Intimitate lesbiană 8

Urmară multe zile cu treziri și adormiri în tandem, în patul Iuliei, fetele având treaba lor și Iulia pe a ei, nu se mai ferea nimeni de nimeni. Exista o dorință tacită dar nerostită a Iuliei pentru fete și a lor pentru ea.. dar nimeni nu făcea pasul.. timiditate? teamă? nici ele nu știau.

O zi de vineri păru să rezolve cumva problema : Raluca pleca la un congres de medicină pentru două zile. Iulia oscilă – să meargă cu ea, să stea cu fetele – decise joi să rămână acasă spre bucuria tacită a fetelor.

Vineri dimineața fetele plecară la școală, Iulia la serviciu, Raluca rămase acasă, împachetând. La 10 avea Blue Air și nu avea rost să se grăbească. Plecă simțind o energie care plutea în aer, un erotism ce parcă se descărca atunci. Plecă spre aeroport simțind că pierde ceva din viața Iuliei, un moment va veni fără ea..

Fetele veniră din nou repede de la școală, fără stat la suc, fără discuții, pofta ce o simțeau zilnic una pentru alta le făcea să vină repede acasă. De cum intrară Viviana o lipi de perete pe Anca și începu să o sărute și să o dezbrace. Anca nu pierdu nici ea timp și trase hainele Vivianei încât drumul spre dormitorul lor era o dîră cu bluze, fuste, sutien, chiloți.. rămase goale Viviana o privi pe Anca și o îmbrățișă.. piepturile vibrară lipite,mâinile căutau corpul celălalt în mângâieri haotice.. Anca o răsturnă pe Viviana și profitând de poziția dominantă o sărută cu poftă. limba ei penetrând gura surorii ei, căutând limba, sugând buzele.. coborând apoi și mușcând gâtul .. alintând pieptul și cu buzele și cu mâinile.. cu mușcături ușoare.. și continuând să coboare.. simțea o energie mare în Viviana care o chema. Devoră corpul cu săruturi mici și dese – până la labiile aromate de excitarea în creștere.. bău zeama ce o simți acolo.. vru să continue și să-și penetreze sora când remarcă o umbră și un zgomot..

Iulia le privea goală din ușă – ceea ce le lăsă mute pe fete.. ezitară câteva secunde apoi o îmbrățișară pe Iulia și fiecare fată revendică o parte din piept, sărutându-l. Iulia fu traversată de senzații noi și se lăsă să cadă pe pat, ușoară, abandonându-se fetelor ei. Anca începu să o sărute și să-i mângâie părul în timp ce Viviana îi sărută în continuare pieptul apoi abdomenul.. coapsele iar gemetele Iuliei o incitară și pe Anca – ce se alătură surorii ei și ambele o sorbiră pe Iulia din umiditatea labiilor.. plăcerea era uriașa și Iulia dorea să le spună ce minunate sunt dar de pe buzele ei nu mai ieșeau cuvinte.. dar fetele insistau și orgasmul reveni.. iar.. și iar..simțea că zboară ca niciodată. Le trase spre ea, la piept și se relaxară împreună. Somnul le învălui și se treziră când deja era seară și Iulia decise că ar trebui să le arate și lor cum știa să iubească.. le lăsă în vârful patului și coborî la picioarele lor, marcând cu sărutări urcarea spre coapse, când pe una, când pe cealaltă.. le sărută tandru labiile, pe rând până simți că sunt pregătite pentru mai mult. Se ridică ușor și introduse încet degetul mijlociu al mâinii stângi în Anca și pe cel al mâinii drepte în Viviana.. mișcarea stârni un geamăt lung al celor două fete care se priviră încântate . Încurajată, Iulia crescu ritmul.. și introduse apoi și arătătorul – ceea ce aduse noi gemete de plăcere.. era udă și ea sub impactul acestui moment unic dar nu scăzu ritmul, trebuia să le ducă și pe ele cum o urca pe Raluca în Paradisul Plăcerii. Simți finalul incandescent ce le cuprinde și strigă și ea de plăcere.. moment comun intens căci stimulă și orgasmul fetelor care se simțeau pe un nor, zburând pe cerul liber, ușoare și lucitoare de la atâta excitare… iar când sărutul Iuliei le aminti ce excitate mai sunt un nou orgasm le cuprinse, umezind iar buzele mamei lor cu lichidul lor superb. Erau terminate de energie, prăbușite pe pat toate trei dar dorința lor se realizase – mama lor făcuse dragoste cu ele și le oferise orgasme așa cum nu crezuseră că pot simți. Iar Iulia își dori să repete, eventual cu ajutorul ei drăguț, dildoul dublu de 30 de centimetri cu care ea și Raluca zburau de multe ori spre Paradisuri greu de atins..

Cu acest gând le lăsă un pic să se odihnească și merse să pregătească freshuri de fructe, să recapete puteri. Când reveni nu erau doar paharele pe tavă ci și dildoul la care se gândise – ceea ce făcu ochii Vivianei să strălucească . Se grăbi să bea sucul și puse mâna pe dildo, începând să se penetreze ușor cu el. Iulia o privi generoasă și o sărută.. le va lăsa să se joace ele, ea doar va ajuta. Și o împinse pe Anca spre Viviana, care cu o mișcare scurtă o penetră și fetele începură dansul plăcut al sincronizării mișcărilor. Erau atente să nu se forțeze dar Iulia era acolo și le vorbea ușor, ghidând ritmul. Tot ea le mângâia și săruta pieptul, ceea ce sporea excitarea și fetele simțeau iar că plutesc… O idee veni Iuliei și începu să le mângâie coapsele ude pentru a se umezi mai tare pe mâini.. apoi se mișcă și găsi rozetele celor două fete. Surprinse dar excitate ele nu reacționară.. Iulia umezi bine locul, câteva minute cu mișcări circulare, ceea ce făcu fetele să se excite suplimentar.. O mișcare și degetul ei mijlociu intră în cele două anusuri și de aici fu preluat de mișcarea fetelor în dildo – care dădeau așa tot ritmul.. intră mai ușor decât se aștepta iar fetele simțiră o plăcere mai mare dar Iulia trebui să le calmeze un pic – erau totuși două fete de 13 ani și corpul mai trebuia să se maturizeze pentru a primi toată jucăria.. Și fetele încetiniră ritmul dar nu și ea.. ceea ce provocă un ultim orgasm intens și cele trei se predară, lac de transpirație, dar și de plăcere, căzând una peste alta în pat. Iulia scoase ușor dildoul și îl puse jos, îl vor folosi de acum mai mult.. dar acum era nevoie de odihnă nu de un stimulent care să le refacă pofta.. și cu o ultimă îmbrățișare le trase pe fete la pieptul ei și toate adormiră zâmbind satisfăcute..

 

 

 

Un gând despre „Intimitate lesbiană 8

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s