Intimitate lesbiană 6

Mai trecu un timp peste Iulia și Raluca.. fetele erau la gimnaziu, aveau 12 ani și începeau să vorbească altfel despre lumea din jur.. Raluca vorbi cu ele ca medic despre ce se schimbă la vârsta asta cu corpul lor, de  ce se întâmplă creșterea sânilor, de ce va apărea și o sângerare, să nu se sperie, e normală, arată că nu mai sunt copile ci tinere. Vorbele Ralucăi le liniștiră pe fete și așteptau acum cu interes să vadă schimbările din corpul lor. Anca remarcă destul de repede că-i place să stea lângă mama și Viviana, era un magnet cu ea puternic. Raluca? Mai puțin dar se putea obișnui. Încercă să fie mai atentă în jurul ei.. colegii ei de clasă erau ok, buni la discuții, simpatici, curtenitori vreo doi dar aici se termina tot. În schimb pe Paula, colega din fața băncii ei îi venea să o ia în brațe : blondă și ea avea sânii deja bine crescuți.. un zâmbet drăgălaș de fiecare dată când vorbeau.. provocatoare starea asta, va trebui să se lămurească cu mama ce e cu ea.. cu gândul ăsta ieși de la școală.. aproape de casă simți că se simte aiurea și Viviana confirmă starea – era și ea cu crampe .. Oare?.. și întrebarea rămase în aer, nerostită. Intrară în casa deocamdată goală și fugiră în baie.. sângele văzut le dădu o ușoară amețeală dar se abținură, nu era momentul unui leșin. Se curățară reciproc, aruncară hainele în mașina de spălat și intrară împreună în cadă. Lăsară apa să curgă pe lângă ele până  se umplu cada. Se jucau cu apa, stropindu-se până când Viviana o trase energic pe Anca spre ea și o strânse în brațe.. sânii se lipiră, privirile mângâiau..

  • Te iubesc Viv, spuse Anca.. cred că de când ne jucam în nisip la mare te iubeam dar atunci am luat-o ca joacă.. ești cea mai frumoasă din clasă!
  • Și din casă? întrebă Viviana, mângâindu-și sora..
  • Nu, din casă cea mai frumoasă e mama! râse Anca și se aplecă ușor..

Buzele se întâlniră și sărutul începu.. ușor, discret, apoi limbile începură să se joace.. pieptul Vivianei se lipi și mai mult de cel al Ancăi.. Realizară că atunci nu pot face mai mult și se despărțiră cu regret..Găsiră repede absorbante și le aplicară pentru a opri sângerarea. Și cele două fete, fără să mai țină cont de ceva, intrară în camera lor, ștergându-se una pe cealaltă de apă. Imediat anunțară vestea ”ne-a venit menstruația!” ca pe un fapt normal, așteptat – nu ca pe o traumă. Și fetele se întinseră goale pe pat, alintându-se una pe alta. Starea nasoală însă persista și după ce schimbară absorbantele se îmbrăcară fără prea mare chef.

  • După ce trece chestia asta vreau să te am! spuse Viviana
  • – Și eu te doresc – îi răspunse Anca, ai răbdare și-ți voi oferi momente superbe.
  • Dar oare e bine ce facem? întrebă Anca după câteva secunde
  • Mama nu cred că ne va certa – ai văzut cât se iubește cu mama Ralu, și doar ele vor ști.. acum eu i-aș spune că o vreau și pe ea.. dar aș vrea să nu fie Ralu ca să fie doar a mea atunci!

Și fetele zâmbiră, mulțumite de plan. Vesele trecură la alte chestii neratând ocazia să se îmbrățișeze de câte ori trecea una pe lângă cealaltă.

Iulia ajunse acasă cu Raluca și începură să discute despre momentul ăsta, cum l-au primit ele, cum va trece,  cu o atmosferă de camaraderie plăcută. Trecu seara și pentru prima dată Anca și Viviana adormiră îmbrățișate și dezbrăcate, cu dorință în ochi și cu săruturi de noapte bună.

Începură să numere zilele de chin, împreună cu Iulia și Raluca ce se confruntară chiar de a doua zi cu problema. Sâmbătă, multă veselie, prima zi fără grijă! Și aruncând absorbantul Viviana o îmbrățișă pe Anca și o aruncă pe pat. Se aruncă apoi asupra ei și începu să o sărute cu multă pasiune, mâinile îi pipăiră sânii, totul era minunat pentru ele.. mâna ei alinta apoi abdomenul sorei, apoi coborî pe coapse cu mișcări lente.. găsi labiile și primele mișcări sub impulsul dorinței erau haotice dar Anca, printre gemete, o ghida ”la dreaptaaa… mai suus.. mai jos puțin.. și maaai la stââângaaa” spuse ea bucuroasă de primul orgasm trăit împreună. Anca se întoarse spre sora ei și o sărută, mulțumită. Apoi o luă în brațe și-i șopti ”a fost minunat, e rândul meu! ”. Și Anca trecu direct la atingeri pe vulva deja umedă a Vivianei. O sărută și o mângâie, cu mișcări delicate, ca și cum s-ar fi masturbat – se gândi ea – și în continuarea gândului atinse labiile și în interior.. și începu să o penetreze ușor.. un geamăt de durere îi arătă că e cam devreme și schimbă planul.. coborî buzele și începu un sărut ușor, fin, și insinuă limba pe labii.. geamătul se schimbă și Anca insistă, mai energic, sugând toate sucurile oferite de Viviana la primul ei moment minunat.. – Și cele două fete se îmbrățișară bucuroase că își oferiseră asemenea senzații.

Dincolo de perete Iulia zâmbi. Observase privirile aruncate în ultimul timp de fetele ei una spre cealaltă și nu dorise să cenzureze ceva. Dacă știau ele să fie discrete – și le va spune asta dimineață – restul nu mai conta, se întâmpla în intimitate, fără a ști nimeni. Văzuse și privirea Vivianei.. De ce nu? Dacă o iubesc ca mamă și o doresc ca iubită, va fi și iubită! Și cu un zâmbet larg și privind corpul frumos și relaxat de somn al Ralucăi, Iulia adormi și ea.

Un gând despre „Intimitate lesbiană 6

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s