar umezeala și intră în ea.. prima clipă fu surpriză și Irina tresări dar realizând unde sunt se abținu.. începu să se miște în ritmul ei, Silviu fiind cam imobil în acea poziție, dând sporadic contre.. atinse un orgasm mic și realizând că al doilea îi putea da de gol se opri. Îi zâmbi și-i făcu semn să plece.. se sărutară bucuroși și ieșiră pe trotuar, grăbiră pasul și ajunseră la timp la Iulian acasă. Iar exerciții, formule, o oră jumătate după care declarară oficial deschis weekendul. Băieții făceau bagajul de picnic, cort, pătură, jocuri, femeile terminau partea de mâncare. Mai trebuiau câteva luate dintr-un market aflat în drum dar și acolo pentru câteva ingrediente nu aveai cum sta mult.

Rezolvară rapid și marketul și benzina și la drum de acum.. Iulian știa un loc în pădure cu izvor aproape, bine amenajat pentru picnicuri dar puțin folosit pentru că drumul forestier nu era pe placul multora. Fetele, în spate stând, deja se dezbrăcaseră reciproc, se mângâiau pe piept, se sărutau pasional, erau deja încinse. Silviu încercă o glumă că sunt deja pornite, ce se fac ei și Emilia răspunse ”stați fără grijă că nu scăpați!” – ceea ce stârni amuzament.

Parcară mașina și scoaseră mâncarea, grătarul, cortul de 4 persoane – care fu montat de băieți foarte operativ și unde ajunse și lada frigorifică. Fetele începură să facă mâncarea, curățând legumele pentru pus la grătar. Veniră și băieții și începu gătitul propriu zis de grătar, bucăți de friptură se rumeniră iar fetele acum făceau salata. Într-o oră, seara lăsată, grătarul terminat, mâncară la masa de picnic la lumina lumânărilor aduse. O dată terminată masa considerară treaba de afară finalizată și intrară în cort..  unde era deja pornit de băieți un reșou portabil și căldura era deja foarte bună, 25 de grade arăta ecranul. În câteva secundă căzură și hainele băieților, necesare cât se ocupaseră de grătar.. și cele două femei se puseră peste ei, la joacă pe coapsele lor, cu falusurile lor, mângâiate , supte și iar mângâiate printre gemetele lor… cele două se priviră satisfăcute și se sărutară ușor.. apoi ca la un semn se urcară pe băieți și începură să-i posede.. Silviu și Iulian stăteau rezemați în sacii de dormit și se priveau mulțumiți.. senzații superbe îi cuprindeau.. simțeau dorința și orgasmele iubitelor.. dar trebuiau să ofere și ei mai mult.. se mișcară și trecură deasupra.. și începu ritmul lor.. Irina și Emilia gemeau mulțumite.. Emilia simți însă că Iulian e gata să termine și-i spuse ”te vreau aici!” arătând gura.. și băieții se conformară.. terminară în gurile iubitelor.. care se sărutară iar amestecând sperma.

Cu multă veselie merseră la izvor să se spele – spuneau ei – dar spre acel loc băieții erau deja iar excitați.. rezemară fetele de bârnele din apropierea izvorului și începură iar penetrarea.. doar că schimbând partenerele. Gemetele lor se auzeau departe în pădure dar nu mai conta, lupi și vulpi știau că nu sunt în zonă iar prima casă era departe.. doar nu îi atacau căprioarele .. se relaxară și orgasmele veniră în șir.. Iulian făcu un gest scurt, o întoarse pe Irina și începu să o fută în cur.. care cedă ușor, era deja știut din alte experiențe, cu Silviu mai ales. Emilia zâmbi și-i spuse lui Silviu ”vreau și eu!” și schimbară și ei poziția.. Zâmbetele largi ale femeilor arătau că se simt bine și așa.. și asta-i stimulă pe băieți, ritmul crescu și cu două strigăte terminară în găoaza femeilor.. rămaseră așa două minute.. era așa de bine și ei așa moi acum.. se îmbrățișară, se mângâiară.. și în sfârșit se spălară. Încet, frumos, normal din mișcările acelea ieșea o nouă excitare dar oboseala se vedea.. Ajunseră înapoi în cort. Ochii Emiliei căzură pe sticla de apă minerală – Jucăm învârte sticla? întrebă ea. Și – cu excepția voastră – cine învârte linge sau suge perechea indicată. – Super! răspunseră în cor și Emilia avu onoarea primei lansări. Tare, energic, nu conta ce pică.. și sticla arătă spre Silviu . Veni peste el, îl mângâie, sărută penisul, îl luă între sâni – până fu suficient de tare ca să înceapă să-l sugă cu poftă.. sub îndemnurile celorlalți – ceea ce o excită teribil. Știa că e udă.. poate următoarea învârtire va fi pentru ea.. și se udă iar.. Îi simți finalul și îl supse până la capăt de fiecare dată.. și el descărcă în gâtul ei sperma.. îl mai ținu puțin.. sperma avea mereu un efect bun, parcă era dată jos și gândul ăsta îi aduse un alt orgasm..

