Bisexuale

Antonia lucra în mall la un magazin de parfumuri. Cezara îi era vecină de palier, la magazinul de haine. Apropiate ca vârstă cele două femei beau des suc sau cafea împreună, după cum aveau dispoziția zilnică. Și vorbeau cam despre orice subiect. Inclusiv despre faptul că ambele erau atunci singure, ceea ce atrase atenția Cezarei – care nu se aștepta ca o femeie frumoasă, șatenă cu ochi verzi, înaltă, ca Antonia să fie singură. Ea tocmai scăpase de un iubit prea gelos – dar ea? Și cu gândul ăsta o privi iar atent dar tocmai atunci văzu un client la magazinul ei și se ridică de la măsuța la care stătea cu prietena ei. Antonia privi după ea.. 1,60 dar ce frumusețe e.. și singură? Blondă, ochi albaștri, corp superb ”ai pe ce pune mâna” spuse ea intrând în magazinul ei. Imediat atenția îi fu atrasă de un client care căuta un parfum și se opri la un parfum Chanel exclusiv foarte scump.

  • Acesta de aici e doar mostra lui. Vă aduc din spate – spuse ea și se întoarse, oferind din gest profilul sânilor ei superbi.

Florin o privi cum se mișcă și brusc simți o dorință intensă.. îi plăcea femeia foarte mult. Închise cu un gest scurt ușa magazinului care se autoblocă. Și o urmă pe Antonia..

  • te ajut? spuse el de lângă ea – care stătea ușor aplecată căutând prin cutii parfumul
  • Tu.. vru ea să întrebe cum a ajuns acolo dar buzele lui se lipiră de ale ei și o sărută cu toată pasiunea. O privea cu dorință și o dorea intens… citi ea în ochii lui.. și se lăsă dusă de val cu un geamăt.

Florin începu să-i pipăie sânii frumoși, cu atingeri moi și insistente, continuând sărutul posesiv, până reuși să-i desfacă bluza.. ea gemu sub atingerea lui dar nu se opuse.. mișcările lui lângă ea îi arătaseră că penisul lui – părea deja mare, erect – e trezit de ea.. ”de ce nu?” și răspunse atingerilor lui, provocându-l și ea. Se dezbrăcară în grabă – timpul nu era cu ei, nu era nici măcar pauza de masă – și i-o luă grăbită în gură.. era superb de mare – datorită ei 🙂 Și asta îi dădu și mai multă energie și excitare să o sugă mai intens .. dar trebuia să-l simtă! Și sări repede pe el și dădu ritm.. excitarea o umezise așa că prima ei teamă dispăru. Orgasmele veneau repede, falusul lui mare le provoca repede.. găsi că e timpul să-l termine și crescu ritmul cât putu de tare.. simți momentul și ieși.. dar îl prinse cu gura.. o mișcare rapidă din buze, a doua.. și-i simți jetul până în gât.. înghiți tot și se grăbi să se îmbrace, ajutându-l și pe el

  • Te mai aștept, ești super, spuse ea luând parfumul din cutie
  • Mai ia unu, te rog, spuse el ieșind înaintea ei în față.
  • Două? Dar sunt foarte scumpe spuse ea cu gândul la faptul că nu poate achita tot, suma era mare ( comisionul ei ieșea – gândi ea )

El scoase un card gold și plăti , luă unul și-l puse în sacoșa dată de ea – ăsta e pentru tine, ești minunată – spuse el zâmbind – și ieși.

Antonia rămase uimită dar și fericită.. futută bine, răsplătită superb, unul din parfumurile la care spera dar nu avea bani de el în nici o lună.. Redeschise magazinul și privi spre vitrina Cezarei – ocupată și ea atunci cu o clientă care vroia să probeze o haină foarte scumpă, de nurcă și nu se hotăra.. se mișca la oglindă, din stânga, din dreapta.. Cezara se apropie de ea :

