În vizită la Ionel

Fără Adina, plecată la un curs în străinătate, m-am decis în weekend să trec pe la fratele meu Ionel. Am condus spre orașul lui timp de două ore, cât să ajung exact înainte de prânz la el. Ne-am întâlnit în apropierea blocului, în parcarea de la Mall și am lăsat mașina acolo.  Am urcat la el și i-am cunoscut iubita, Luiza, o brunetă superbă cu ochi albaștri. Cât a mers ea să pregătească masa a apărut Georgiana, o brunetă cu ochi negri superbă care s-a așezat imediat lângă mine, foarte spontană, prezentându-se singură pentru că Ionel era la bucătărie să ajute puțin. Am simțit imediat atracția și ea de asemenea, a ținut privirea sus și am zâmbit. A răspuns cu un zâmbet și eu.. și mă întrebam cum aș putea să o țin în brațe. Pentru că la ce corp generos vedeam.. aveam pe ce pune mâna. Am încercat să fiu un pic atent asupra telefonului pentru a putea gândi un pic ce fac și a mă gândi cum o abordez în continuare. Pentru că vroiam să fie a mea cât mai repede. O urmăream discret și vedeam cum continuă să mă privească – deci o interesez mai mult decât a lăsat să se vadă. A revenit Ionel și a început o discuție dar puțin mă interesa, răspundeam dacă mă întrebau – eram atent asupra ei, o vedeam goală în fața mea. A venit un pic și Luiza și am apucat a le privi pe amândouă .. frumoasă și Luiza dar Georgiana era peste. Am participat vesel la masă când am văzut că telefonul lui Ionel sună.. se scuză și iese. Terminăm masa și Georgiana o ajută pe Luiza să strângă.. eu m-am așezat în fotoliu și m-am relaxat.. aud un alt telefon și Luiza vine la mine și spune că a intervenit ceva la serviciu, trebuie să plece puțin, mă lasă să mă odihnesc, vine cât poate de repede.

Iese Luiza și apare Georgiana, toată un zâmbet, și se așează în brațele mele.. pieptul ei se lipește de al meu și buzele ei le gustă pe ale mele într-un moment superb. Îi mângâi sânii frumoși prin bluză dar asta o nemulțumește și cu un gest scurt o aruncă.. mă ridic în picioare ca să ne putem mișca mai repede și într-un minut suntem goi, bucurându-ne cu atingeri lungi unul de corpul celuilalt.. mă aplec peste ea și o sărut iar, ea ar vrea să mă tragă spre ea, pare că și ea are un plan! O opresc un pic, o bat cu palmele pe fund și fuge de mine, alergăm goi prin casă și ne sărutăm fugar căutând un loc bun pentru finalul nostru.. mă trage într-un moment și ajungem într-o cameră mare, cu un pat generos și cu măsuță de toaletă alături – dormitorul lui Ionel concluzionez în gând – a făcut parte din momente de trio mă întreb? Dar nu îmi răspund, nu contează acum, contează că ne vrem.. gura ei alintă gâtul meu, apoi pieptul.. apoi abdomenul și mă excit teribil în așteptarea acelui moment.. pula mea e tare, pregătită de a fi atinsă și buzele ei o alintă încet.. cu mișcări lungi de sus jos și înapoi.. palma ei alintă coaiele… apoi coapsele în mângâieri superbe.. nu mai pot! o împing pe pat și-i sărut sânii superbi.. nu sunt mari dar sunt plăcuți, ascuțiți, devin tari sub atingerea mea și continui să-i sug.. aș vrea să-i fut și gândul mă excită mai mult încât mă mișc și încep să-mi alint falusul între ei – ceea ce smulge un geamăt lung din partea Georgianei. Trebuie să mă mișc și cobor iar.. mâna mea o fute acum cu mișcări energice.. ea trage corpul meu peste ea și începe să mă sugă într-un 69 foarte tandru.. mă simt minunat și parcă zbor.. trebuie să fac ceva, în ritmul ăsta aș termina prea repede.. și mă desprind cu regret de ea, dar revin repede.. o ling și o sug pe labii și pe clitoris.. e superb! dacă timpul s-ar opri ca să o pot fute cât vreau azi.. mă gândesc o secundă.. păi să o fut îmi spun și intru direct în ea, cu mișcări accelerate.. cresc ritmul treptat și iar mă simt ca în vis.. dar hai să mai amân finalul – și stau două secunde în ea.. și apoi iar mă mișc.. și cresc iar .. contrele ei sunt superbe, e udă toată, privirea ei e pierdută .. cine știe câte orgasme a avut – și gândul ăsta mă face să vreau să-i ofer un final intens.. și cresc ritmul cât pot eu de mult și termin în ea lung cu un ultim geamăt.. un geamăt scoate și ea sub tremurul orgasmului.. stăm îmbrățișați dar nu mult.. îmi șoptește în ureche :

