Intimitate lesbiană 2

A doua zi începu cu o veselie completă pentru cele două femei.. se treziră îmbrățișate și starea de bine le dădu chef de glume încât savurară o porție bună de râs.. Raluca o tachină pe Iulia ”ce mult ai mâncat.. uite ce burtă ai făcut” dar imediat după începu să o mângâie și buzele ei sărutară sânii iubitei, apoi burta, coborâră ușor spre coapse și în final îi savură feminitatea.. încet, fără nici o grabă, era timp destul chiar dacă era o zi de vineri, era devreme.. Limba și buzele făceau cercuri pe labii, atingeau pasager clitorisul.. și iar labiile.. gemetele Iuliei erau tot mai puternice în așteptarea orgasmului care-i smulse un strigăt.. – Te vreau și eu ! apucă să spună și Raluca schimbă poziția oferindu-i vulva ei în dreptul gurii fără a abandona labiile iubitei.. degetele începură să se joace și ele pe labii, apoi și, discret, în interior, experiența medicală îi spunea că nu trebuie să agite uterul prea mult.. așa că reveni la exterior și căută să o excite mai tare din clitoris.. cercuri, linii făcute cu limba și degetele avură efectul scontat și orgasmul veni din nou.. Degetele Iuliei erau însă adânc în  ea, oferindu-i cel mai frumos orgasm matinal trăit de ea.. o beție de senzații simți în acele clipe dar cum Iulia nu se oprea începu și ea contre mai tari, cătând al doilea orgasm, care veni repede dar simți că mai poate ”mai repeeedeee” apucă să geamă și mișcările Iuliei se conformară.. mișcarea se acceleră și mai mult o dată cu întreaga ei palmă care intra în vaginul iubitei, fâcând-o să se simtă plină.. încă un geamăt lung și Raluca se lăsă moale peste Iulia.. se mișcă încet în căutarea buzelor ei împărțind sucurile abia simțite – cu un sărut lung. O ajută apoi pe Iulia să se ridice și cele două femei intrară la duș. O spălă delicat pe Iulia apoi o lăsă să o spele pe umeri, pe spate, pe piept – ceea ce-i oferi noi senzații plăcute – apoi se termină ea și cele două femei ieșiră spre a ajunge la bucătărie.. Dacă pentru ea masa de dimineață însemna o omletă simplă și cafea pentru Iulia masa era copioasă, cu o salată uriașă în față completată de o tartină cu brânză.. Se pregătiră de serviciu și Raluca se gândi că va trebui să ceară tatălui ei Dacia pe care n-o prea mai folosește ca să nu mai obosească Iulia cu transportul în comun. O dată ideea stabilită decise că azi la plecare vor merge cu taxiul – oricum spitalul și jobul Iuliei erau la cinci minute distanță și puteau lua și prânzul în biroul Iuliei.

O dată planul făcut coborâră la taxi. Se așezară în spate și Raluca dădu adresa firmei. Iulia puse capul pe umărul ei și se relaxă.. era cu iubita. Raluca o sărută discret și îi mângâie, la fel de discret, pieptul.. Iulia vru să geamă dar se opri în ultima clipă.. impulsuri erotice veneau dar erau în public. Ajunse la firma ei Raluca o însoți în birou.. o privire apreciativă însoți intrarea ei – biroul era spațios și discret în același timp, nu exista vreo colegă cu care să împartă spațiul. O puse în scaun și o îmbrățișă.. cele două femei se sărutară .. limbile se jucară un pic apoi Raluca se desprinse cu regret – avea o programare în 10 minute, trebuia să se grăbească. Dar era stabilit, luau prânzul împreună, mai erau doar câteva ore și se vedeau iar.

Treaba curgea greu pentru Iulia, obosea ușor din cauza sarcinii, făcea totul mai greu.. abia aștepta să ia concediu peste 3 săptămâni. Se uită la ceasul laptopului.. greu dar se făcuse 1.. abia aștepta să vină Ralu.. și se sprijini visătoare pe scaun, relaxându-se. Momentan nu avea ce lucra, terminase ultima chestie la 12. Urma la 3, după pauza de masă, conferință cu șefii mari, spera să nu dureze mult.. Brusc i se lumină privirea și știu ideea, o va vedea după job doctorița de familie și ia medical, nu pierde chiar așa mult față de net. Și cu ideea asta de relaxare mâna dreaptă coborî în fustă ușor și își făcu loc .. începu mișcări lente pe labii pentru o masturbare ”de relaxare” își spuse ea.. cercuri lente marcau teritoriul ei dulce și orgasmul veni .. fix în clipa în care intra Raluca pe ușă cu friptură de pui la caserolă și salată pentru fiecare.