E totul bine doamnă? spuse ea intrând în cabina de proba. Da, spuse necunoscuta, cred că o iau. Tu ce zici, cum stă pe mine? – Vă stă superb, răspunse Cezara zâmbind. Dar necunoscuta o opri cu un gest, o trase spre ea și o sărută ”și tu ești superbă!” spuse ea printre gemete. O strivi de peretele cabinei și o sărută mai lung.. mâna coborî pe sâni, pe care-i alintă insistent.. Surprinsă dar și provocată, Cezara răspunse la sărut, avea buze foarte senzuale.. și se abandonă brațelor ei.. Se simțea ușoară, un fulg în vânt, simți palmele ei pe pieptul ei, era minunat.. își auzi însă telefonul și cu greutate se desprinse din îmbrățișare. Ieși din cabină iar necunoscuta se aranjă puțin și veni să achite haina. Destul de tulburată se așeză pe scaun și așteptă.. Antonia îi făcu semn și-i răspunse dar gândul era la ideea de bisexuală – se simțea deja, aproape cedase necunoscutei și sigur ar fi cedat și unui bărbat care ar fi intrat la cabina de probă și încerca să o seducă.

Ziua trecu banal în rest și veni ora închiderii iar Antonia și Cezara plecară împreună, erau aproape vecine. Pe Cezara o interceptă la magazinul alimentar George și cei doi rămaseră în urmă.. Antonia se grăbi, aștepta să facă un duș.. Ajunse în casă, abia se așeză pe pat să respire puțin.. soneria o întoarse la ușă.. deschise și prietena ei Cosmina intră. O lăsă în cameră și merse să facă duș. Se spălă grăbită și reveni în cameră. Cosmina se ridică și făcu să cadă prosopul Antoniei.. care rămasă goală o privi provocator pe prietena ei și-i smulse tricoul, mângâindu-i sânii.. Cosmina tremură, excitată și se dezbrăcă și ea iar Antonia veni lângă ea, pe patul ei mare. Fetele începură să se mângâie încet și se priviră cu dorință.. Antonia o sărută ușor, apoi insistă și limba Cosminei o întâmpină în timp ce mâna ei alinta labiile Antoniei.. dorința crescu și începu să o penetreze cu degetele.. dar asta aduse aminte de falusul minunat al străinului de dimineață.. ”ei, fiecare cu ce are!” gândi Antonia. Și opri delicat sărutul, coborând gura pe pieptul Cosminei și apoi mai jos, începu să-i sărute coapsele și mai apoi să o penetreze cu limba pe Cosmina, ceea ce smulse gemete lungi. Își îmbrățișă apoi prietena și așeză capul pe pieptul ei, căutând să se relaxeze.

Cezara și George schimbară priviri grăbite, dorința era la amândoi mare, vroiau să o facă pe loc dar lumea era prea multă. În cele din urmă Cezara îl trase spre spatele blocului, depășind o alee găsi o bancă bine mascată de o tufă mare de iasomie. Îl împinse pe bancă, scoase falusul semierect și începu să-l sugă cu poftă. Îl simți repede gata și veni repede peste, potrivindu-l să intre pe lângă bikinii ei. Senzația era superbă și o făcu să crească ritmul, să îl simtă cât mai lung în ea.. va termina în ea sau pe ea? se întrebă.. avea pilulă acasă deci nu mai conta.. Și acceleră mișcările, făcând opturi, strângând și relaxând.. oferea senzații unice pentru George și se bucura de senzații diferite ea față de necunoscuta din magazin.. era plăcut să fii bisexuală – la serviciu o femeie, acasă un bărbat.. nefiind nimic oficial se va bucura de orice primește și era sigură că și Antonia face la fel.. simțea asta.. Gândul ăsta o făcu să se gândească la cum ar fi să o sărute Antonia și asta îi provocă un orgasm și o făcu să grăbească iar ritmul.. George termină cu jeturi lungi în ea și zâmbi fericit. O sărută iar și o ținu mult în brațe.. ar mai fi vrut dar era așteptat de sora lui să o ducă la medicul de familie și nu era indicat să o supere pe Mirela. Se ridică zâmbind, o sărută din nou și-i spuse :

  • Ești minunată@
  • Și tu ești la fel, pe curând – răspunse ea.

Acum se putea relaxa mai bine acasă după două momente sexuale diferite, avea să aibă o seară de imagini suprapuse și vise erotice multe..  iar cu Antonia.. va vedea ea, mâine sau cu prima ocazie!

Un gând despre „Bisexuale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s