Din nou în cerc, învârte Iulian și cade Irina.. îi zâmbi și spuse ”rândul nostru!” – Irina era deja udă cum o privise pe Emilia, aștepta rândul ei .. când limba lui o atinse avu un orgasm imediat dar Iulian știa să insiste.. știa cât de excitată e din privirile schimbate mai devreme.. limba lui curta clitorisul, apoi labiile, și iar clitorisul.. sugea, alinta tot ce simțea – se concentră apoi asupra interiorului, lingând ușor pereții vaginului.. iar și iar.. apoi din nou clitorisul, labiile.. și iar interiorul.. și Irina explodă într-un orgasm uriaș.. moment în care se opri și Iulian.. o așteptară să iși revină puțin, ea urma.. Și lovitura Irinei o găsi pe Emilia.. băieții zâmbiră – fetele știau să o lungească bine – și Irina începu să o alinte pe Emilia.. fără grabă, mângâia, sugea, lingea fiecare milimetru al iubitei sale.. gemetele ei arătau cât de intens simte senzația.. clitoris, labiile erau atinse tandru cu buzele, supte apoi și linse cu limba.. care se insinua apoi încet în vagin și începea penetrarea.. pentru a reveni după pe labii să se joace cu ele.. și iar în vagin.. jocul dura.. și dura în căutarea descătușării .. orgasme mai mici fură savurate de Irina dar nu se puteau opri.. și orgasmul final le stoarse pe ambele .. se îmbrățișară și adormiră una în brațele celeilalte.. încât băieții se așezară și ei alături, traseră o pătură peste ei și adormiră la rândul lor.

