Intimitate lesbiană 7

Veni weekendul următor, după o săptămână destul de grea simțeau nevoia de multă relaxare.. Raluca făcu rost de un ulei aromat și gemenele îl și luară.. pentru ideea de relaxare a Vivianei era numai bun.. Intrară în casă, scăpară repede de haine și Anca o imobiliză pe pat cu o mișcare scurtă – se comportă dominator și Viviana acceptă noul rol… întinse mâinile ca și cum s-ar fi predat iar Anca se aplecă asupra ei, o sărută, o mângâie.. și o mușcă de gât, apoi ajunse pe piept și îi sărută încet sfârcurile.. apoi le linse.. și iar se întoarse și le sărută.. mușcă apoi curbele, spre încântarea Vivianei care începu să geamă.. Anca ridică ușor capul.. se uită la sora ei, apoi spre noptieră.. îi venise o idee.. aprinse repede lumânarea aromată care rămăsese acolo de la un alt joc al lor și începu să picure ceară – ceea ce creă o surpriză .. în jurul picăturii de ceară limba ei se juca.. făcu astfel o dâră, apoi o lăsă deoparte și atacă vulva cu mișcări ușoare ale limbii, completate de gesturi line cu palmele. Limba pătrunse mai mult și începu să penetreze iar și iar și iar.. ca un falus mic – ceea ce provocă orgasmul Vivianei.. Dar Anca nu se opri.. băgă un deget și începu să-l miște ușor, cu atenție..

  • Poți cu mai mult, curaj, l-am rupt miercuri, mă masturbam așteptând să vii de la magazin cu sucul – șopti Viviana iar Anca se îmbujoră.. al doilea deget intră și el încet, apoi al treilea și mișcările se accelerară. Un strigăt anunță iarăși orgasmul și umezeala arătă că era mai intens ca primul.. Viviana rămase un pic nemișcată, uimită de intensitatea trăirii, apoi se ridică. Trecu în camera Iuliei și veni cu uleiul aromat.
  • E rândul meu – spuse ea umezind palmele cu ulei. Mirosul de lavandă se răspândi în cameră în timp ce palmele atingeau pielea Ancăi pe umeri.. gura Vivianei veni să dubleze mișcarea și peste tot unde masa așeză săruturi ușoare.. ajunse la piept și îl masă încet.. apoi mângâie cu palma ușor abdomenul.. abia aștepta să ajungă jos, tremura de dorință și ea și observa cum o așteaptă și Anca, ce priviri aruncă.. își pierdu controlul și se repezi asupra vulvei cu un sărut pasional.. gândi labiile ca pe niște buze și le atinse lung, le supse.. le trase spre gura ei, le mângâie cu limba.. se simțea minunat.. simți finalul Ancăi aproape și crescu ritmul, apoi se dădu încet deoparte, sărută coapsele în timp ce două degete intrau hotărâte în interior.. o ușoară sângerare anunță că himenul cedase.. eliberată de gândul ăsta descărcă toată energia ei și începu să o penetreze alert.. și un orgasm intens veni în momentul în care buzele ei sărutau din nou clitorisul iubitei.

În acel moment deciseră că e timpul să facă o baie împreună. Viviana dădu drumul apei în cadă apoi puse un pic de lapte praf, ulei de trandafiri și o lăsă să se umple. Completă cu petale și o aduse pe Anca – ce scoase un sunet de uimire la vederea căzii. Intrară încet și se relaxară total în apa ce era așa parfumată.. se alintară cu noi mângâieri, se sărutară.. răsfăț total. Privindu-se una pe alta se traseră ușor, sânii se atinseră, pubisul de asemenea și sărutul continuă mai intens sub noile impulsuri. O clipă se desprinseră sub impulsul unei noi idei și mâinile se intersectară în apă – începând o penetrare reciprocă, simultană.. privirile lor se întâlneau transmițând dorința și plăcerea resimțite.. valuri făcea apa sub mișcările lor.. uitaseră cu totul de timp, de loc, parcă se simțeau singure, departe, uitate de toată lumea. Într-un final ridicară privirile și o văzură pe Raluca, goală, în ușa băii, privind la ele cu plăcere.

  • Superb moment fetelor dar cred că deja vă ia frigul.. hai în pat spuse ea, întinzând Ancăi un prosop mare. După ce o văzu învelită întinse altul și Vivianei și eliberă apa din cadă. Le îmbrățișă și ezită o secundă dar le luă cu ea spre dormitorul mare al Iuliei. Fetele se bucurară să stea cu ele și se masară reciproc pentru a se usca mai repede.

Raluca se întinse spre Iulia care stătea întinsă pe pat, așteptând-o. O îmbrățișă și începu să o sărute intens, cu toată ardoarea ei. Sânii se jucau lipiți unii de alții. Se hotărî să-i guste și coborî gura pe ei.. făcând mișcări circulare cu limba, sugându-i.. mușcând areolele.. dar nu avea răbdare, cele mici cu jocul lor în cadă îi făcuseră o foame imensă de Iulia.. așa că ajunse repede pe vulva ei și începu să o sugă. Își mișcă corpul în așa fel încât să se și ofere iubitei și zâmbi satisfăcută când îi simți gura pe labiile ei.. două trei mișcări și primul orgasm o cuprinse.. trebuia răsplătit așa că se concentră și mai mult asupra Iuliei, bău tot ce simți că elimină, sucurile erau pline de dorința ce o simțeau ambele.. începu să o penetreze cu palma pe Iulia și-i simți orgasmul care întâmpină mișcările ei.. știa să-i stimuleze punctul G – zâmbi ea. Imediat simți că și al ei e atins cu delicatețe și mângâiat îndelung.. un val o cuprinse și simți cum cade sub intensitatea lui.. nu mai știa, a fost un orgasm, au fost mai multe în serie.. ce mai conta.. era minunată senzația spuse ea închizând ochii.

Iulia era mulțumită – oferise iubitei un orgasm cum nu avusese de mult timp. O văzu adormind și dori să le întrebe pe fete cum a fost baia dar nu avea cu cine să vorbească, Îmbrățișate dormeau și ele pe patul ei mare, mulțumite că asistaseră pentru prima dată la iubirea dintre Iulia și Raluca, fără ca vreuna să se ferească de ele, dimpotrivă, fuseseră aduse să stea acolo. Un zâmbet înflori pe chipul Iuliei. Trase pătura mare peste toată lumea și puse capul pe coapsa Ralucăi și adormi și ea cu aroma orgasmului provocat lângă ea. Respiră adânc și se lăsă purtată de visele ei frumoase.. sau era o realitate ce-i era arătată? va vedea asta, cât de curând!

 

2 gânduri despre „Intimitate lesbiană 7

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s