Intimitate lesbiană 1

Iulia avusese o relație normală la început dar la momentul primei ecografii a copilului lor,aflând că va fi fată, Marcel o făcuse proastă că nu-i poate face un băiat și dispăruse fără urmă – probabil plecase și din țară. Dar lucrurile se aranjară repede. Venise vara la momentul celui de-al doilea control în care făcea ecografie, era deja însărcinată în 5 luni când copilul ei se hotărî că-i poate face o surpriză și se întoarse iar Anca i-o prezentă astfel pe geamăna ei Viviana, ceea ce produse o și mai mare emoție încât, ridicându-se de pe masa de consultație o îmbrățișă pe doctoriță.. care o îmbrățișă și ea cu bucurie și cele două femei se priviră desprinzându-se.. scântei se simțeau între ele. O atracție neașteptată cuprinse corpul Iuliei.. care o îmbrățișă din nou.. de data asta mai ferm, pieptul ei strivi pieptul prietenei descoperite și o privi intens înainte să o sărute ușor pe buze. Cum nu veni nici o opoziție limba ei desfăcu buzele și sărutul explodă, cele două femei se lăsară câteva minute duse de val, într-un joc intens de mâini, limbi și buze. Cu greu se opriră, conștiente că pot fi surprinse și Iulia spuse :
– Ne vedem la un ceai la mine?
– Desigur! – și îmi poți spune Raluca, din momentul ăsta gata cu doamna doctor. Uite cartea mea de vizită, sună-mă la 5!
– Sigur, iar eu sunt Iulia – se prezentă și ea zâmbind din nou. O îmbrățișare de plecare și Iulia ieși cu regret că nu poate face drumul acasă împreună cu prietena ei..
Spre casă o luară gândurile.. Cum de așa o atracție? Avusese multe femei în jur mai tot timpul dar atracție iok.. Ea era mereu atrasă de bărbați, încă din școală era cu ochii după ei.. și atunci cum? Încercă să fie conștientă de lumea de pe stradă și sesiză că e privită și de bărbați și de femei.. și că le poate zâmbi tinerelor cu care se intersectează.. Asta o puse pe gânduri.. Oare eșecul relației schimbase ideile ei sexuale? Și cu remarca asta deschise ușa blocului ei – apartamentul îi fusese dat de părinți care plecaseră la casa bunicilor de la țară când ea începuse relația cu Marcel. Asta măcar era bine, un apartament de 3 camere pentru ea și fetele ei era numai bun. Serviciul o ajuta lucrând la o multinațională nou deschisă în oraș, banii nu erau o problemă, mai ales că făcuse cursuri de echivalare și intrase la o grilă medie. Intră în living și aruncă o privire – era ordonat pentru primirea Ralucăi. Privi ceasul – 4 jumătate se făcuse, era timp de un duș bun. Se dezbrăcă ușor și se privi la oglinda din hol, care o prindea în toată înălțimea și goliciunea ei. Își zâmbi – era plinuță din cauza sarcinii dar frumoasă. Părul blond și lung, ochii albaștri, sânii mari ar fi putut atrage pe oricine – își spuse ea mergând încet spre baie. Lăsă apa să curgă puțin.. să fie destul de caldă cât să o mângâie.. și gândul îi zbură la Raluca, cum ar putea-o mângâia ea.. un gest instantaneu o făcu să-și mângâie sânii stând sub jetul cald de apă.. apoi abdomenul și sfârși între coapse, începând să se masturbeze lent.. mișcări circulare.. apoi liniare.. și iar cercuri.. se simțea tot mai bine! La cuvintele astea se opri un pic și degetul mijlociu al mâinii stângi intră în ea. Începu să se miște în el, tot mai insistent, apoi mișcă și inelarul și continuă penetrarea. Simți că are nevoie de mai mult sprijin și se rezemă de perete. Introduse și degetul arătător și crescu ritmul.. orgasmul veni dar ea aștepta mai mult, mai mare.. într-un final toată palma intră pentru un ritm nebun și ea simți că plutește, că zboară, că vede focuri de artificii în beția acelui orgasm uriaș.. Se lăsă să alunece în cadă cu mângâieri ușoare. Și în sfârșit începu să se spele, după minute bune de letargie.
Ieși îmbrăcată într-un halat roz și privi ceasul : 5 și 20 wow.. o să creadă Raluca cine știe ce! Și căută repede telefonul și poșeta, găsi cartea de vizită și o sună grăbită
– Iubita, scuze, am fost la duș și am stat mai mult un pic. Eu stau în zona Parcului Central, cât faci până aici? Blocul are 4 etaje și e o farmacie Catena la parter. Interfonul e 04, te aștept! Și Iulia plecă grăbită la bucătărie să facă ceaiul, fără a se mai formaliza de ținuta ei.