A doua zi ei se treziră primii și începură pregătirile de mic dejun – frigărui făcute pe grătar. salata făcută în bol, totul gata până să se trezească fetele. Care se treziră, se priviră și poftele de seara trecută reveniră.. se mângâiară ușor, pe corp, pe piept. pe abdomen, pe coapse..  tremurau deja de excitare când degetele atinseră clitorisul.. și începu o penetrare simultană care stârni gemete intense.. băieții auziră afară și se excitară.. ca să nu le întrerupă începură să se masturbeze ușor și pe măsură ce gemetele creșteau în intensitate urcau și ei ritmul – încât terminară în câteva minute pe frunzele boscheților din apropiere.  Venind cu frigăruile și salata în interior fetele remarcară luciul special al falusurilor după ejaculare.. și se umeziră realizând că a fost reacția la gemetele lor.. Mâncară cu multe glume spuse și îi provocară pe băieți – care reacționară imediat. terminară masa și le luară pe fete pe sus, erau deja excitați bine  – într-un gând le întoarseră și le penetrară pe la spate.. vaginal și anal, alternativ.. asta le surprinse dar trezi și senzații noi, gemete .. și un final superb.. cu focuri de artificii în corp spuse Emilia. Ieșiră apoi la plimbare dezbrăcați – până la izvor dacă era cineva îl chemau să se alăture – glumi Iulian. Ajunseră la izvor și Iulian șopti spre Emilia ”vreau să mă sugi!” iar femeia se aplecă și începu mișcarea. Silviu văzu ce fac prietenii lor și imediat avu o idee.. se lăsă în genunchi și începu să-i dea limbi Irinei – ceea ce aduse și o reacție pozitivă a Emiliei, care – i vedea pe cei doi. Silviu intensifică mișcarea și simți primul orgasm al iubitei.. și continuă, voia mai mult. Și orgasmul veni – cu un strigăt al Irinei – care îl încântă pe Silviu. Sărută labiile iubitei când simți ceva diferit – și Irina începu ușor să se pișe în gura lui dar Silviu rămase acolo, atent la tot ce oferă Irina.  Termină ușurată dar Silviu era teribil de excitat acum.. o sărută scurt și o puse capră pe piatra rece de lângă izvor și o penetră cu o mișcare scurtă – ceea ce provocă un nou geamăt. Iulian văzu ce face Silviu și copie poziția și el încât acum fetele stăteau alăturate și se sărutau în ritmul dat de cei doi bărbați. Care se și înțeleseră din câteva cuvinte asupra unei poziții de la cort.. acum însă excitarea era mare și doreau să termine.. iar cele două femei se mișcau foarte bine, provocau.. iar Silviu termină repede. Iulian fu îmbrățișat de Irina care începu să-l mângâie cu sânii pe spate și cu palmele pe piept.. fu o senzație superbă și suficientă iar el termină intens în Emilia.

Se întoarseră la cort, vorbiră chestii – așa de consumat timp și revenit puțin. Stabiliră masa de prânz, și se relaxară apoi întinși.. Iulian întinse mâna și începu să o penetreze cu degetele pe Irina în timp ce Emilia îl masturba pe Silviu.. prima cedă Irina – care se întoarse și ea spre Iulian și începu să-l sugă. Emilia prinse pula lui Silviu între sâni și continuă mișcările. Excitarea se vedea la ambii băieți – care terminară împreună, ceea ce le încântă pe Emilia și Irina care se jucară cu sperma lor, întinzând-o pe corp. Lăsate pe spate adormiră puțin iar băieții le urmară exemplu.

După o oră de somn bun Silviu se trezi și o dată cu el și Emilia..cei doi își zâmbiră, se sărutară iar Emilia începu să-i sugă pula.. dorea să fie cât mai repede plină. Zgomotul trezi și pe ceilalți – care se alăturară. Silviu începu să o fută pe Emilia, peste ea se așeză Irina care dorea să simtă corpul prietenei iar Iulian se așeză în partea cealaltă și Irina se așeză mai bine ca să-i sugă scula în plină erecție. Prinzând imediat ocazia Silviu începu să le-o tragă alternativ celor două femei și cortul se umplu de gemete feminine. Era superb și ambele se simțeau minunat cu pieptul lipit una de cealaltă. Cei doi bărbați se priviră plini de satisfacție.. și Silviu termină ejaculând pe fesele fetelor în timp ce Irina termina cu Iulian și-l sugea până la ultima picătură. Era o senzație superbă pentru ei dar era și țimpul să pregătească masa. Ieșiră din cort și aranjară frigăruile pe grătar iar fetele spălau legumele pentru salată.. ocazie pentru băieți să le prindă aplecate asupra castronului și să le mai umple un pic.. câteva mișcări și întorceau grătarul.. cu schimbul – ceea ce le excita mult pe fete. Mâncară îmbrățișați, cu femeile peste băieți și cu sculele lor în ele.. și asta mai dărui niște orgasme. Din mișcări reușeau două lucruri – să-i hrănească pe băieți și să îi simtă mai bine în ele. Emilia și Irina zâmbeau larg cu senzațiile pe care le aveau.. orgasmele erau înlănțuite.  Terminară masa și fetele se dezlănțuiră, doreaau valul acela mare care din mișcări lente nu ieșea. Și cu ritmul pe care-l ofereau băieților orgasmele veneau în cascadă.. Emilia se prăbuși, nu mai rezista iar Irina se lăsă și ea ușor peste Silviu. Care se ridică schimbând poziția și preluă ritmul – iar Iulian făcu la fel. Terminară astfel și băieții, ejaculând adânc în iubitele lor. Apăru imediat berea și ambele cupluri se relaxară. Discuții, glume, timpul trecu frumos și erau gata de cină. Cam obosiți puseră de-o salată mare ca să ajungă la toți. Apoi Silviu o îmbrățișă pe la spate pe Emilia și intră în ea scurt.. ceea ce-i făcu plăcere. O trase spre ea pe Irina și cele două femei se îmbrățișau pe ritmul lui Silviu. Iulian veni și el în spatele Irinei și refăcu perechile din casa lor. Oboseala se simțea dar și dorința era acolo.. încât femeile se umeziră bine de la ritm și atingeri reciproce, sâni care se loveau unii de alții și mișcările provocatoare stârniră bărbații.. care începură să joace în spatele lor vagin -anus cu multă dorință și asta stârni noi gemete ale fetelor.. – termină în cur apucă să spună Emilia și fu de ajuns.. jeturi o umplură instantaneu, iar comanda fu asumată și de Iulian. Cele două femei se îmbrățișară din nou iar cele două perechi se ridicară ușor și merseră afară să se spele cu apă lăsată la soare ziua – pentru orice necesitate, era bună acum, călduță. Apa izvorului la acea oră târzie era prea rece. Reveniră în cort și adormiră repede, răpuși de o zi foarte excitantă.

