Intimitate lesbiană 4

Au trecut ani. Fetele sunt de vârstă școlară și sunt obișnuite cu două mame. Pentru că Iulia și Raluca au vorbit cu ele și le-au zis că tata a plecat și a uitat de ele, de toate. Că e undeva în lume și muncește dar că nu a mai dat nici un semn și că Raluca – mama a doua – a fost cu ele de când venea mami la ea la control, le-a iubit de atunci. Și explicând lucrurile astea Raluca se aplecă spre Iulia și o sărută pe obraz – conveniseră să nu arate în fața lor nimic intim deocamdată.. intimitatea va veni când va veni prima menstruație și vor începe primele atracții fizice ale fetelor . Atunci vor ști și cum vor răspunde la întrebările lor. Acum deocamdată fetele sunt de ieșit la joacă nu de explicat chestii de dormitor. Și gândind așa Raluca intră în baie, avea de gând să o alinte pe Iulia la o baie aromată – și dădu drumu la apă, apoi puse spumantul cu trandafir. Ieși și se dezbrăcă încet.. mergând spre dormitor scăpă de bluză, lăsată pe un scaun, de fustă, căzută la ușă și o privi pe Iulia ce stătea leneșă în pat :

    • – Iubita, baia e pregătită.. abia aștept să te gust bine.. azi te-am simțit puțin dimineață, după ce au venit fetele am stat prea cuminte..
    • – Da, iubita, știu, spuse Iulia aruncând halatul de pe ea și rămânând complet goală, m-am pregătit pentru momentul ăsta.. fetele sunt afară la joacă, ne jucăm și noi până vin ele..
    • Și Iulia se ridică și-și îmbrățișă iubita , intrând amândouă în baie, unde cada era deja plină cu apă. Opri apa și intrară încet, pe rând.. făcând valuri mici.

Întinse apoi picioarele și o prinse cu ele pe Raluca, trasă astfel spre ea.. și cele două femei se sărutară încet, tandru.. Raluca mângâie fața iubitei cu palma plină de spumă – ceea ce-i stârni râsul Iuliei..  dar reveni la sărut și limba ei intră în gura Ralucăi și începu să se joace cu dinții, cu buzele, apoi cu limba.. și iar cu buzele.. pentru ca limba iubitei să vină și ea în joc .. și iar să revină ea.. și iar se retrase.. greu se opriră cele două femei.. Raluca începu să mângâie sânii Iuliei cu multă tandrețe, smulgând un geamăt. Mâna Iuliei se strecură pe corpul iubitei și mângâie coapsele pentru ca apoi să se insinueze și să penetreze vulva Ralucăi.. cuprinsă de un orgasm spontan, căldura apei și profunzimea mișcării îl provocară… apoi se relaxă puțin dar răspunse și ea cu mișcări pe coapse.. apoi pe labii și penetrări ce generară alte orgasme.. erau încântate dar și obosite.. se auziră zgomote și se pregătiră să iasă.. dar nu ratară tradiția de a se spăla reciproc.. de a face mișcări cu buretele pe clitoris și labii.. ieșiră tulburate de orgasme și se prăbușiră pe pat, obosite. Adormiră goale și îmbrățișate, acoperite cu pătura de lână în care dormeau de obicei.. După o oră de somn auziră fetele venind de afară și se pregătiră de cină.. Discuții nevinovate punctară joaca fetelor afară cu copiii pentru ca ele să nu observe starea de oboseală a celor două femei. Și aruncară ideea unui picnic la prima sâmbătă cu vreme bună.

Sâmbăta veni destul de repede, era aproape vară. Locul era o poiana departe în pădure bună și pentru că era departe de ochi curioși și pentru că exista un pârâu de unde puteau avea apă de spălat și pe malul căruia să se joace fetele.. locul fusese verificat și în alte ocazii și nu oferise surprize neplăcute gen șerpi sau indivizi nepoftiți acolo. Dacia Ralucăi fu încărcată cu tot ce trebuia – grătar, carne, cartofi, legume, pâine și dulciuri erau toate împachetate. O dată mașina parcată fetele duceau pachetele mici iar cele două femei aveau grijă de sacoșe și grătarul mobil, cumpărat special pentru că suportul din aluminiu îl făcea mai ușor. O dată toate lucrurile despachetate fetele primiră liber la joacă în zonă iar femeile căutară să așeze cât mai atent locul încât să ofere intimitate. Raluca observă o tufă mare de alun care era un bun paravan și luând altă pătură o trase pe Iulia acolo și cele două femei începură să se sărute posesiv. Gesturile erau în același timp tandre dar și atent cenzurate pentru că nu-și puteau permite gemete puternice de frica animalelor din pădure care se puteau apropia. Mâinile alintau sânii și coapsele în timp ce buzele se savurau reciproc .. până când Iulia nu mai rezistă și, dând la o parte bluza Ralucăi, începu să-i guste sânii în același timp cu mișcările tandre ale mâinilor – ceea ce o făcu pe cealaltă femeie să se abandoneze senzațiilor.. Mulțumită de acest moment Raluca se ridică și începu să organizeze masa. Ce trebuia spălat, ce trebuia feliat, ce mergea pe grătar și ce în bolul de salată.  Iulia se ocupa cu răbdare de grătar iar o dată terminată și friptura chemară fetele să mănânce.. care veniră cu tot felul de imagini noi – acolo au văzut un fluture, dincolo un cuib de pasăre, peste râu a apărut un iepure care a fugit însă imediat.. iar ”un copac seamănă cu silueta ta mami! Crengile de jos parcă ar fi picioarele, cele de sus, mâinile iar frunzișul lăsat parcă e părul..” Cele două femei schimbară o privire și începură să râdă la descrierea făcută de Viviana.. copilărească dar apreciativă.

După masă fetele se așezară pe pătură să se joace iar cele două femei merseră spre pârâu să spele vasele.. și să fie iar în intimitate. Sunetul apei acoperea mai bine sunetele și Iulia nu se mai putu stăpâni. Trase fusta Ralucăi în jos și-și cufundă fața între picioarele ei. Limba gusta și penetra, simțea tot la un nivel superb.. Raluca se stăpânea cu greu în a da liber senzației simțite.. ar fi strigat de bucurie.. așa își stăpânea gemetele.. După câteva minute o trase pe Iulia spre ea, așezându-se peste pentru un 69 și gura ei savură labiile și clitorisul iubitei cu mare plăcere.. în același timp simțea un foc intens în mijlocul ei, un foc de artificii ar fi fost dacă nu trebuia să se stăpânească.. era un foc de picnic dar era bun și acela… gemetele lor împreunate se ridicau spre cer.. greu se dezlipiră una de alta și la fel de greu le fu să pună haine înapoi pe ele.. spălară rapid vasele și reveniră la pătură.. fetele dormeau deja așa că se așezară și ele pentru un somn bun – de care simțeau nevoia după atâta energie consumată..

Când se treziră soarele începea să coboare spre asfințit așa că grăbiră mișcările pentru a strânge, rugând și fetele să ajute. Ajunseră la mașină cu bucuria oamenilor ce s-au bucurat bine de ieșirea în natură și care știau că, o dată stinsă lumina în acea noapte, nimic nu le mai putea cenzura în a spune total ce mult se iubesc și cât de bine e pentru ele să simtă gura iubitei la pizda ei.. Doar câteva ore și se vor iubi fără nici o cenzură!

Un gând despre „Intimitate lesbiană 4

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s