Raluca zâmbi după discuția telefonică și, involuntar, grăbi pasul. Îi plăcuse Iulia din primul moment. Știa că atrage femei pentru că i se mai spusese că e iubită de femei lesbiene dar Iulia fusese prima care și făcuse un gest spre ea, arătând clar că o place.. și ea o plăcea chiar dacă sarcina avansată arăta că avusese un partener .. dispărut pare acum din moment ce nu a venit cu ea. Va lămuri totul în seara asta. Inclusiv problema locativă se va rezolva, chiria ei va fi istorie dacă atracția lor se confirmă. Și cu un zâmbet larg ajunse la blocul Iuliei și apelă interfonul.
Iulia tocmai termină de făcut ceaiul când auzi interfonul și se grăbi să iasă.. deschise nerăbdătoare și apoi deschise și ușa. Raluca apăru în același taior de la spital în fața ușii iar Iulia îi făcu loc să intre, apoi închise ușa și o îmbrățișă repede..
– Mi-a fost dor de tine, spuse ea sărutându-și iubita în timp ce lăsa halatul să cadă. Goală o îmbrățișă din nou și o sărută mai încet.. mai lung, nu mai era nimeni să le vadă, nimeni să le grăbească. Seara începea acum și se termina când dorește ea – iar gândul acesta o excită teribil. O trase încet spre living continuând să o sărute și să o dezbrace.. încet.. acum căzu fusta, acum taiorul, apoi cămașa și sutienul până ajunse și Raluca goală în brațele ei :
– Iată-te în haine de casă! exclamă Iulia spre amuzamentul ambelor femei
Puse cana cu ceai în mâna Ralucăi și o trase înapoi în brațe.. îi mângâie sânii, apoi coapsele, încet, fără să se dea nici un semn de grabă.. în săruturile pe care le împărțeau savurau și ceaiul. La scurt timp cana era gata și Iulia decise să treacă la acțiune. Mâna ei coborî hotărâtă între picioarele Ralucăi și începu să o penetreze energic, ceea ce smulse un geamăt acesteia.. care căută și ea să o atingă, cuprinzând tandru sânii cu palmele. Senzația era minunată dar Raluca dorea să facă și ea mai mult, mâna ei căută de asemenea să coboare și atinse abdomenul Iuliei – care gemu, plăcut surprinsă de gestul iubitei. O privire și Raluca alese covorul moale pentru a continua jocul, o trase ușor pe Iulia de pe canapea, râzând de gest, acum erau față în față și fiecare putea alinta tot corpul celeilalte. Dubla penetrare veni normal, mâinile lor se încrucișau spre vulvele fierbinți iar orgasmele se succedau și ele.. În căutarea unei noi senzații Raluca se aruncă peste Iulia, sânii se striviră reciproc și vulvele se frecau una de alta.. gurile se căutară și sărutul veni.. limba Iuliei o primi cu dorință, o căută, o alintă, apoi o urmă când limba ei se retrase.. buzele mușcau una din alta.. fetele se opriră gâfâind de dorință dar și de oboseală și undeva un ceas anunța ora 9.. burta Iuliei scoase un sunet sec și cele două femei începură să râdă. Se ridicară și merseră în bucătărie unde Iulia scoase porții generoase de mâncare ”eu mănânc pentru trei” zâmbi ea în timp ce Raluca alese să facă un sandviș cu caș și pastramă. Nu se putu abține să nu-și folosească mâna liberă și o mângâie pe coapse pe Iulia.. mai jos, mai sus, se juca încet iar prietena ei zâmbi fericită. O zi superbă se termina – aflase că nu e un copil ci doi, aflase că e lesbiană și că are o nouă relație oficială – dar cu o femeie, iubita ei Raluca. Care, terminând prima, se apucă să spele vasele. Când termină, Iulia se ridică, luă un castravete decojit de pe masă și începu pe la spate să o penetreze pe Raluca. Alte gemete, alte senzații, alte orgasme. Într-un final terminând de spălat, Raluca o luă de braț și o trase după ea. Ora deja era târzie pentru o gravidă, e timp de dormit. Și cele două femei intrară în dormitor.
– Dormim acum dar îmi promiți că mâine te muți? Și că vom împărți de acum fiecare noapte? – și Iulia ridică o privire plină de dorință spre blonda cu ochi negri de lângă ea.
– Te iubesc iubire, bineînțeles că de mâine stau cu tine, voi anunța dimineață că renunț la chirie și după serviciu , cu un taxi, aduc tot aici. A ta sunt de acum zi de zi!
Și Raluca zâmbi larg îmbrățișându-și iubita ..
– Și eu te iubesc spuse cu un oftat Iulia dar orele astea de extaz m-au obosit groaznic.. nu mai pot de somn..
– Dormim imediat iubita spuse Raluca stingând lumina și îmbrățișându-și iubita, tu ești și iubita dar și pacientul meu, trebuie să am grijă mare cu tine, vom fi două mămici pentru doi copilași.
Și luând-o în brațe, cu un ultim gest, trase pătura peste ele și cele două femei căzură într-un somn adânc..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s