  • – Mai vreau, eu sus! Susțin privirea ei și mă împinge pe pat.. Mișcă palmele și corpul încât să mă atingă cu ele și cu sânii peste tot – și pula răspunde acestor gesturi și redevine erectă.. suge sperma rămasă pe ea și dă un ritm din buze până e mulțumită de rezultat. Sare ușor în ea și începe cu un ritm lent.. îmi dă timp și mie să pot să-i răspund la ritm, să vin cu ea! Și când îmi simte primele contre crește ritmul.. tot mai repede.. mai repede.. mai intens – iar simt că zbor și simt cât e de udă.. din nou .. nu mai pot! Și cu acest gând termin cu un jet lung în ea.. cât de frumoasă e așa răvășită de orgasme.. o dau jos și o îmbrățișez.. e superb să-i simt iar sânii.. ne oprim puțin și stăm față în față și ne privim intens.. trec câteva minute doar privindu-ne, fără cuvinte.. – ce după – amiază superbă ai oferit, iubire! spune ea în sfârșit, mângâindu-mi fața..
  • – Încă nu e gata se aude o voce feminină din ușă și o văd pe Luiza, îmbrăcată doar în tricou, cu Ionel lângă ea, la fel.. Dintr-o mișcare sunt goi și ei și ne îmbrățișează.. Luiza vine lângă mine începând să mă mângâie iar Ionel o îmbrățișează pe Georgiana – care se mișcă spre a-l ajuta să intre în ea dar o face spre mine – și nu ratează ocazia unui sărut..
  • Luiza decide să ia inițiativa și atingerile ei trezesc treptat falusul meu.. are stil în a-l face mai ușor erect! mă gândesc eu dar gândul meu e întrerupt de mișcarea ei – prin care vine deasupra mea și intru în ea… sau ea mă prinde în ea? Nu mai contează, e bine atâta timp cât ea se mișcă mai mult! Resimt deja oboseala ultimelor ore. Și Luiza începe un ritm lent inițial.. să-mi simtă toată lungimea în ea.. apoi îl crește.. și se oprește.. și iar crește.. și crește.. simt orgasmele ei însoțite de gemete și e minunată.. dar nu apuc să mă gândesc prea mult.. două mișcări rapide ale ei și termin și eu în ea.. și cade peste mine.. nu mai pot, mă simt stors de toată energia și pare că și Georgiana, chiar dacă pare că și ea a stat mai mult parte pasivă cu Ionel.. se întinde iar spre mine și cele două femei, disputându-mă, se sărută și ele ușor.. Mă ridic încet și merg spre baie.. ceasul din hol arată ora 6.. ca să ajung acasă ar trebui să mă grăbesc un pic.. Intru la duș și mă spăl repede… din dormitor se aud râsetele celor două femei.. e o confirmare a unei zile frumoase asta, nu? îmi spun.. dacă nu mergea ar fi fost alte tonuri. Ies și mă îmbrac – lumea continuă să fie goală în dormitor.. ce păcat că sunt prea obosit să mai stau – îmi spun. Le zâmbesc din ușă
  • – Dragilor, îmi pare rău dar eu va trebui să plec, mi-ați oferit o zi superbă.. dar eu mâine lucrez și două ore acum îmi ia doar drumul .. dacă nu mai mult că e seară și sunt obosit.. Sper să vă revăd și să ne mai distrăm.. a fost minunat! spun ieșind pe ușă în răcoarea serii.. va trebui să conduc lejer ca să ajung bine acasă.. Am un mesaj.. ia să vedem ce e.. Adina! vine mâine! Super, revine iubita și serile ei magice! îmi spun în timp ce demarez spre casă..

 

Un gând despre „În vizită la Ionel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s