    • Ce faci puiul meu, te joci? întrebă ea remarcând mișcarea mâinii
    • Un pic așa, în  așteptarea ta – răspunse Iulia ridicându-se. Merg să mă spăl.. spuse ea și ieși .
    • Reveni în două minute, un pic roșie de la efortul mersului la toaletă și o îmbrățișă pe Raluca.. care-i răspunse și cele două femei se sărutară. Raluca se așeză în fața ei la masă și începu să o hrănească încet, savurând și ea masa. Era așa plăcut să stea cu iubita! Și să aibă grijă de ea nu de închipuitele care veniseră în dimineața aceea la ecografii cu o sută de pretenții de parcă imagistica medicală e studio foto. Iulia începu să spună ce-a hotărât, medical de luni și ea îl aduce. Raluca zâmbi încântată.. va avea grijă de iubita ei care o va aștepta acasă ca o soție .
    • Azi la 4 merg acasă și fac bagajul să mă mut la tine spuse Raluca. Am vorbit cu tata, îmi aduce Dacia și vin cu ea la tine – el se întoarce cu un prieten în sat și uite așa vom avea și mașină.. nu e ea chiar nouă dar e bine păstrată. Tu iei tot taxi, da iub? Și Iulia zâmbi auzind că e alintată iar.. Raluca se ridică să strângă mâncarea și aruncă resturile apoi merse să se spele. Reveni și o îmbrățișă pe Iulia din spate, buzele lor se întâlniră și palmele ei coborâră pe pieptul iubitei în mișcări circulare.. scăpau gemete ușoare dar nu opriră sărutul.. se gustară încet și Raluca îl opri, avea de rezolvat ultimele chestii de la serviciu, vroia să ajungă cât mai repede la Iulia.

Serviciul continuă liniștit, găsise soluția și trebuia doar să termine ultimele dosare încât să nu fie nimic criticabil la adresa ei. Se mobiliză și la 4 când închidea biroul și cobora la taxi era tot rezolvat. Făcu apel video cu Ralu și iubita ei împacheta de zor. Îi trimise mulți pupici și se grăbi să ajungă acasă. Cu taxiul nu făcea mult, încercă să se gândească cum schimbă de acum spațiul ei, unde ține Raluca lucrurile ei și care va fi spațiul gemenelor.. cu gândurile astea coborî din taxiu și intră pe ușă.. se relaxă și se schimbă iar în halat.. nu avea nevoie de haine pentru a sta cu iubita ei. Stând pe gânduri mâncă o portocală, încet, când sună telefonul din nou : Raluca pleca spre ea! Se ridică nerăbdătoare și trase cordonul halatului încât să-l facă mai lejer și începu să se miște prin cameră, așezând aici vaza, dincolo o carte..

Trecură zece minute și se se auziră pași pe scară. Deschise ușa cât să o întâmpine pe Raluca – ce trăgea două trolere cu ea. O dată puse jos cele două iubite se îmbrățișară. Ținuta lejeră a Ralucăi era ispititoare și Iulia aruncă tricoul iubitei cât colo în timp ce Raluca scăpa de fustă. – Ținuta de casă – spuse ea și cele două femei începură să râdă. De acum se puteau bucura doar de ele, fără alte griji, aveau casa lor, doar pentru ele și nu mai aveau probleme, medicalul Iuliei era o formalitate luni.

Îmbrățișate ajunseră în sufragerie și se prăbușiră pe canapea.. căutând atingerea celeilalte.. Raluca veni peste Iulia și începu să o sărute.. să o mângâie.. coborând pe sâni.. cu mișcări lente și diverse, apoi spre coapse.. căută labiile.. introduse un deget și începu o penetrare fină.. ceea ce aduse un tremur , se simțea o energie plăcută.. limba intră în gură și începu și ea un joc de du-te vino seducător.. cu mișcări de posedare și ea. Iulia prinse ideea și răspunse, limba ei intră în gura Ralucăi cu aceleași mișcări posesive.. gemetele se accentuară.. era atât de bine! Și orgasmul veni generos și izbăvitor, puternic ca un val uriaș.. dar și epuizant.. apucă să o privească printre gene pe Raluca și prăbuși capul spre pieptul ei.. și adormi imediat.

 

 

Un gând despre „Intimitate lesbiană 2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s