A doua zi femeile fură primele în picioare și începură să pregătească, printre alinturi reciproce, micul dejun. Băieții le priveau și așteptau să fie gata sandvișurile. Mâncară agale și când să iasă la plimbarea planificată se porni ploaia.. așa că rămaseră în cort și începură jocuri nostime și în același timp erotice. Se mângâiau, se sărutau, se masturbau reciproc în cuplu.. ceea ce era un preludiu bun. Emilia sări pe Iulian și reîncepu jocul de ieri, în ritm alert și asta aduse rapid satisfacția orgasmului.. Irina își privi un pic prietena apoi sări și ea pe Silviu și impuse inițial un ritm lent, crescut împreună, contrele lui o ajutau și finalul lor veni împreună. Se simțea foarte udă din ultimul orgasm când simți forța ejaculării lui Silviu în ea.. iar strigătul ei de final aduse și finalul lui Iulian.. era super.. ”nu mai putem ieși, ne spălăm acasă. plecăm imediat ce stă ploaia ” decise Iulian și toți începură să împacheteze lucrurile de interior. Deja Irina fremăta la ideea că și în mașină ar merge o partidă de sex.. ceea ce nu prea era în gând cu Iulian care fiind șoferul nu putea participa.. și atunci femeile săriră pe el, Emilia îl încălecă, Irina își puse pizda pe fața lui și cele două femei își zâmbiră și se sărutară.. Iulian încercă să vină pe ritmul Emiliei și iubita lui începu să geamă de satisfacția a ceea ce primea.. se văzu însă lumina primelor raze de soare ale acelei zile și se grăbi să-l termine.. ceea ce nu fu greu.. câteva contre bine apăsate și Iulian termină în vaginul Emiliei în timp ce Irina termina și ea.. dar lăsa și un fir de urină pe buzele lui, inițial ușor apoi tot mai mult.. iar Iulian bău tot.

Împachetară repede și plecară; Iulian în față în tricou și pantaloni scurți, fetele cu Silviu în spate. Irina se mișca ușor în pula lui iar Emilia o săruta pe iubita ei, mângâindu-i sânii, coapsele.. și asta îi grăbea orgasmele. La blocul lui Iulian deja Irina era udă toată.. dar trebuia să-l termine așa că profită de faptul că mașina era la semafor și grăbi ritmul.. iar Silviu termină în ea, îmbrățișând-o din spate.. era perfect.

O dată ajunși sus își sunară părinții că se vor muta cu Emilia și Iulian.. era atât de frumos să stea non stop împreună încât era păcat să piardă timp cu drumurile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s