Concursul

Crina era angajată de o săptămână la un restaurant când patronul intră alături de un tânăr superb:

Fetelor, el e Ionuț și e noul vostru șef de sală. Vă rog să îl ajutați ca treaba să meargă și mai bine ca până acum.

– Da șefu se aude vocea Angelei din spatele Crinei, fiți fără grijă.. și bărbații ies.

– Azi e deja târziu, trebuie să închidem casa în zece minute dar de dimineață- și Angela zâmbește- cine îl fute prima are o șampanie și o căsuță de o sută de lei de căciulă. Merge? – spuse ea întinzînd mâna spre centru. Și celelalte femei imită gestul, concursul e început.

Crina începe să își facă socoteala zilnică dar mintea îi stă în altă parte. Un asemenea concurs merită câștigat dar are nevoie de o cheie. Cum îl face să cedeze? Se oprește un pic din gânduri, termină de scris foile și salută fetele.  Geanina, o vecină care o adusese aici, o urmează dar ea se oprește să vadă azi toate magazinele, trebuie să scape de ea, va încerca să-i ia planul și nu vrea să dea idei. Stie că la corp o bate pe Geanina care e mai bondoaca.. ea e brunetă, înaltă, ochi negri, iese dintr-o aplecare în evidență.. Și brusc are planul făcut! Geanina însă se ține după ea .. Ce vrea asta ? Si in cele din urmă se opresc în fața blocului.. Aruncă priviri în jur să vadă cu cine poate vorbi să scape de ea.. Dar fix la ora aceea nu e nimeni. Clipă ei de ezitare e folosită de Geanina care o trage spre ea și o sărută.. Crina e surprinsă, nu știe cum să reacționeze.. și cedează, o lasă pe colega ei cu initiativa. Sărutul devine intens, posesiv.. se excită puțin la gândul că e dorită dar tot șefu de sală e mai fain. Geanina îi mângâie acum sânii și Crina o lasă.. sunt doar ele, nu știe nimeni.. de ce să o respingă? Dacă Geanina e lesbiana înseamnă că un plan bun la concurs sigur nu are.. Și Crina se lasă dusă de val,îi mângâie părul blond și o încurajează

– Hai la mine ,spune Geanina, nu te pot termina aici!

Si cele două femei intră grăbite în scară și urcă în lift. Geanina o sărută din nou și Crina răspunde „așa aflu că sunt bi” își spune ea continuând sărutul. Un ceas bate 7 seara.. Să nu uite să dea un semn acasă la un respiro.. Dar Geanina blochează liftul și îi rupe bluza..îi pipăie sânii prin sutien, nemulțumită de bariera nouă.. Crina profită și începe să o sărute intens, îi strivește buzele cu ale ei.. deja excitarea a crescut și vrea mai mult. Pornește liftul și o aruncă aproape pe Geanina afară din el când ajung, apoi o strivește de ușă și o sărută din nou. Cu greu deschide colega ei ușa, apoi,  o dată intrate deveni stăpână pe ea și Crina fu cea supusă,  împinsă în living pe canapea. Geanina își rupse bluza dezvăluind o pereche superbă de sâni și dintr-o mișcare scăpă și de fustă și rămase goală în fața Crinei.. care simți gestul și aruncă și ea hainele. Cele două femei se îmbrățișară și emoția corpurilor goale le reținu câteva secunde,  apoi Georgiana începu din nou să o sărute pe Crina..coborî pe gât, pe piept.. divin! se gândi ea făcând mișcări lente dar continuînd să atingă sânii iubitei. Se desprinse greu și coborî pe coapse când o idee îi veni dar continuă preludiul și-i atinse labiile deja umede cu limba. Începu să le sugă , să le mângâie cu limba- ceea ce smulse Crinei un geamăt lung. Georgiana decise să urmeze ideea și se ridică repede. Până să reacționeze Crina ea reveni cu un dublu dildo pe care îl înfipse în Crina și începu mișcări de du-te vino. După două minute se așeză și ea încât să fie penetrată din mișcarea Crinei și un geamăt lung le scapă.  Continuată mișcarea cu ritm tot mai alert până orgasmul explodă în ele ca un foc uriaș. Căzură una peste alta și se desprinseră greu. Apucară să zâmbească una alteia și hotarâră să facă duș împreună, să refacă energia. Crina dădu mesaj acasă și anunță că stă la Georgiana, apoi se îndreaptă încet spre baie..

A doua zi cele două femei se trezită împreună, în patul Georgianei și se pregătiŕă de serviciu. Crina primi o fustă și o bluză și pregăti repede micul dejun. Mâncă puțin, era deja cu gândul la Ionuț. O grăbi pe prietena ei și ieșiră din casă. Ce nu știa Georgiana era că nu purta nimic pe dedesubt ( dacă ar ști.. am întârzia! ) – Și Crina grăbi pasul. Ajunseră printre primele dar Ionuț încă nu venise. Când îl văzu în ușă se prefăcu că scapă pixul. Îl ridică.. și îl scăpă din nou. Colegele râdeau și făceau glume. Angela încercă să intre în vorbă cu șeful și să-l conducă spre birou dar el se opri în dreptul Crinei :

– fă te rog o cafea – spuse el privind curba sânilor. Corina, altă colegă, încercă să intre în discuție cu el despre un meniu dar el amână. Intră în birou și se apucă de așezat dosare. Crina intră cu cafeaua și blocă ușa,  ca din greșeală. Se aplecă să pună ceașca și avu grijă din gest să se vadă lipsa sutienului.  Ionuț se ridică și o opri iar Crina zâmbi. O sărută și începu să o mângâie pe piept. Mâna ei coborî pe pantalonii lui și fu plăcut surprinsă de excitarea lui. Începu să-l mângâie prin  pantaloni tot mai insistent, făcându-l să geamă și să vrea să scape de haine. Crina prinse ideea și ajută, ajunseră ambii goi în câteva clipe. Gura ei alunecă pe falusul lui și începu să se miște. Ușor, până îl simți tot. Și acceleră mișcarea. Îl simți aproape gata și căută mișcări lente.  Se ridică ușor și se lăsă în el. Zâmbi iar.. câștigase și un concurs și dacă termina frumos și un amant.. crescu ritmul și se relaxă peste el – și orgasmul veni. Îl salută cu un geamăt lung dar continuă mișcarea și o acceleră în așteptarea următoarelor.. pe care le simți la fel de intens. Se opri dorind alt final și începu din nou o felație.. Îl simți și lăsă falusul lui pe sânii ei, sperma lui ajungând pe amândoi. Mulțumită, o intinse mai mult și zâmbi. Se ridică și îl privi- era bun. Și punea pasiune în acel moment, nu era doar o descărcare. Se îmbrăcă și observă la piciorul biroului chiloții lui- vor fi trofeul ei. Și zâmbi spre el în timp ce-i punea în buzunarul șorțului. Ieși triumfătoare, arătând chiloții. Și se apucă de treabă. În pauza de masă primea premiul. Și, dacă avea și el timp, primea iar în ea pula lui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s