Surorile generoase 1

Ligia și Magda erau surori, mature ambele, cu chef ambele de distracții și mai ales de sex.. doar că Magda avea partener în timp ce Ligia tocmai se despărțise.. și se uita acum lung la Dan, prietenul Magdei.. Trecură câteva zile de la primul gând și stând la cafea Magda întreabă
– Ce e cu tine, ești tot dusă pe gânduri de câteva zile..
– – Am un gând dar e greu cu el..
– – Spune, poate rezolvăm..
– – Nuu, lasă
– – Spune tu odată!
– – Păi ți l-aș fute pe Dan.. am avut acum două zile un vis erotic.. era așa bine!
– – Asta era? Păi nu mă tem să ți-l las, îl împărțim până găsești altul.. Acum ar trebui să apară și eu am niște treabă.. baftă nebuno!
– Și Magda iese veselă pe ușă. După discuție și Ligia devine veselă și pune muzică, dansează prin cameră, parcă ar zbura prin cameră.. în elanul ei aruncă bluza, rămânând în bustieră.. neatentă îl nimerește pe Daniel care tocmai intra în casă. Aruncă o privire și începe să râdă de privirea fâstâcită a bărbatului care nu se aștepta la asta..
– – Bună Dan, Magda are niște treburi.. stai puțin cu mine?
– – Stau…
– – Dansezi? întreabă ea și îl trage spre dânsa ca într-o chemare la vals.. pieptul ei se lipește de el, capul ei e pe umărul lui.. îl trage și îl împinge după cum simte ritmul muzicii.. încercând însă să fie cât mai lipită de el.. Nu apucă să stea prea mult că începe un blues.. zâmbește în pieptul lui.. va putea să se miște și mai provocator.. Așaaa băiete își spune ea simțind erecția lui.. Și continuă să stea lipită de el și să miște sânii cât mai mult. Încă o mișcare, ridică atunci capul și îi vede privirea exprimând dorințe. Îl sărută și-l trage iar spre ea.. îi aruncă tricoul. El ar vrea să spună ceva dar nu prea are timp, îl atacă din fiecare gest, îl provoacă din următorul.. să nu fie Magda acasă când ajunge nu i s-a întâmplat și de aceea nu înțelege, surorile îl împart sau îl încearcă.. probabil prima variantă, hai să lase valul să-l ia. Și cei doi se dezbracă cu gesturi largi, hainele sunt aruncate aiurea prin cameră.. acum îl sărută ea pe umăr, acum îi sărută el sânii.. apoi ea îi mângâie abdomenul iar el insistă pe pieptul ei frumos. Recunoaște în sinea lui, da s-a uitat la sânii ei când permitea bluza, i-a plăcut ce arăta.. mâna ei e deja pe scula lui.. care pare dureros de tare, de pregătită acum.. când el îi atinge triunghiul e umedă și mai pregătită ca oricând ..
– – Fute-mă acum ! mai spune ea și el se repede deasupra ei.. Intră cu o mișcare scurtă în ea și dansul începe impetuos.. o simte tot mai udă și înțelege plăcerea ei, e bine, tot mai bine.. încă puțin și strigătul ei anunță finalul.. e super, își spune el și lasă energiile să vină cu ultima mișcare se descarcă lung în ea.. se lasă apoi peste pieptul ei și ea îl îmbrățișează, se sărută încet …
– – Bravo scumpilor, mă bucur să vă găsesc așa, cum te simți sormea acum, mai ești tristă? – întreabă Magda din ușă
– – Nu sis, e super după un asemenea futai, Dan e minunat.. am uitat să număr finalurile cu el..
– Vă las să vă reveniți un pic și o facem în 3, așa e frumos, nu sis? Dacă tot facem destăinuiri azi și eu aș vrea să ți-o trag un pic, arăți superb cu pieptul ăla mare – spuse Magda stârnind zâmbetul Ligiei.. acum pun de-o cafea și vă reveniți!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s